Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο αξιόπιστη θεωρείται η revolut;

δεν είναι κάποια τράπεζα, είναι μια εταιρία όπως η paypal.

θα εμπιστευόσασταν κάποιο μεγάλο ποσό. 

(το μεγάλο είναι σχετικό για τον καθένα)

τι πιθανότητες υπάρχουν για γίνει καμία στραβή;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν μάλλον το pending δεν παίζει κανέναν ρόλο γιατι το amazon μου λέει οτι επεξεργάστηκε την αγορά και μάλιστα οτι θα γίνει η αποστολή σήμερα. 

Επικοινώνησα με την amazon και μου είπε οτι το ποσό δεσμεύεται τελικά όταν γίνει η αποστολή του δέματος. Γιαυτό μας βγάζει το pending στην Revolut. Οπότε όποιος το βλέπει ας μην αγχώνεται όπως εγω  :-D .

Δημοσ.

Το status "pending" είναι πριν γίνει η εκκαθάριση από το revolut/τράπεζα. Παντού γίνεται αυτό. Είναι το αντίστοιχο του δεσμευμένου ποσού (με το λογιστικό υπόλοιπο) που ενδεχομένως να έχετε δει στο ebanking σας αμέσως μετά από κάποια αγορά.

Δημοσ.

Σωστό μεν, αλλά και οι ελληνικές τράπεζες πόσο αξιόπιστες θεωρούνται?

• Like 1
Δημοσ.

(το μεγάλο είναι σχετικό για τον καθένα)

τι πιθανότητες υπάρχουν για γίνει καμία στραβή;

Ονλάιν τράπεζα είναι και την κάρτας της την συνδέεις στοpaypal, δεν είναι εταιρεία αντίστοιχη της paypal. Η paypal δεν είναι τράπεζα, δεν παρέχει κάρτες κλπ απλώς είναι υπηρεσία που διασφαλίζει πληρωμές. Όσο για το αν είναι αξιόπιστη, αν στείλεις έμβασμα θα δεις ότι τα στοιχεία της αντιστοιχούν στη Barclays άρα δεν τίθεται θέμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει verification στο Revolut με την ταυτότητα του (την καινούρια) και να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα;

Στην αρχή προσπάθησα στείλω την ταυτότητα (την παλιά, έκδοσης του 2004, με Ελληνικά-Αγγλικά, απλά ήταν η χειρόγραφη) μέσω του application. Αυτό ήταν φύσει αδύνατο. Με τίποτα δεν εστίαζε στη φωτογραφία και έτσι αποφάσισα να τους τη στείλω με e-mail.

Ακολουθώ τις οδηγίες και αρχικά στέλνω την παλιά μου ταυτότητα. Μου την απορρίπτουν λέγοντας μου ότι είναι επειδή είναι χειρόγραφη μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα (άσχετο το ότι έχω ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη με αυτή τη ταυτότητα).

Μετά τους στέλνω το δίπλωμα (το παλιό και αυτό, το τρίφυλλο, εν γνώση μου ότι είναι μόνο στα Ελληνικά, αλλά στηρίζομαι στο ότι είναι μηχανογραφημένο και θα το συνδυάσουν με το όνομα που αναγράφεται στα Ελληνικά στην ταυτότητα). Μου απαντάνε για ακόμα μια φορά ότι δε το δέχονται, και ότι θέλουν το καινούριο που είναι σε κάρτα.

Αποφασίζω να πάω στο τμήμα και να αλλάξω την παλιά μου ταυτότητα με καινούρια (Ελληνικά-Αγγλικά και μηχανογραφημένη). Την παίρνω αυθημερόν και τους την στέλνω με e-mail και για ακόμα μια φορά μου απαντάνε ότι δε τη δέχονται και ότι θέλουν διαβατήριο ή το καινούριο δίπλωμα με κάρτα!

Αφενός δε προτίθεμαι να σκάσω τα περίπου 100 ευρώ για να βγάλω καινούριο διαβατήριο καθότι το παλιό το έχω χάσει, και αφετέρου δε θέλω να δώσω το δίπλωμα μου για ανανέωση καθότι μειώνεται η χρονική ισχύς του.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση πάντως στο ότι δε δέχονται την ταυτότητα. Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία μαζί τους;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει verification στο Revolut με την ταυτότητα του (την καινούρια) και να έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα;

Στην αρχή προσπάθησα στείλω την ταυτότητα (την παλιά, έκδοσης του 2004, με Ελληνικά-Αγγλικά, απλά ήταν η χειρόγραφη) μέσω του application. Αυτό ήταν φύσει αδύνατο. Με τίποτα δεν εστίαζε στη φωτογραφία και έτσι αποφάσισα να τους τη στείλω με e-mail.

Ακολουθώ τις οδηγίες και αρχικά στέλνω την παλιά μου ταυτότητα. Μου την απορρίπτουν λέγοντας μου ότι είναι επειδή είναι χειρόγραφη μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα (άσχετο το ότι έχω ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη με αυτή τη ταυτότητα).

Μετά τους στέλνω το δίπλωμα (το παλιό και αυτό, το τρίφυλλο, εν γνώση μου ότι είναι μόνο στα Ελληνικά, αλλά στηρίζομαι στο ότι είναι μηχανογραφημένο και θα το συνδυάσουν με το όνομα που αναγράφεται στα Ελληνικά στην ταυτότητα). Μου απαντάνε για ακόμα μια φορά ότι δε το δέχονται, και ότι θέλουν το καινούριο που είναι σε κάρτα.

Αποφασίζω να πάω στο τμήμα και να αλλάξω την παλιά μου ταυτότητα με καινούρια (Ελληνικά-Αγγλικά και μηχανογραφημένη). Την παίρνω αυθημερόν και τους την στέλνω με e-mail και για ακόμα μια φορά μου απαντάνε ότι δε τη δέχονται και ότι θέλουν διαβατήριο ή το καινούριο δίπλωμα με κάρτα!

Αφενός δε προτίθεμαι να σκάσω τα περίπου 100 ευρώ για να βγάλω καινούριο διαβατήριο καθότι το παλιό το έχω χάσει, και αφετέρου δε θέλω να δώσω το δίπλωμα μου για ανανέωση καθότι μειώνεται η χρονική ισχύς του.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση πάντως στο ότι δε δέχονται την ταυτότητα. Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία μαζί του

εμενα σε ios δεν ειχε επιλογη για ταυτοτητα ετσι εστειλα email και φωτογραφιες την ταυτοτητα και το προσωπο μου 

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό μεν, αλλά και οι ελληνικές τράπεζες πόσο αξιόπιστες θεωρούνται?

καλά αν το πάμε έτσι δε βγαίνει άκρη.

Ονλάιν τράπεζα είναι και την κάρτας της την συνδέεις στοpaypal, δεν είναι εταιρεία αντίστοιχη της paypal. Η paypal δεν είναι τράπεζα, δεν παρέχει κάρτες κλπ απλώς είναι υπηρεσία που διασφαλίζει πληρωμές. Όσο για το αν είναι αξιόπιστη, αν στείλεις έμβασμα θα δεις ότι τα στοιχεία της αντιστοιχούν στη Barclays άρα δεν τίθεται θέμα.

δε νομίζω ότι είναι τράπεζα. εμένα σαν εταιρία αντίστοιχη της paypal μου φέρνει.

το ότι στέλνεις έμβασμα στη Barclays επιβεβαιώνει αυτό που λέω.

αν ήταν τράπεζα  δε θα έστελενες έμβασμα σε άλλη τράπεζα. εκτός αν η barclays είναι πίσω από τη revolut.

γιατί και στη paypal αν θες να στείλεις έμβασμα, αν δε κάνω λάθος iban της barclays έχουν ή κάποιας άλλης δε θυμάμαι....

δηλαδή κι εγώ αν κάνω μια εταιρεία και δίνω Iban της eurobank πχ να μου καταθέσετε χρήματα τι σημαίνει αυτό; ότι είμαι αξιόπιστος;

δε λέω μείνετε μακριά, έχω πάρει κι εγώ εξάλου την κάρτα απλά μου κάνει εντύπωση πως 2-3 βρέθηκαν να αναρωτηθούν παραπάνω. σχετικά με το τι είναι τελικά αυτή η revolut, είναι εταιρία, είναι τράπεζα;

Δημοσ.

Εγω εκανα την πιστοποιηση με την ταυτότητα (νεου τυπου με λατινικούς χαρακτήρες)  χωρις κανένα πρόβλημα..

Μα ξαναέστειλα στο support -σε συνέχεια του ticket- σε μια τύπισσα ονόματι Grace την νέα ταυτότητα και δεν μου την έκανε αποδεκτή!

εμενα σε ios δεν ειχε επιλογη για ταυτοτητα ετσι εστειλα email και φωτογραφιες την ταυτοτητα και το προσωπο μου 

Θα στείλω e-mail εκ νέου.

Μάλλον μόνο σε εμένα έχει συμβεί αυτό.

Δημοσ.

καλά αν το πάμε έτσι δε βγαίνει άκρη.

δε νομίζω ότι είναι τράπεζα. εμένα σαν εταιρία αντίστοιχη της paypal μου φέρνει.

το ότι στέλνεις έμβασμα στη Barclays επιβεβαιώνει αυτό που λέω.

αν ήταν τράπεζα  δε θα έστελενες έμβασμα σε άλλη τράπεζα. εκτός αν η barclays είναι πίσω από τη revolut.

γιατί και στη paypal αν θες να στείλεις έμβασμα, αν δε κάνω λάθος iban της barclays έχουν ή κάποιας άλλης δε θυμάμαι....

δηλαδή κι εγώ αν κάνω μια εταιρεία και δίνω Iban της eurobank πχ να μου καταθέσετε χρήματα τι σημαίνει αυτό; ότι είμαι αξιόπιστος;

δε λέω μείνετε μακριά, έχω πάρει κι εγώ εξάλου την κάρτα απλά μου κάνει εντύπωση πως 2-3 βρέθηκαν να αναρωτηθούν παραπάνω. σχετικά με το τι είναι τελικά αυτή η revolut, είναι εταιρία, είναι τράπεζα;

Εχει γινει συζητηση για το τι ειναι η revolut και γραφει και στα FAQ του σαιτ τους . Το οτι βρεθηκαν μονο 2-3 να αναρωτηθουν εδω σημαινει οτι δεν ψαχτηκαν παραπερα. Δεν νομιζω να στηριζεται κανεις στα λογια ενος φορουμ που ολοι λενε την γνωμη τους και να βαζει στα τυφλα τα χρηματα του . Εχει πολλες αναφορες στo web για την revolut και ο καθενας διαβαζει και βγαζει το συμπερασμα του.

Δημοσ.

Παιδια είναι απλά τα πράγματα, όποιος δεν εμπιστεύεται την Revolut απλά δεν την χρησιμοποιεί. Στην ζωή δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, ολες μας οι επιλογές έχουν θετικές και αρνητικές συνέπειες.. Ο καθένας μετράει και αποφασίζει αναλόγως.. 

Μα ξαναέστειλα στο support -σε συνέχεια του ticket- σε μια τύπισσα ονόματι Grace την νέα ταυτότητα και δεν μου την έκανε αποδεκτή!

Θα στείλω e-mail εκ νέου.

Μάλλον μόνο σε εμένα έχει συμβεί αυτό.

Ρώτησέ τους ποιο ειιναι το πρόβλημα και δεν σου προχωράνε την ταυτοποίηση. Θελει μπλά μπλα στο chat .. και υπομονή 

Δημοσ.

Την κάρτα την παρέλαβα χθες με καθυστέρηση 10 ημερών εξ'αιτίας του τοπικού ταχυδρομείου. Γνωστοί μου, που έκαναν εγγραφή την ίδια μέρα την παρέλαβαν σε μία εβδομάδα.

Απο iOS υπάρχει πλεον η δυνατότητα topup by card. Το τελευταίο update της εφαρμογής έγινε στις 25 Νοεμβρίου.

Identity verification έκανα μέσα απο την εφαρμογή με διαβατηρίου (είχε λήξει πριν 2-3 χρόνια) και πέρασε απο pending/checking σε approved μέσα σε λίγες ώρες.

Μία περίεργη χρέωση απο το paypal 0.96 euro απο pending εξαφανίστηκε ακριβώς σε 10 ημερολογιακές μέρες και πιστώθηκε πίσω το ποσό.

Εάν έχει καταφέρει κάποιος να κάνει top up by card, ας μας πει εάν υπάρχουν τίποτα χρεώσεις.

Το customer care πολύ καλό, απλό και γρήγορο.

Έχουμε μία προπληρωμένη κάρτα χωρίς συνδρομή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και τις πιο συμφέρουσες νομισματικές ισοτιμίες. Τι σύγκριση να κάνεις με τις αντίστοιχες ελληνικές; 

Και μία τελευταία ερώτηση: Έχει πάρει κανείς τις 5 λίρες όταν κάνει "invite a friend, and get 5 pounts when they top-up";

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...