alcamus06 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τα τρώει το paypal. Μπες εδώ και άλλαξε την επιλογή στην μετατροπή συναλλάγματος, να γίνετε από την κάρτα σου (επιλέγεις την κάρτα που θες και check στο δεύτερο) MyPayPal-> Profile-> My money-> (my preapproved payments) update-> set available funding sources Επειδή στη νέα εμφάνιση είναι λίγο δύσκολο να βρε κανείς που είναι αυτές οι ρυθμίσεις σας στέλνω πως το βρήκα εγώ. 1)login στο paypal 2)wallet 3)κάτω αριστερά : Old account view 4)my money 5)(my preapproved payments) update 6)set available funding sources 7) επιλογή της κάρτας σας και είστε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Σήμερα είχα τη 1η εμπειρία μου απο refund του paypal και τη revolut, εχθές έβγαλε τελική απόφαση το paypal, σήμερα φάνηκαν στη revolut.. Εντύπωση μου κάνει ότι την αγορά την είχα κάνει πριν 2 μήνες και σήμερα μου επιστράφηκαν ακριβώς τα ιδια χρήματα... ακριβώς ίδια ισοτιμία δολαρίου ευρώ με τότε ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rocketking85 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μπηκαν πριν λιγο τα λεφτα (40ε) απο εμβασμα στην καινουρια μου Revolut και παω να παραγγειλω (36ε) απο ASOS (ρουχα απο Αγγλια). και μου ερχεται εμαιλ αυτο.. Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason: Your card has been declined. Common reasons: • You entered your security code or card details incorrectly • You have insufficient funds in your bank account • You supplied an issue number when one was not required • Payment was referred by your card issuer • You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR) Επισης παω να τη συνδεσω με paypal και βγαινει αυτο This card is not accepted. Please use a different card. εχω δοκιμασει εκκαθαριση δεδομενων στην αππ Μπηκαν πριν λιγο τα λεφτα (40ε) απο εμβασμα στην καινουρια μου Revolut και παω να παραγγειλω (36ε) απο ASOS (ρουχα απο Αγγλια). και μου ερχεται εμαιλ αυτο.. Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason: Your card has been declined. Common reasons: • You entered your security code or card details incorrectly • You have insufficient funds in your bank account • You supplied an issue number when one was not required • Payment was referred by your card issuer • You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR) Επισης παω να τη συνδεσω με paypal και βγαινει αυτο This card is not accepted. Please use a different card. εχω δοκιμασει εκκαθαριση δεδομενων στην αππ ολα κομπλε.. η εκκαθαριση δεδομενων δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αφου εχω βαλει λεφτα στη revolut , παω να κανω το add card στο paypal. Το paypal μου εχει αφαιρεσει τα λεφτα που ειναι απο την εφαρμογη αλλα στο site του paypal μου εβγαλε This card is not accepted. Please use a different card. και δεν την εχει στις καρτες την revolut. Τι γινεται?Θελει ιδιο name το paypal με την καρτα? Κάνε log out από την εφαρμογή, μετά πάλι log in από την αρχή (για να αου έρθει εκ νέου το sms επιβεβαίωσης) και προσπάθησε πάλι να τη συνδέσεις. Αν δεν τα καταφέρεις έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες του Q2 από τα FAQ στο 3ο post του topic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobarb66 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Καλημερα , εκανα αλλαγη ρομ στο κινητο ,εβαλα εκ νεου το apk revolut . Δεν μπορω να κανω sign up μου ζηταει Optional promo code που εγω δεν τον ξερω. Αν μπορει καποιος να βρει μια λυση. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σήμερα είχα τη 1η εμπειρία μου απο refund του paypal και τη revolut, εχθές έβγαλε τελική απόφαση το paypal, σήμερα φάνηκαν στη revolut.. Εντύπωση μου κάνει ότι την αγορά την είχα κάνει πριν 2 μήνες και σήμερα μου επιστράφηκαν ακριβώς τα ιδια χρήματα... ακριβώς ίδια ισοτιμία δολαρίου ευρώ με τότε ..... Τι περιμενες? Να σου δωσουν και παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Καλημερα , εκανα αλλαγη ρομ στο κινητο ,εβαλα εκ νεου το apk revolut . Δεν μπορω να κανω sign up μου ζηταει Optional promo code που εγω δεν τον ξερω. Αν μπορει καποιος να βρει μια λυση. Ευχαριστω. Αποκλείεται να μη σε αφήνει εξαιτίας του promo code. Εφόσον είχες ήδη λογαριασμό, πρέπει να κάνεις sign in και όχι sign up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geobarb66 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστω,εκανα λαθος στο sign up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfpgk7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τελικα ισχυει οτι για αγορα στο ebay επειδη δεχεται μονο paypal,οτι κοστιζει ακριβοτερα? Δηλαδη ακουσα οτι για μια αγορα απο ebay,το paypal κανει μετατροπη το ποσο σε λιρες Αγγλιας και μετα σε euro (η κατι παρομοιο)και τελικα χρεωνει περισσοτερο απο το ποσο αγορας του προιοντος,ισχυει κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ισχύει, αλλά όχι ακριβώς όπως το έγραψες. Για κάθε αγορά σε διαφορετικό νόμισμα από αυτό που διαθέτεις στο λογαριασμό σου, υπάρχει προμήθεια για τη μετατροπή της ισοτιμίας. Αν λοιπόν ψωνίζεις με κάρτα (στην περίπωσή μας τη Revolut) και έχεις ορίσει τη μετατροπή να την κάνει το PayPal ή ψωνίζεις με λεφτά κατευθείαν από το Balance του PayPal, τότε το PayPal θα σου κάνει τη μετατροπή με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία. Αν όμως έχεις ορίσει τη μετατροπή να την κάνει η ίδια η κάρτα, τότε η προμήθεια είναι στα κατώτερα επίπεδα και καμία σχέση με πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Συμβαινει αρκετες φορες, αλλα συμβαινει και το αντιθετο, δηλαδη να παρει λιγοτερα. Τι περιμενες? Να σου δωσουν και παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Τι περιμενες? Να σου δωσουν και παραπανω? Αυτο εξαρτάται απο την ισοτιμία, άλλες φορές λιγότερα αλλες περισσότερα, απλά δεν περίμενα να είναι ακριβώς ίδια, 2 μηνες μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Συμβαινει αρκετες φορες, αλλα συμβαινει και το αντιθετο, δηλαδη να παρει λιγοτερα. Δεν εχω πετυχει τετοιο ποστ, αλλα εννοειτε οτι αν εχει γινει, τοτε τεραστια μαλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά να αναφέρω χθές έβγαλα ένα 20αρικο από alpha και ενώ επέλεξα με λίρες χρέωσε 16.66 gbp δηλαδή 21.20κάτι. Πρέπει να με ειδοποίησε το ατμ κάτι για 5% αλλά δεν πολυπρόσεχα δυστυχώς και την πάτησα. Έχει συμβεί σε κανέναν να μας διαφωτίσει αν έχει αλλάξει κάτι? Θυμάμαι σε κάποια φάση είχα τραβήξει απο eurobank κανένα 80άρι και δεν είχε κρατήσει τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχει συμβεί σε κανέναν να μας διαφωτίσει αν έχει αλλάξει κάτι? Δεν άλλαξε κάτι. Απλά δεν έκανες τη σωστή επιλογή στη διαδικασία ανάληψης (όπως περιγράφεται εδώ στο νήμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις