Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η χρέωση του 1,5€ από το PayPal και η εμφάνιση του τετραψηφιου κωδικού αργεί γενικώς;

Απλά ρωτάω γιατί έκανα την διαδικασία σύνδεσης της κάρτας στο PayPal χθες στις 8πμ.

Το μόνο που έχει χρεωθεί στη Revolut είναι τα 0.94€ και η κατάσταση στο pending ακόμα...

Πουθενά ακόμα η χρέωση του 1.5€ και πουθενά εννοείται ο τετραψηφιος κωδικός.

Η χρέωση του ~1,5€ θα γίνει με το που πατήσεις να κάνεις confirm την κάρτα και την βλέπεις άμεσα στο revolut.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για το SEPA δειτε εδω, πρεπει να πατησετε κατι αλλο και εμφανιζεται κανονικα http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης/?p=54446441

Εγω που δεν το εβαλα το sepa, μπηκαν κανονικα τα χρηματα σημερα (2μερες). Τωρα ψαχνω τον κωδικο που στελνει το paypal για να κανω confirm. 

Edit: Τον βρηκα, ηταν στο summary κατω απο τις λιρες. Scroll αριστερα δεξια

Τα συμπληρωσα τα στοιχεία με την σειρά και δεν εμφανιστηκε. Και εγώ το έστειλα χωρίς να το συμπληρωσω(αφου δεν μου το εμφάνισε) και τώρα περιμένω να μπουν.

Η χρέωση του 1,5€ από το PayPal και η εμφάνιση του τετραψηφιου κωδικού αργεί γενικώς;

Απλά ρωτάω γιατί έκανα την διαδικασία σύνδεσης της κάρτας στο PayPal χθες στις 8πμ.

Το μόνο που έχει χρεωθεί στη Revolut είναι τα 0.94€ και η κατάσταση στο pending ακόμα...

Πουθενά ακόμα η χρέωση του 1.5€ και πουθενά εννοείται ο τετραψηφιος κωδικός.

Εμένα το εμφάνισε αμέσως μόλις πάτησα.

Αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Στειλ τους μήνυμα και ζήτα τους να σου στείλουν κάρτα αντικατάστασης.

ναι! Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να την κανω block, να παραγγείλω αλλη. Μου ειπαν οτι θα μου κοστισει 7 ευρω, αλλα θα ειναι happy to refund αμέσως μετά. Οποτε τωρα πρεπει γενικά να βάλω λεφτα στον λογαριασμο για να γινει και η παραγγελια της νεας κάρτας.

παρασκευή 21/11 ζητάω την κάρτα, 23 δευτέρα την στέλνουν και σήμερα 26 την παρέλαβα.

γρηγορότερα και από τράπεζα στην Ελλάδα.

εντυπωσιάστηκα.

οπότε τώρα προχωράω στο έμβασμα.

για να καταλάβω κάτι...

στην κάρτα επιλέγουμε τι νόμισμα θα έχουμε;

δηλαδή μπορώ να πω ότι εγώ θα έχω $$$;

Μπορείτε να μου πείτε πως προσθέτω δευτερη καρτα  στο paypal?Eχω συνδεδεμένη μια προπληρωμένη και θ'ελω να προσθέσω και την revolut

Πας στο paypal και πατάς profile->add/edit card.Φρόντισε να έχεις ήδη λεφτά μέσα στο revolut γιατί το paypal θα σου τραβήκξει 1-2 ευρώ για προσθήκη και επιβεβαίωση της κάρτας και θα σου τα επιστρέψει πίσω μετά από μέρες.

πολύ καλή φάση η revolut, αναρωτιέμαι η εταιρία όμως τι κέρδος έχει? μου ακούγεται πολύ too good to be true!

οσο αφορά το privacy είναι εντάξει? καθώς δίνουμε όλα τα στοιχεία μας κλπ.

πολύ καλή φάση η revolut, αναρωτιέμαι η εταιρία όμως τι κέρδος έχει? μου ακούγεται πολύ too good to be true!

οσο αφορά το privacy είναι εντάξει? καθώς δίνουμε όλα τα στοιχεία μας κλπ.

Αν έχω καταλάβει καλά το κέρδος το βγάζει απο τις διάφορες συναλλαγές που κάνουμε όταν την χρησιμοποιούμε.

Γενικά διάβασε απο εδώ τι λένε οι ίδιοι.

https://revolut.com/FAQ

• Like 1

Μια ερωτηση, αν θελησω να τραβηξω λεφτα απο τον λογαριασμο της Revolut, ειναι προτιμοτερο να κανω withdraw στον λογαριασμο μου ή να τα βγαλω απευθειας απο το ΑΤΜ?? Αν οντως δεν υπαρχει προμηθεια της ελληνικης τραπεζας οταν χρησιμοποιεις την φυσικη καρτα Revolut σε ΑΤΜ, ειναι το ιδιο πραγμα, ετσι??

καλημέρα σε όλους.

θα ήθελα να ευχαριστήσω την Mary για τον αναλυτικό οδηγό,πραγματικα είναι όλα στο πρώτο ποστ.respect Mary.

πρώτη φορά έστειλα εμβάσμα με τον οδηγό,είναι απίθανο να γίνει λάθος αν ακολουθήσεις το πρώτο ποστ.

την έβαλα στο PayPal και έκανα μερικές αγορές.

χτες παρέλαβα και την κάρτα αλλά δεν γράφει το ονοματεπώνυμο μου,γραφει null null.

υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό η να το αφήσω έτσι;υποψη ότι δεν έκανα verify το λογαριασμό,δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πάνω από 1500 λίρες

καλημέρα σε όλους.

θα ήθελα να ευχαριστήσω την Mary για τον αναλυτικό οδηγό,πραγματικα είναι όλα στο πρώτο ποστ.respect Mary.

πρώτη φορά έστειλα εμβάσμα με τον οδηγό,είναι απίθανο να γίνει λάθος αν ακολουθήσεις το πρώτο ποστ.

την έβαλα στο PayPal και έκανα μερικές αγορές.

χτες παρέλαβα και την κάρτα αλλά δεν γράφει το ονοματεπώνυμο μου,γραφει null null.

υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό η να το αφήσω έτσι;υποψη ότι δεν έκανα verify το λογαριασμό,δεν έχω σκοπό να ξοδέψω πάνω από 1500 λίρες

Ναι μάλλον η κάρτα σου έχει πρόβλημα και πιθανότατα να μην μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σε φυσικό κατάστημα.

Διάβασε καναδυό σελίδες πίσω, το ίδιο πρόβλημα ανέφερε κι άλλος φίλος. Επικοινωνησε με τη revolut και του είπαν θα του εκδώσουν νέα κάρτα με το σωστό ονομα και ότι για την έκδοση θα του γίνει χρέωση 7 ευρώ τα οποία μετα θα του τα επιστρέψουν. Το έχει κάνει κι άλλος αυτό και όντως του τα επέστρεψαν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...