gogos47 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 παιδια εχω ενα θεμα προσπαθησα να κανω αγορα απο σκρουτζομαγαζο η καρτα περασε κανονικα και στο ποσο μου λεει pending τελικα ομως εγινε ακυρωση της παραγγελιας την δευτερα και τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει και στο ποσο γραφει ακομα pending ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 1) Εαν αγοράσω από site ( συγκεκριμένα www.armorsuit.com που σαν accepted payments λέει: • Credit Cards: Visa, MasterCard, and Discover • PayPal) θα περάσει η αγορά ή θα γίνει μέσα από το PayPal πάλι, οπότε τσάμπα ? (το site είναι έμπιστο) θα κάνεις μια αγορά που θα επιλέξεις credit card και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας και φοβάσαι μη γίνει μέσα από το paypal ;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VFerF1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 θα κάνεις μια αγορά που θα επιλέξεις credit card και θα συμπληρώσεις τα στοιχεία της κάρτας και φοβάσαι μη γίνει μέσα από το paypal ;;;;;; Φοβάμαι?? Σοβαρά μιλάς? Αυτό κατάλαβες εσύ ? Έχω φτύσει αίμα στην κυριολεξία για να το συνδέσω με PayPal και δεν γίνεται με τίποτα! Αυτο παλέυω αλλά δεν έχω πια άλλη επιλογή. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω αυτό που θέλω και εφόσον δεν γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ με PayPal τουλάχιστον ρώτησα αν θα περάσει μέσα από site χωρίς PayPal. παιδια εχω ενα θεμα προσπαθησα να κανω αγορα απο σκρουτζομαγαζο η καρτα περασε κανονικα και στο ποσο μου λεει pending τελικα ομως εγινε ακυρωση της παραγγελιας την δευτερα και τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει και στο ποσο γραφει ακομα pending ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα??? Φίλε εμένα όταν μου αποτυγχάνει η σύνδεση με το PayPal όταν προσπαθώ να το συνδέσω (συνεχώς δηλαδή), μου τραβάει 0,9€ και είναι σε pending φάση και μετά από λίγη ώρα τα λεφτά μου επιστρέφονται αλλά δεν μου δείχνει κάποια συναλλαγή επιστροφής. Απλώς το balance επανέρχεται και το "τράβηγμα" των 0,9€ εξαφανίζεται. Δεν ξέρω εαν έχει σχέση με την περίπτωσή σου. Όσον αφορά τη δική μου περίπτωση, στο support με ΟΛΟΥΣ όσους έχω μιλήσει (και είναι 4 τουλάχιστον) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είπε οτι ΔΕΝ συνεργάζονται με το PayPal. Αντιθέτως, έλεγαν πως δουλεύει και έψαχναν (άσκοπα) να βρουν την λύση στο πρόβλημά μου. Άκρη δυστυχώς δεν βγαίνει και φαίνεται άθλος το να γίνει τελικά αυτή η σύνδεση. Θα δοκιμάσω σύντομα που θα'χω το απαραίτητο balance (γιατί αυτό που θέλω είναι αρκετά πιο ακριβό από το site του κατασκευαστή σε σχέση με το eBay και δεν υπολόγιζα για τόσο) να κάνω 1 αγορά χωρίς PayPal με προσευχές αυτή να περάσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikg250 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να βγαλω revolut για αγορες οπως ολοι απο εξωτερικο.Ερωτηση για επιβεβαιωση:Εχω καποια λεφτα στη revolut και θελω να τα παρω πισω. Το μονο που κανω ειναι αναληψη απο atm? Εχεις καποιες αλλες χρεωσεις? Πχ διατηρωντας το λογαριασμο για πολυ καιρο Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2016 από nikg250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 παιδια εχω ενα θεμα προσπαθησα να κανω αγορα απο σκρουτζομαγαζο η καρτα περασε κανονικα και στο ποσο μου λεει pending τελικα ομως εγινε ακυρωση της παραγγελιας την δευτερα και τα χρηματα δεν εχουν επιστραφει και στο ποσο γραφει ακομα pending ξερει κανεις γιατι γινετε αυτο υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα??? Αργουν τα χρηματα να επιστρέψουν, να υπολογίζεις 10-15 μερες Σκεφτομαι να βγαλω revolut για αγορες οπως ολοι απο εξωτερικο.Ερωτηση για επιβεβαιωση:Εχω καποια λεφτα στη revolut και θελω να τα παρω πισω. Το μονο που κανω ειναι αναληψη απο atm? Εχεις καποιες αλλες χρεωσεις? Πχ διατηρωντας το λογαριασμο για πολυ καιρο Q7: - Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από τη Revolut, και πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Φοβάμαι?? Σοβαρά μιλάς? Αυτό κατάλαβες εσύ ? Έχω φτύσει αίμα στην κυριολεξία για να το συνδέσω με PayPal και δεν γίνεται με τίποτα! Αυτο παλέυω αλλά δεν έχω πια άλλη επιλογή. Το μόνο που θέλω είναι να πάρω αυτό που θέλω και εφόσον δεν γίνεται με ΤΙΠΟΤΑ με PayPal τουλάχιστον ρώτησα αν θα περάσει μέσα από site χωρίς PayPal. Τελευταία λύση απελπισίας! Δοκίμασε τα ίδια βήματα από άλλο browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
open Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Λοιπόν για να μη ζαλιζόμαστε, η Revolut μου ΔΕΝ συνδέεται με το PayPal με καμία Παναγία. Οπότε 1-2 ερωτήσεις για να τελειώνει το πανηγύρι. Επειδή τα λεφτά που έχω δεν μου φτάνουν για να πάρω αυτό που θέλω από το site της εταιρίας, σκέφτομαι να ξανακάνω άλλο 1 και τελευταίο έμβασμα αλλά θέλω να ΞΕΡΩ 1-2 πράγματα για να μη βγω χαμένος πάλι... 1) Εαν αγοράσω από site ( συγκεκριμένα www.armorsuit.com που σαν accepted payments λέει: • Credit Cards: Visa, MasterCard, and Discover • PayPal) θα περάσει η αγορά ή θα γίνει μέσα από το PayPal πάλι, οπότε τσάμπα ? (το site είναι έμπιστο) 2) Εαν πάλι σκαλώσουν τα πράγματα θα μπορέσω να πατήσω "Bank" στην εφαρμογή και να γυρίσω τα λεφτά πίσω στον τραπεζικό μου λογαριασμό? (χωρίς verify πάντα) Το χει δοκιμάσει κανείς στα σίγουρα? Πόσο προμήθεια παίρνει. Ευχαριστώ και συγγνώμη για τον χαμό αλλά ήταν τρελή ξενέρα και χάσιμο χρόνου να μην πιάσει κάτι που έκανες μόνο και μόνο για να πιάσει...... Ναι, ίδια. Επίσης ζήτησα να μου τη βγάλουν και σε φυσική μορφή και δοκίμασα άλλη μια να την κάνω link με PayPal αλλά τώρα μου λέει "Check your card details and try again.". Δεν ξέρω γιατί άλλαξε. Οταν ζητας καρτα σε φυσικη μορφη σε καποιες περιπτωσεις αλλαζει το CCV οποτε θα πρεπει να κανεις την διαδικασια logout, καθαρισμα cache της εφαρμογης , login παλι ωστε να δεις εαν αλλαξε το CCV .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marianna_mykonos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας, εχω την Revolut εδω και 3-4 μήνες και την χρησιμοποιώ κανονικά για αγορές απο εξωτερικό. Εχω 100 ευρώ υπόλοιπο, προσπαθώ να την κάνω add στο paypal και μου βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα We were unable to verify the billing address for this card. Please enter the billing address associated with this card. ενώ κάνει την χρέωση στη κάρτα του 1 ευρώ δεν την δέχεται. Τι μπορεί να φταίει;;;; Τα στοιχεία ειναι όπως τα γράφει στο app. Any ideas?? Εχω διαβάσει οοοολο το αρθρο και δεν βρίσκω λύση στο πρόβλημα μου. Ευχαριστώ πολύ !!! Επίσης δεν την δέχεται ούτε στο E bay για αγορά... Βγάζει ίδιο μήνυμα...! Τι στο καλό;; Πριν μια εβδομάδα έκανα αγορά απο ηλεκτρονικό κατάστημα USA και όλα εγιναν σωστα.. Τωρα τι γινετε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 πειραιως απο 15.6 συμπληρωσε το ποσο! Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την30/6/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Περίεργες καθυστερήσεις βλέπω τελευταία στις συναλλαγές με τη Revolut, τις επιστροφές στη κάρτα συγκεκριμένα. - Μου έκαναν Refund ένα ποσό από Banggood τη Παρασκευή (μέσω Paypal), ακόμη δεν έχουν επιστρέψει τα χρήματα στη Revolut. ...μέχρι τώρα το αργότερο θα είχαν πιστωθεί στη κάρτα μέχρι τη Τετάρτη... - Άλλο refund για άλλη αγορά τη Δευτέρα, και πάλι καθυστέρησε, ξεπερνώντας τις δύο πλήρεις εργάσιμες... Με τη Revolut, οι επιστροφές μέχρι στιγμής πιστώνονταν το αργότερο σε δύο μέρες (πχ Δευτέρα > Τετάρτη)...τώρα καθυστερεί και θα χάσω και τη προσφορά που έχω ματιάσει... - Ίσως όχι τόσο συναφές, αλλά το 1€ που μου τράβηξε η Revolut από τη κάρτα leupay για την αρχική έγκρισή της, ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, ακόμη δεν έχει επιστραφεί... ...το κρατάει αυτό το ποσό τελικά ή το επιστρέφει; 13 εργάσιμες έχουν περάσει και το ποσό έγκρισης παραμένει παρακρατημένο (η φόρτιση της Revolut μετά την έγκριση έγινε κανονικά από το προηγούμενο μήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλά τι ζόρι τραβάτε τώρα; Μπορεί να είχε ξεμείνει από λεφτά στην Πειραιώς ο άνθρωπος. Εγώ προχθές πλήρωσα 250€ σέρβις στο αυτοκίνητο με τη Ν26 γιατί οι Ελληνικοί λογαριασμοί μου στέρεψαν (και θα παραμένουν μόνιμα έτσι από εδώ και στο εξής). κανενα ζορι δεν τραβαω ... Μια απορια διατυπωσα οπως και τοσοι αλλοι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VFerF1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Οταν ζητας καρτα σε φυσικη μορφη σε καποιες περιπτωσεις αλλαζει το CCV οποτε θα πρεπει να κανεις την διαδικασια logout, καθαρισμα cache της εφαρμογης , login παλι ωστε να δεις εαν αλλαξε το CCV .... Τα έκανα αυτά και δεν άλλαξε, αλλά παίδες το θέμα πρέπει να ήταν αλλού. Επικοινώνησαν μαζί μου σήμερα και είπαν ότι τελικά είχαν κάποιο θέμα με την τραπεζική επικοινωνία που επηρέασε κάποιους χρήστες στις συναλλαγές τους και ότι τώρα το έλυσαν. (γι'αυτό ίσως και ένας άλλος φίλος παραπονέθηκε για την συναλλαγή του πιο πριν) Βέβαια τώρα σκαλώνω αλλού γιατί το PayPal το βλαμμένο έχει "μπλοκάρει" την κάρτα αυτή από τις πολλές αποτυχίες και πετάει: "Please check your card details and try again.". Τους έστειλα mails να το ξεμπλοκάρουν αλλά κοιμούνται. Τους έγραψα και στο forum. Η εξυπηρέτηση της Revolut είναι αστραπή σε σχέση με το PayPal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTvenz Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά κατεβασα την εφαρμογη απο playstore , πατησα signup , βαζω αριθμο τηλεφωνου , αλλα τίποτα δεν μου έρχεται ο κωδικός με sms για να προχωρησει η εγγραφη! Εχω δοκιμασει 10 φορες. Μπηκα και στο support που λεει απο κάτω , τους εγγραψα αλλα τιποτα , δεν απανταει κανεις? Γνωρίζει κανείς τιποτα , καποια λύση, καμια ιδεα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά κατεβασα την εφαρμογη απο playstore , πατησα signup , βαζω αριθμο τηλεφωνου , αλλα τίποτα δεν μου έρχεται ο κωδικός με sms για να προχωρησει η εγγραφη! Εχω δοκιμασει 10 φορες. Μπηκα και στο support που λεει απο κάτω , τους εγγραψα αλλα τιποτα , δεν απανταει κανεις? Γνωρίζει κανείς τιποτα , καποια λύση, καμια ιδεα? Θα περιμενεις να σε στειλουν τον κωδικο στο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VFerF1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά κατεβασα την εφαρμογη απο playstore , πατησα signup , βαζω αριθμο τηλεφωνου , αλλα τίποτα δεν μου έρχεται ο κωδικός με sms για να προχωρησει η εγγραφη! Εχω δοκιμασει 10 φορες. Μπηκα και στο support που λεει απο κάτω , τους εγγραψα αλλα τιποτα , δεν απανταει κανεις? Γνωρίζει κανείς τιποτα , καποια λύση, καμια ιδεα? Φίλε τσέκαρε μία εαν πριν τον αριθμό σου έχει τον σωστό κωδικό, δηλαδή +30 για Ελλάδα. Εμένα καμια φορά βάζει +1. Αλλά και γω έχω αυτό το θέμα αυτή τη στιγμή ! Έκανα log out για να δω εαν έχω το σωστό CVV και δεν μπορώ να μπω με τίποτα ! Δεν έρχεται SMS με την καμία και προσπαθώ συνέχεια. Στο support ούτε εμένα απαντάνε αλλά το πρωί είχαμε μιλήσει. Δεν ξέρω μάλλον θα'ναι κάποιο γενικό προσωρινό πρόβλημα. Ελπίζω να μπούμε σύντομα. Όλο ατυχίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις