Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΝΑΙ!!! Αυτό ήταν... Είσαι πρώτος!!!

Βάζοντας τη λέξη Attica στο πεδίο State/Province στη διεύθυνση του Paypal (Δεν ξέρω γιατί ηταν κενό),

οι συναλλαγές περνάνε και πάλι κανονικά με μετατροπή συναλλάγματος από Revolut (Εκανα 2 αγορές)

Χαίρομαι που βοήθησα!!!

Και σκέφτομαι: μήπως είναι καμιά ματσακονιά του Paypal που βλέπει οτι χάνει έδαφος λόγω της Revolut?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χαίρομαι που βοήθησα!!!

Και σκέφτομαι: μήπως είναι καμιά ματσακονιά του Paypal που βλέπει οτι χάνει έδαφος λόγω της Revolut?

Το Paypal δεν έχει υπόσταση χωρίς τη συνεργασία με κάρτες. Άρα δεν τίθεται θέμα να "χάνει έδαφος" από οποιαδήποτε κάρτα και να τις σαμποτάρει. Το αντίθετο. Για τέτοια προβλήματα είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η Revolut (και όποια άλλη προβληματική κάρτα).

Aρχικά επειδή έχω μήνες να χρησιμοποιήσω τη revolut, δε νομίζω να χει δημιουργηθεί κάποιο θέμα;

Αν όχι πάμε στο επόμενο...

Μπορεί κάποιος καλός συνφορουμίτης (suck mode: off) να μου μεταφέρει ένα ευτελές ποσό 20-25ε στο ρεβολουτ μου; Εννοείται οτι του τα καταθέτω εκ των προτέρων σε πειραιώς,εθνικη,γιουρομπανκ. 

Aρχικά επειδή έχω μήνες να χρησιμοποιήσω τη revolut, δε νομίζω να χει δημιουργηθεί κάποιο θέμα;

Αν όχι πάμε στο επόμενο...

Μπορεί κάποιος καλός συνφορουμίτης (suck mode: off) να μου μεταφέρει ένα ευτελές ποσό 20-25ε στο ρεβολουτ μου; Εννοείται οτι του τα καταθέτω εκ των προτέρων σε πειραιώς,εθνικη,γιουρομπανκ. 

Η Εθνική και η Eurobank εχουν ακόμη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό. Αρα μπορείς να μεταφέρεις τα 25-30 Ευρώ αντι στον συμφουρίτη στην κάρτα κατ΄ευθείαν. Τον ίδιο χρόνο θα πάρει.

Η Εθνική και η Eurobank εχουν ακόμη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό. Αρα μπορείς να μεταφέρεις τα 25-30 Ευρώ αντι στον συμφουρίτη στην κάρτα κατ΄ευθείαν. Τον ίδιο χρόνο θα πάρει.

Aν το παιδι ομως τα βιαζεται τα χρηματα , αν καποιος εχει balance στην revolut του θα του φανουν αμεσως . Ενω με bank transfer θα του κανει στην καλυτερη 2-3 εργασιμες

Aυτό ακριβώς. Απο οποιο τράπεζα αν μεταφέρεις στη revolut θες 3 εργάσιμες στη καλύτερη/συνηθέστερη.

Ανώ αν στα βάλω πχ στη τράπεζα τα "βλέπεις" αμεσως (ίδια τράπεζα) και αν μου τα βάλεις απο revolut σε revolut φαντάζομαι τα "βλέπω" επίσης άμεσα.

Οτι και να πω για την Revolut ειναι λιγο, μου εχει λυσει τα χερια τους τελευταιους μηνες! Το support τους ειναι ολα τα λεφτα, αν και τις τελευταιες μερες εχουν καποια μικρο προβληματα και αργουν αισθητα να σου απαντησουν, αλλα στο τελος ολα ok .

Το σημερινο που μου εκανε εντυπωη ομως... Ενω ειμαι verify user εδω και μηνες, σημερα μου ακυρωσαν την ιδιοτητα αυτη ζητωντας μου εκ νεου και το διαβατηριο το αμερικανικο, ειχα δηλωμενο το διαβατηριο το ελληνικο , υποθετω οτι εγινε κατι τετοιο γιατι εκανα top up μεσω πιστωτικης απο usa που ειναι στο ονομα μου? Η απλα εγινε τυπικα ? Εχει γινει και σε καποιον αλλο κατι παρομοιο? Μου φανηκε λιγο περιεργο ολο αυτο.

Εχω στειλει ηδη στο support αλλα θα αργησουν πολυ να απαντησουν μιας και το αναφερουν και στο fb οτι υπαρχει μεγαλος φορτος στην υποστηριξη τους

Οποιος μπορει ας βοηθησει στην απορια μου 

Ευχαριστω!

• Like 1

Aυτό ακριβώς. Απο οποιο τράπεζα αν μεταφέρεις στη revolut θες 3 εργάσιμες στη καλύτερη/συνηθέστερη.

Ανώ αν στα βάλω πχ στη τράπεζα τα "βλέπεις" αμεσως (ίδια τράπεζα) και αν μου τα βάλεις απο revolut σε revolut φαντάζομαι τα "βλέπω" επίσης άμεσα.

Σε Εθνική, Πειραιώς και Eurobank τα βάζεις το πρωί και τα βλέπεις την άλλη μέρα το βράδυ στις 9:30 περίπου. Στην Αττικής τα βάζεις  πρωί  και τα βλέπεις το ίδιο βράδυ. Πάντα μιλάμε για εργάσιμες μέρες. Από τον Φεβρουάριο που χρησιμοποιώ την κάρτα υπάρχει ακριβώς η ίδια χρονική συμπεριφορά.

Σε Εθνική, Πειραιώς και Eurobank τα βάζεις το πρωί και τα βλέπεις την άλλη μέρα το βράδυ στις 9:30 περίπου. Στην Αττικής τα βάζεις  πρωί  και τα βλέπεις το ίδιο βράδυ. Πάντα μιλάμε για εργάσιμες μέρες. Από τον Φεβρουάριο που χρησιμοποιώ την κάρτα υπάρχει ακριβώς η ίδια χρονική συμπεριφορά.

Άμεσα (σε μισή ώρα το πολύ) τα βλέπεις τα ποσά που μεταφέρονται μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας (όχι απαραίτητα του ίδιου προσώπου). Ακόμα και στις αργίες. Δεν ισχύει αυτό που λες. Πολύ το κουράζουμε τέλος πάντων. Ο άνθρωπος μπορεί -εκτός της εκδοχής που αναφέρθηκε για την ταχύτητα- να έχει εξαντλήσει και το μηνιαίο όριό του και να μη μπορεί να στείλει έμβασμα ούτε από τις τράπεζες που έχουν διαθέσιμα.

Θα βοηθούσα, αλλά δεν έχω υπόλοιπο πια στη Revolut πέρα από 3-4€.

Σορρυ φιλε αλλα δε παίζει αυτό που λές. Σε λογαριασμούς ιδίας τράπεζας τα βλέπεις άμεσα. Τουλάχιστο σε Εθνική, Πειραιώς, Γιουρομπανκ.

Για πειραιώς ειδικά μπαίνω ολόκληρος στη φωτιά, το κάνω συνέχεια απ'τον ενα λογαριασμό του πατέρα μου στον δικό μου και τούμπαλιν.

Ευχαριστώ theopan μόνο και για τη σκέψη. Να'σαι καλά. Κάνω διαρκώς την ιδια μαλακια με τη ρεβολουτ. Τη φορτώνω οταν θελω κατι και δεν βάζω πολλα περισσότερα ή (το πιο σύνηθες) παραγγέλνει η γυναίκα οτι χαζομάρα υπάρχει απ'το ebay :-D :-D :-D

Σορρυ φιλε αλλα δε παίζει αυτό που λές. Σε λογαριασμούς ιδίας τράπεζας τα βλέπεις άμεσα. Τουλάχιστο σε Εθνική, Πειραιώς, Γιουρομπανκ.

Για πειραιώς ειδικά μπαίνω ολόκληρος στη φωτιά, το κάνω συνέχεια απ'τον ενα λογαριασμό του πατέρα μου στον δικό μου και τούμπαλιν.

Ευχαριστώ theopan μόνο και για τη σκέψη. Να'σαι καλά. Κάνω διαρκώς την ιδια μαλακια με τη ρεβολουτ. Τη φορτώνω οταν θελω κατι και δεν βάζω πολλα περισσότερα ή (το πιο σύνηθες) παραγγέλνει η γυναίκα οτι χαζομάρα υπάρχει απ'το ebay :-D :-D :-D

Διευκρίνηση: Μιλάω για μεταφορά στην REVOLUT

Αν και είμαστε off topic εχεις δίκιο για την ταχύτητα των on line συναλλαγών. Απλά ήθελα να πώ ότι εάν έστελνες τα χρήματα σήμερα το πρωί αύριο το βράδυ θα έκανες τις αγορές σου. Αμφιβάλλω εάν βρείς μέχρι σήμερα το βράδυ συμφουρίτη να σου κάνει την εξυπηρέτηση οπότε να κερδίσεις μία μέρα.

παιδες καλησπερα και απο μενα, ερωτησουλα ισως χαζή αλλα για να ειμαι 100% σιγουρος. Με το που ολοκληρωσεις λογαριασμους και μεταφορες χρηματων, ο λογαριασμος iban που στελνουμε απο το e banking μας στην barclays είναι δικό μας; Δηλαδή μας δημιουργεί και λογαριασμό καταθέσεων; Ή απλά τα στελνεις σε ενα iban γενικό που αναλογα με το reference number μας το ρίχνει στου καθενώς το revolut account ?

@super_saiyian Γεια σου, το IBAN της revolut δεν είναι πλήρως λειτουργικό, μπορείς μόνο να το χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μεταφορές απο e-banking προς revolut, δεν μπορείς ας πούμε να το χρησιμοποιήσεις στο PayPal για να κάνεις withdraw τα χρήματα απο το PayPal στην revolut, οπότε η σωστή απάντηση είναι η δεύτερη που είπες.

Διευκρίνηση: Μιλάω για μεταφορά στην REVOLUT

Αν και είμαστε off topic εχεις δίκιο για την ταχύτητα των on line συναλλαγών. Απλά ήθελα να πώ ότι εάν έστελνες τα χρήματα σήμερα το πρωί αύριο το βράδυ θα έκανες τις αγορές σου. Αμφιβάλλω εάν βρείς μέχρι σήμερα το βράδυ συμφουρίτη να σου κάνει την εξυπηρέτηση οπότε να κερδίσεις μία μέρα.

Προ 2 μηνων που εκανε εμβασμα απο πειραιώς και εθνική, έκανα 3 εργάσιμες να φανουν...τωρα πως σε σένα το εμβασμα φαίνεται την επόμενη σχεδόν δεν το καταλαβαίνω.

Τεσπα, πολύ το δυϊλίσαμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...