mary Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Όταν έκανα προσθήκη στο PayPal την revolut με χρεωσε 0.95€ μετά για το verification 1.43€ και πηγαίνοντας να αγοράσω στο gearbest επειδή ενώ με πετούσε στο link του PayPal δεν την έβλεπε την κάρτα (αν και ήταν primary) την έκανα πάλι add και με χρεωσε 0.95€! Όταν προσθέτουμε κάρτα στο PayPal υπάρχει χρέωση ή θα μου τα επιστρέψει όπως με τα λεφτά του verification? Ευχαριστώ! Ναι θα τα επιστρεψει. Περιμενεις πρωτα να σου ερθει ο 4ψηφιος κωδικος (να σπιστραφει δλδ το ποσο στη revolut καρτα σου) για να γινει verify η καρτα και μετα κανεις αγορες. Καλημέρα στην παρέα! Έφτασαν σήμερα στη revolut τα πρώτα χρήματα που έστειλα με έμβασμα, τη σύνδεσα στο alipay και με χρέωσε 0,01 στις κινήσεις της revolut (εμφανίζει pending δίπλα στις κινήσεις). Στη συνέχεια πάνω να πληρώσω στο aliexpress (μέσα από το alipay προεπιλεγμένη σαν κύρια κάρτα) και μου βγάζει σφάλμα: "For security reasons this process can not be continued.ISC_RS_5100102051" Τι δεν κάνω σωστά; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ! Αντώνης. Ενδεχομενως να ειναι σφαλμα του ιδιου του aliexpress. Δε ξερω, δεν το εχει δει αυτο. Δοκιμασε αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free4you Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τα χρήματα του verification μου τα επέστρεψε την άλλη μέρα. Τα 0.95 + 0.95 από τις δύο προσθήκες της κάρτας δεν μου τα έχει επιστρέψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Τα χρήματα του verification μου τα επέστρεψε την άλλη μέρα. Τα 0.95 + 0.95 από τις δύο προσθήκες της κάρτας δεν μου τα έχει επιστρέψει! Θα τα επιστρεψει λεμε! Απλα θα κανει 10-15 μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free4you Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ενδεχομενως να ειναι σφαλμα του ιδιου του aliexpress. Δε ξερω, δεν το εχει δει αυτο. Δοκιμασε αργοτερα. Το ίδιο σφάλμα βγάζει και αν βάλω την κάρτα χειροκίνητα στα διάφορα payment types... Μήπως χρειάζεται να κάνω verification στο alipay στέλνοντας φωτό ταυτότητας;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ξερετε αν μπορω να καταθεσω δολλαρια στην τραπεζα και να τα στειλω μετα στην revolut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx-spectrum Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ξερετε αν μπορω να καταθεσω δολλαρια στην τραπεζα και να τα στειλω μετα στην revolut? Λογικά θα πρέπει να έχεις ή να δημιουργήσεις (εαν δεν εχεις) λογαριασμό σε USD. Στην 1η περίπτωση φαντάζομαι δε θα έχεις πρόβλημα για εμβασμα σε usd απλά θα πρέπει να το τσεκάρεις εαν το δέχονται απο την Revolut. Στην 2η περίπτωση το ξεχνάς μιας και δε μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό λόγω CC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpoolianos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στο aliexpress έκανε κάνεις άλλο αγορά χθες προχθές και να δέχτηκε κανονικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Στο aliexpress έκανε κάνεις άλλο αγορά χθες προχθές και να δέχτηκε κανονικά? Είχες κι εσύ πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο σφάλμα βγάζει και αν βάλω την κάρτα χειροκίνητα στα διάφορα payment types... Μήπως χρειάζεται να κάνω verification στο alipay στέλνοντας φωτό ταυτότητας;;; καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής revolut και δοκίμασε ξανά με τον νέο αριθμό της κάρτας. Ξερετε αν μπορω να καταθεσω δολλαρια στην τραπεζα και να τα στειλω μετα στην revolut? γιατί να στείλεις usd + προμήθεια τράπεζας και όχι ευρώ και μετατροπή μέσω της revolut σε usd δωρεάν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής revolut και δοκίμασε ξανά με τον νέο αριθμό της κάρτας. Με εκκαθάριση δεδομένων + cache δεν άλλαξε ο αριθμός της κάρτας. Να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση; Μήπως χαθούν τα λεφτά που έχω μέσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μπηκαν σημερα τα χρηματα που εστειλα δευτερα βραδυ! τωρσ προσθηκη στο παυπαλ και καλες αγορες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια.μεσω πειραιως πηγα να βαλω λεφτα το κανω βημα προς βημα δεν μου βγαζει να ξανα βαλω το refence ενω την πρωτη φορα που εκανα εμβασμα μου εβαζε να ξανα βαζω,μου διαφευγει κατι? καλησπερα παιδια.μεσω πειραιως πηγα να βαλω λεφτα το κανω βημα προς βημα δεν μου βγαζει να ξανα βαλω το refence ενω την πρωτη φορα που εκανα εμβασμα μου εβαζε να ξανα βαζω,μου διαφευγει κατι?δεν μου βγαζει το SEPA και ναι το εκανα απο πανω προς τα κατω,αυτο που με προβληματισε με το που μπηκα στην σελιδα ειχε κρατημενο το νουμερο του κινητου μου πριν συμπληρωσω απο την αρχη τα στοιχεια ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Με εκκαθάριση δεδομένων + cache δεν άλλαξε ο αριθμός της κάρτας. Να κάνω απεγκατάσταση εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση; Μήπως χαθούν τα λεφτά που έχω μέσα??? δεν αλλάζει όλος ο 16 αριθμός, μόνο το ccv άρα είναι πρόβλημα του ali. καλησπερα παιδια.μεσω πειραιως πηγα να βαλω λεφτα το κανω βημα προς βημα δεν μου βγαζει να ξανα βαλω το refence ενω την πρωτη φορα που εκανα εμβασμα μου εβαζε να ξανα βαζω,μου διαφευγει κατι? σε κάθε συναλλαγή μια φορά το βάζεις, μην σε απασχολεί το sepa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mparaxir Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 δεν αλλάζει όλος ο 16 αριθμός, μόνο το ccv άρα είναι πρόβλημα του ali. σε κάθε συναλλαγή μια φορά το βάζεις, μην σε απασχολεί το sepa δηλαδη και να μην μπει ο sepa δεν πειραζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις