Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο δηλαδή θα σε χρέωνε μέσω διας ; πάνω από 1 ; 

To έψαξα τώρα 1.40...

Καλά τι ζόρι τραβάτε τώρα; Μπορεί να είχε ξεμείνει από λεφτά στην Πειραιώς ο άνθρωπος. Εγώ προχθές πλήρωσα 250€ σέρβις στο αυτοκίνητο με τη Ν26 γιατί οι Ελληνικοί λογαριασμοί μου στέρεψαν (και θα παραμένουν μόνιμα έτσι από εδώ και στο εξής).

Καλά γενικά αλλού πήγε τώρα το θέμα... απλά με revolut το είχα δοκιμάσει και είχα βγάλει χωρίς χρέωση... Τώρα έκανα βλακεία και επειδή μιλούσα εκείνη την ώρα πάτησα λίρες χωρίς να διαβάσω τι έλεγε γτ θυμόμουν ότι πρέπει να επιλέξω λίρες. Αν ήξερα ότι θα έχανα έστω και το 1.20 ή θα πρόσεχα ή  θα έβρισκα Πειραιώς. Όχι τίποτα άλλο αλλά χαμένα λεφτά για τράπεζικά έξοδα τα κλαίω γενικότερα... Με δίας θα ήταν 1.40

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ που έχω είδη μια κάρτα πειραιως συνδεδεμένη στο paypal μπορώ να συνδέσω και την revolut ?

και οταν θα κανω μια αγορά απο με paypal πως θα επιλέξω να πληρώσω με την revolut ?

πρεπει να αλλαξω και την ισοτιμία στο paypal ?

Δημοσ.

εγώ που έχω είδη μια κάρτα πειραιως συνδεδεμένη στο paypal μπορώ να συνδέσω και την revolut ?

και οταν θα κανω μια αγορά απο με paypal πως θα επιλέξω να πληρώσω με την revolut ?

πρεπει να αλλαξω και την ισοτιμία στο paypal ?

ναι

κουμπάκι "change"

ναι

Δημοσ.

παιδιά μετά από αρκετό καιρό που χρησιμοποιώ μια χαρά την revolut, εδώ και τρεις τέσσερις ημερες έχω το εξης πρόβλημα: στις αγορές από ebay, όταν πάω να πληρώσω μέσω paypal (με κάρτα την revolut), εάν βάλω να κάνει την μετατροπή η revolut δεν την δέχεται ("You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.") ενώ εάν βάλω να γίνει η μετατροπή μεσω paypal, περναει κανονικα.

Μήπως έχει τύχει σε κανέναν άλλο ? Σημειώνω ότι δεν έτυχε να αγοράσω από πουθενά αλλού πέραν του ebay και ως εκ τούτου δεν γνωρίζω εάν είναι πρόβλημα paypal ή ebay. Ευχαριστώ  

Δημοσ.

παιδιά μετά από αρκετό καιρό που χρησιμοποιώ μια χαρά την revolut, εδώ και τρεις τέσσερις ημερες έχω το εξης πρόβλημα: στις αγορές από ebay, όταν πάω να πληρώσω μέσω paypal (με κάρτα την revolut), εάν βάλω να κάνει την μετατροπή η revolut δεν την δέχεται ("You cannot use this credit card for this transaction. Please use another funding source.") ενώ εάν βάλω να γίνει η μετατροπή μεσω paypal, περναει κανονικα.

Μήπως έχει τύχει σε κανέναν άλλο ? Σημειώνω ότι δεν έτυχε να αγοράσω από πουθενά αλλού πέραν του ebay και ως εκ τούτου δεν γνωρίζω εάν είναι πρόβλημα paypal ή ebay. Ευχαριστώ  

Έχεις υπόλοιπο και σε δολλάρια και λίρες στη Revolut; Το υπόλοιπο σε έστω ένα από αυτά τα νομίσματα -αυτόνομα- είναι επαρκές;

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες έχω ακριβώς το ίδιο θέμα...

(Εχω 150€ και προσπαθώ να αγοράσω πράγματα 1-2 λίρες)

Δημοσ.

Εδώ και 3-4 μέρες έχω ακριβώς το ίδιο θέμα...

(Εχω 150€ και προσπαθώ να αγοράσω πράγματα 1-2 λίρες)

Εκανες πρόσφατα (< 48 ωρες) μεταφορά χρημάτων απο paypal σε λογαριασμό τράπεζας (withdraw) ;  Αν ΝΑΙ περίμενε και ξαναπροσπάθησε και θα γίνει η μετατροπή εφόσον το έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις απο τη Revolut.

Εκανες πρόσφατα (< 48 ωρες) μεταφορά χρημάτων απο paypal σε λογαριασμό τράπεζας (withdraw) ;  Αν ΝΑΙ περίμενε και ξαναπροσπάθησε και θα γίνει η μετατροπή εφόσον το έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις απο τη Revolut.

Eιχα και εγω πρόσφατα παραπλήσιο πρόβλημα....http://prntscr.com/bg6jsr

Δημοσ.

theopan έχω ελάχιστο υπόλοιπο (απο refund) σε λίρες και δολλάρια (πχ 0,4 λιρες και 1,5 δολαρια) και περιπου 15 ευρώ. Οποιαδήποτε αγορά προσπάθησα να κάνω είναι μικρού ποσού, πχ από -κατά μετατροπή- 3 μέχρι 5 ευρώ, οπότε από μόνα τους τα ευρώ φτάνουν και περισσεύουν.

zirobabis δεν προσπάθησα να μετατρέψω από ευρώ σε λίρες μέσα στο revolut, γιατί ούτε καν σκέφτηκα οτι υπάρχει κάποια σκοπιμότητα γι αυτό, δεδομένου ότι συνήθως οι αγορές που κάνω στο ebay τυχαίνει να μην είναι ουτε ευρω ούτε σε USD ουτε σε GBP αλλά σε AU-δολάρια Αυστραλίας (από κινέζους κλπ πωλητές) και ως εκ τούτου γιατί να κάνω διπλή μετατροπή (μια μέσα στην revolut και μια στο ebay-paypal)..?

molot12 -εάν η ερώτηση σου απευθύνεται και στο δικό μου πρόβλημα- ποτέ δεν έχει τύχει να κανω withdraw απο paypal σε λογαριασμο τράπεζας. Απλά μερικές φορές, μου έκαναν refund στο paypal και από εκεί πήγαν αυτόματα στη revolut (έτσι προέκυψαν και τα υπόλοιπα σε λιρες και USD)

Γενικά δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν το όλο πρόβλημα γιατί όπως είπα, οι αγορές μου είναι μικρού ποσού οπότε είναι μικρή η χασούρα, αλλά ενδέχεται να αγοράσω κάτι περίπου στα 50 ευρώ, γι αυτο και το ψάχνω.

Πέραν τούτου, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως γίνεται να επιτρέπονται οι αγορες εάν δεν αλλάξω την μετατροπή και αφήσω το paypal να την κάνει, την στιγμή μάλιστα που μόλις πριν από λίγες ημέρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Τι να πεις....

Δημοσ.

Μπράβο Μαίρη και στους Revoluters! :-D Σουπερ ο οδηγός. ( Μήπως να κανεις και έναν οδηγό για αγορές από Aliexpress :D )

Μια ερώτηση: 1.Την σύνδεσα στο Paypal μόλις τώρα. Ελπίζω επιτυχώς, τράβηξε 1,27 euro και στο status λέει pending, φυσιολογικό είναι μέχρι να επιστραφούν? 

2.Αν κάνω αγορές μέσα από Paypal: απλά προσέχω να είναι τα preapproved payments στο "Bill me in ..." ? Δεν χρειάζεται να κάνω exchange τα ευρώ σε δολάρια/λιρες/κλπ μέσα από τον app της Revolut,ε?

3.Και αν κάνω έκτος από Paypal, χρειάζεται το exchange ή το κάνει αυτόματα μόνο του το Revolut?

Ευχαριστώ 

Παρασκευή έκανα top up, Τρίτη μπήκαν. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπάθησα να περάσω την κάρτα της n26 που έχω για να κάνω top up by card στη revolut. Οταν όμως την βάζω, όλα τα στοιχεία σωστά, μου βγάζει μνμ "your card isn't supported, try top up by transfer instead". Κάνω κάτι λάθος?

Δημοσ.

Πέραν τούτου, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως γίνεται να επιτρέπονται οι αγορες εάν δεν αλλάξω την μετατροπή και αφήσω το paypal να την κάνει, την στιγμή μάλιστα που μόλις πριν από λίγες ημέρες δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.Τι να πεις....

Δοκίμασε να μετατρέψεις τα πάντα σε Ευρώ. Ίσως να μη λυθεί, αλλά μπορεί και να λυθεί. Το ότι δουλεύει αν αφήσεις το paypal να κάνει μετατροπή και όχι αν το αναθέσεις στη Revolut σημαίνει ότι κάποια κόμπλα τραβάει με τα διαφορετικά νομίσματα που βλέπει. Όσο ωραίο feature είναι αυτό με τα πολλαπλά νομίσματα που κρατάει η Revolut, άλλο τόσο προβληματικό αποδεκινύεται σε κάποιες περιπτώσεις.

Καλησπέρα, προσπάθησα να περάσω την κάρτα της n26 που έχω για να κάνω top up by card στη revolut. Οταν όμως την βάζω, όλα τα στοιχεία σωστά, μου βγάζει μνμ "your card isn't supported, try top up by transfer instead". Κάνω κάτι λάθος?

Σε Ελληνικό Paypal account δεν υποστηρίζεται top up με καμία κάρτα (ούτε Ελληνική, ούτε ξένη) εδώ και χρόνια. Αποκλειστικά με έμβασμα μπορείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...