kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 1)αντι να τα στελνω με εμβασμα δεν μπορω να τα καταθετω στο λογαριασμο μεσω καρτας απο atm;;;; μπορείς να στείλεις λεφτά από atm της πειραιώς σε λογαριασμό π.χ. της eurobank ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι -που κάποιοι έχουν και λόγους- να στήνονται κάθε Παρασκευή βράδυ στο ΑΤΜ για να βγάλουν τα 420€ την εβδομάδα που δικαιούνται οπότε δεν έχουν άλλα διαθέσιμα για ανάληψη. Για τέτοια περίπτωση αποτελεί επιλογή αυτό που προτείνεις; Φαντάζομαι τότε, αφού μπαίνουν σε τέτοιους προγραμματισμένους κόπους και φροντίζουν να βγάζουν το μέγιστο επιτρεπόμενο σε μετρητά κάθε βδομάδα (έχουν λόγους, οποιοι κι αν είναι, προληπτικοί ή τρεχοντες), ότι μπορούν με τον ίδιο τρόπο να προγραμματίζουν την έγκαιρη - προληπτική ή μη - αποστολή κάποιου ποσού στο εξωτερικό στη περίπτωση που χρειαστεί... Σε κάθε περίπτωση οι ιδιοσυγκρασιακα προσωπικές ανάγκες οικονομικής διαχείρισης δεν εμπίπτουν εντός του θέματος του συγκεκριμένου νήματος. Εγώ πάλι εύχομαι να ειχα τις δικες σου ανησυχίες, να ειχα να βγάζω 420€ από κάθε τράπεζα κάθε βδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 μπορείς να στείλεις λεφτά από atm της πειραιώς σε λογαριασμό π.χ. της eurobank ; οχι εχεις δικιο. η ερωτηση νουμερο δυο;;χαχαχαχ σαν τηλεπαιχνιδι το εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Για τη νούμερο 2, ναι μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheMagician Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Υπάρχει τρόπος να μεταφέρουμε λεφτά από το paypal στο revolut; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Με τοσες φορες που εχω διαβασει την ερωτηση, θα πιστεψω τελικα οτι γινεται. ΟΧΙ, δεν υπάρχει τροπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosxristou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 οι τσατσοι με χρέωσαν 10 ευρω απο την τραπεαζα μου και οχι 1!!γτ αυτο? Ανάλυση Προμηθειών & Εξόδων Προμήθεια εμβάσματος: 1,00 EUR Προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος: 0,00 EUR Έξοδα αποστολής μηνύματος: 0,00 EUR Έξοδα για ελλιπείς οδηγίες: 9,00 EUR οι τσατσοι με χρέωσαν 10 ευρω απο την τραπεαζα μου και οχι 1!!γτ αυτο? Ανάλυση Προμηθειών & Εξόδων Προμήθεια εμβάσματος: 1,00 EUR Προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος: 0,00 EUR Έξοδα αποστολής μηνύματος: 0,00 EUR Έξοδα για ελλιπείς οδηγίες: 9,00 EUR Χοντρη βλακεια μου....Αντι GB στο λογαριασμο δικαιουχου έβαλα GR...μιλησα απο τράπεζα και με συμβουλεψαν να μηδενίσο το λογαριασμό μου ωστε την δευτερα να μην βρει φράγκο μεσα,το αναφέρω για ισως μελοντικα λαθακια απο ατομα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balourdiskakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Απο το paypal γινεται να μεταφερω λεφτα στον λογαριασμο μου ? (τραπεζα εθνικης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Απο το paypal γινεται να μεταφερω λεφτα στον λογαριασμο μου ? (τραπεζα εθνικης) Η revolut τί σχέση έχει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HuskerDu Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 στο σημερινό update της εφαρμογής (iOS) οι χάρτες σας εμφανίζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ούτε σε android εμφανίζονται σωστά. Επίσης κολλάει αν ανοίξεις μια παλιά συναλλαγή ή ιδέα μου είναι? Βαριέμαι να τους στείλω στο τσατ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balourdiskakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Η revolut τί σχέση έχει? Γιατι το paypal το εχω μονο με την καρτα της revolut μεσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν έχει να κάνει. Όσες κάρτες θέλεις συνδέεις στο pp ή και καμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
balourdiskakos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν έχει να κάνει. Όσες κάρτες θέλεις συνδέεις στο pp ή και καμία. Περιμενω ενα refund απο το e-bay το οποιο θα μπει στο pp , οποτε αν δεν ειναι συνδεδεμενο το pp με την καρτα μου πως θα τα μεταφερω στο λογαριασμο μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ούτε στην κάρτα θα μπορείς να το μεταφέρεις. Πρέπει να συνδέσεις λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις