XronisR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τοσο καιρο ολα καλα με την καρτα,σημερα εγινε κατι κουλο. Παω να κανω μια αγορα μεσω Paypal με την revolut και το site που πατησα για αγορα μου ακυρωνει την συναλλαγη. Στο Paypal δεν φαινεται τιποτα σαν κινηση και στην Revolut εχω χρεωθει κανονικα. Τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federer Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τοσο καιρο ολα καλα με την καρτα,σημερα εγινε κατι κουλο. Παω να κανω μια αγορα μεσω Paypal με την revolut και το site που πατησα για αγορα μου ακυρωνει την συναλλαγη. Στο Paypal δεν φαινεται τιποτα σαν κινηση και στην Revolut εχω χρεωθει κανονικα. Τι πρεπει να κανω; Πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...επικοινώνησε με support απο Revolut και Paypal και ζήτα διευκρινίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malthous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 εαν στειλω 1500€ σαν εμβασμα στην revolut μπορει να τα στειλει η τραπεζα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Από μία τράπεζα δεν γίνεται, γιατί το μηνιαίο όριο για τα εμβάσματα είναι 1000 ευρώ. Αν όμως διατηρείς λογαριασμό και σε άλλη τράπεζα, μπορείς να στείλεις μέχρι 1000€/μήνα από την καθεμία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 εαν στειλω 1500€ σαν εμβασμα στην revolut μπορει να τα στειλει η τραπεζα ; Καν'το και πες μας αν πέρασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malthous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 οταν λεμε ενα μηνα μπορω να βαλω 30 ιουνιου 1000€ και 1 ιουλιου τα αλλα 500 η 30 μερες διαφορα το ενα μερος των χρηματων με το αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drapup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Γεια σας, Ακολούθησα τα βήματα κατά γράμμα για να φτιάξω λογαριασμό στο Revolut και για να στείλωέμβασμα αλλά ακόμα δεν στάλθηκαν τα χρήματα. Αυτήν την διαδικασία την έκανα το Σάββατο καισήμερα, Παρασκευή, δεν έχουν σταλεί τα χρήματα ακόμα. Τα έστειλα μέσω eurobank και μετά τηνσυνέχεια που πάτησα, όπως φαίνεται στις οδηγίες για Eurobank, μου έβγαλε κανονικά τα διαπιστευτήρια της μεταφοράς και επιπλέον χρέωση 1€ για αυτήν. Ωστόσο ούτε χρήματα φαίνεταινα αφαίρεθηκαν από το υπόλοιπο του λογαριασμού μου, ούτε προσθέθηκαν στον λογαριασμό μουστο Revolut.Τι λέτε να έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 οταν λεμε ενα μηνα μπορω να βαλω 30 ιουνιου 1000€ και 1 ιουλιου τα αλλα 500 η 30 μερες διαφορα το ενα μερος των χρηματων με το αλλο; Ο μήνας των εμβασμάτων είναι ημερολογιακός και, επομένως, μπορείς να το κάνεις έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geov92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Γεια σας, Ακολούθησα τα βήματα κατά γράμμα για να φτιάξω λογαριασμό στο Revolut και για να στείλω έμβασμα αλλά ακόμα δεν στάλθηκαν τα χρήματα. Αυτήν την διαδικασία την έκανα το Σάββατο και σήμερα, Παρασκευή, δεν έχουν σταλεί τα χρήματα ακόμα. Τα έστειλα μέσω eurobank και μετά την συνέχεια που πάτησα, όπως φαίνεται στις οδηγίες για Eurobank, μου έβγαλε κανονικά τα διαπιστευτήρια της μεταφοράς και επιπλέον χρέωση 1€ για αυτήν. Ωστόσο ούτε χρήματα φαίνεται να αφαίρεθηκαν από το υπόλοιπο του λογαριασμού μου, ούτε προσθέθηκαν στον λογαριασμό μου στο Revolut. Τι λέτε να έγινε; Καλημέρα. Εφόσον δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από το λογαριασμό σου, γιατί δεν ξαναπροσπάθησες να κάνεις το έμβασμα; Προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά. IBAN/Reference έβαλες στα κατάλληλα πεδία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drapup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλημέρα. Εφόσον δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από το λογαριασμό σου, γιατί δεν ξαναπροσπάθησες να κάνεις το έμβασμα; Προφανώς κάτι δεν έκανες σωστά. IBAN/Reference έβαλες στα κατάλληλα πεδία; Έκανα τα πάντα κατά γράμμα... Θα το ξαναπροσπαθήσω όμως. Μήπως είναι θέμα με την τράπεζα (π.χ. να συμπληρώσω τίποτα αιτήσεις για να μπορώ να στέλνω εμβάσματα); Γιατί και άλλου που προσπάθησα να στείλω έμβασμα μετά το Revolut, πάλι έγινε το ίδιο πράγμα... Βέβαια εγώ αυτό που είδα ήταν ότι δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από τον λογαριασμό μου, δεν ξέρω τι έγινε με τον παραλήπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έκανα τα πάντα κατά γράμμα... Θα το ξαναπροσπαθήσω όμως. Μήπως είναι θέμα με την τράπεζα (π.χ. να συμπληρώσω τίποτα αιτήσεις για να μπορώ να στέλνω εμβάσματα); Γιατί και άλλου που προσπάθησα να στείλω έμβασμα μετά το Revolut, πάλι έγινε το ίδιο πράγμα... Βέβαια εγώ αυτό που είδα ήταν ότι δεν αφαιρέθηκαν χρήματα από τον λογαριασμό μου, δεν ξέρω τι έγινε με τον παραλήπτη. Για να στείλεις έμβασμα από τη Eurobank (όπως και απ' όλες τις τράπεζες), πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας. Αυτό που παλιά λεγόταν VIP-Token και τώρα έχει αντικατασταθεί από τα μηνύματα μιας χρήσης (SMS OTP). Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία στην περίπτωσή σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drapup Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Για να στείλεις έμβασμα από τη Eurobank (όπως και απ' όλες τις τράπεζες), πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον πρόσθετο κωδικό ασφαλείας. Αυτό που παλιά λεγόταν VIP-Token και τώρα έχει αντικατασταθεί από τα μηνύματα μιας χρήσης (SMS OTP). Μήπως εκεί είναι το πρόβλημα και δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία στην περίπτωσή σου; Όντως δεν είναι ενεργοποιημένο... Λογικά αυτό θα φταίει... Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ τον χρήστη thomason993 που μου έστειλε το screenshot από το νέο e-banking της τράπεζας Πειραιώς/winbank. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michey13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αφου εχω βαλει λεφτα στη revolut , παω να κανω το add card στο paypal. Το paypal μου εχει αφαιρεσει τα λεφτα που ειναι απο την εφαρμογη αλλα στο site του paypal μου εβγαλε This card is not accepted. Please use a different card. και δεν την εχει στις καρτες την revolut. Τι γινεται?Θελει ιδιο name το paypal με την καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τι γινεται?Θελει ιδιο name το paypal με την καρτα? ορθά κοφτά ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις