antikinsor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Με μπέρδεψες. Η φυσική κάρτα έφυγε την Κυριακή από UK με το πρώτο CVV. Αν εγώ αλλάξω CVV αύριο (λόγω του θέματος με το PP) θα έρθει νέα φυσική κάρτα με τα νέα στοιχεία; Το cvv δεν θα αλλάξει αύριο ή όποτε πας να συνδέσεις την κάρτα στο PayPal. Κάποιες φορές και όχι πάντα, το cvv αλλάζει όταν πατήσεις την επιλογή να σου αποστείλουν τη φυσική κάρτα. Αυτό συμβαίνει είτε για κάποιους λόγους ασφαλείας που έχει θεσπίσει η Revolut, είτε γιατί υπάρχει κάποιο bug στο σύστημά τους. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που το cvv αλλάζει τη στιγμή που ζητάς τη φυσική κάρτα και όχι μεταγενέστερα, είναι εύλογο αυτή να σου έρθει αναγράφοντας το σωστό επάνω. Μετά δεν πρόκειται να σου αλλάξει άλλη στιγμή και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αν λοιπόν συνεχίζεις να έχεις το ίδιο cvv από την αρχή που εγκατέστησες την εφαρμογή μέχρι και τώρα που ήδη έχεις παραγγείλει την κάρτα, αυτό θα έχεις και στη συνέχεια. Αν σου άλλαξε την ώρα που παρήγγειλες την κάρτα, πλέον θα έχεις το νέο από εδώ και στο εξής τόσο στην κάρτα, όσο και στην εφαρμογή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το cvv δεν θα αλλάξει αύριο ή όποτε πας να συνδέσεις την κάρτα στο PayPal. Κάποιες φορές και όχι πάντα, το cvv αλλάζει όταν πατήσεις την επιλογή να σου αποστείλουν τη φυσική κάρτα. Αυτό συμβαίνει είτε για κάποιους λόγους ασφαλείας που έχει θεσπίσει η Revolut, είτε γιατί υπάρχει κάποιο bug στο σύστημά τους. Όπως και να έχει, από τη στιγμή που το cvv αλλάζει τη στιγμή που ζητάς τη φυσική κάρτα και όχι μεταγενέστερα, είναι εύλογο αυτή να σου έρθει αναγράφοντας το σωστό επάνω. Μετά δεν πρόκειται να σου αλλάξει άλλη στιγμή και δεν έχεις λόγο να ανησυχείς. Αν λοιπόν συνεχίζεις να έχεις το ίδιο cvv από την αρχή που εγκατέστησες την εφαρμογή μέχρι και τώρα που ήδη έχεις παραγγείλει την κάρτα, αυτό θα έχεις και στη συνέχεια. Αν σου άλλαξε την ώρα που παρήγγειλες την κάρτα, πλέον θα έχεις το νέο από εδώ και στο εξής τόσο στην κάρτα, όσο και στην εφαρμογή. Απόλυτα κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geov92 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το είχα κι εγώ απορία αυτό. Άρα η "ζημιά" (αλλάζει το cvv) γίνεται τη στιγμή που δίνουμε την εντολή παραγγελίας της πλαστικής κάρτας. Για κάποιο λόγο αποφασίζει η Revolut να τον αλλάξει σε σχέση με αυτό που έδινε στη virtual μέχρι τότε.Ναι όντως. Από την έκδοση της φυσικής κάρτας δημιουργείται η ζημιά για κάποιο λόγο. Είχε αναφερθεί και παλιότερα ότι ενώ κάποιος χρησιμοποιούσε κανονικά τα στοιχεία της virtual για αγορές, όταν δοκίμασε να παραγγείλει τη φυσική κάρτα, τα στοιχεία άλλαξαν. Απόλυτα κατανοητό. Ευχαριστώ πολύ.Το εξήγησε τέλεια ο antikinsor. Τώρα κατάλαβες τι γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μια απορία σχετικά με τη σύνδεση στο paypal. Στο δικό μου λογαριασμό paypal μου έχει έρθει το εξής μήνυμα : You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do Έβαλα την εφαρμογή Revolut , ολοκλήρωσα όλα τα βήματα , έστειλα έμβασμα και περιμένω να μπουν τα χρήματα. Μόλις φορτωθούν και φανούν τα χρήματα , μπορώ να φορτώσω τη νέα μου κάρτα στο paypal ; Και η απορία είναι θα έχω πάλι αυτά το όριο limit ? ή γίνεται να συνδέσω τη νέα κάρτα αυτή στο λογαριασμό paypal που δημιούργησα στο όνομα της γυναίκας μου ; Θα τη δεχθεί το paypal , που η κάρτα δεν θα έχει το ίδιο επώνυμο με τον λογαριασμό ? Σε ποια κάρτα με συμφέρει να γίνει η σύνδεση ; Τέλος αν γνωρίζει κάποιος , μπορώ να αγοράσω από ebay χωρίς paypal , μόνο μέσω της νέας μου κάρτας ; ή είναι θέμα πωλητή ; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μια απορία σχετικά με τη σύνδεση στο paypal. Στο δικό μου λογαριασμό paypal μου έχει έρθει το εξής μήνυμα : You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do Έβαλα την εφαρμογή Revolut , ολοκλήρωσα όλα τα βήματα , έστειλα έμβασμα και περιμένω να μπουν τα χρήματα. Μόλις φορτωθούν και φανούν τα χρήματα , μπορώ να φορτώσω τη νέα μου κάρτα στο paypal ; Και η απορία είναι θα έχω πάλι αυτά το όριο limit ? ή γίνεται να συνδέσω τη νέα κάρτα αυτή στο λογαριασμό paypal που δημιούργησα στο όνομα της γυναίκας μου ; Θα τη δεχθεί το paypal , που η κάρτα δεν θα έχει το ίδιο επώνυμο με τον λογαριασμό ? Σε ποια κάρτα με συμφέρει να γίνει η σύνδεση ; Τέλος αν γνωρίζει κάποιος , μπορώ να αγοράσω από ebay χωρίς paypal , μόνο μέσω της νέας μου κάρτας ; ή είναι θέμα πωλητή ; Ευχαριστώ Nομιζω δεν μπορείς, προέχει να κανεις αυτα που λεει για να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Nομιζω δεν μπορείς, προέχει να κανεις αυτα που λεει για να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμο σου στης γυναίκας το λογαριασμό μπορώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 στης γυναίκας το λογαριασμό μπορώ? Δεν κατάλαβα, η γυναικα που κολλάει και τι να κανεις στον λογαριασμό της, και ποιον λογαριασμό του ππ της ρεβολουτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εφόσον ο δικός μου λογαριασμός paypal έχει αυτό το θέμα με το limit lift δεν πρόκειται να τους στείλω τίποτα. οπότε θεωρείται νεκρός. Έφτιαξα λογαριασμό στη γυναίκα μου , με το δικό της επώνυμο και όνομα πχ G.T. Μπορώ να συνδέσω την κάρτα που έφτιαξα στο Revolut με το δικό μου όνομα πχ H.P. , στο λογαριασμό paypal της γυναίκας μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εφόσον ο δικός μου λογαριασμός paypal έχει αυτό το θέμα με το limit lift δεν πρόκειται να τους στείλω τίποτα. οπότε θεωρείται νεκρός. Έφτιαξα λογαριασμό στη γυναίκα μου , με το δικό της επώνυμο και όνομα πχ G.T. Μπορώ να συνδέσω την κάρτα που έφτιαξα στο Revolut με το δικό μου όνομα πχ H.P. , στο λογαριασμό paypal της γυναίκας μου ; Καλύτερα βγαλε μια ρεβολυτ στην γυναικα σου, και στειλε στο ππ αυτα που ζηταει για τον δικο σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλύτερα βγαλε μια ρεβολυτ στην γυναικα σου, και στειλε στο ππ αυτα που ζηταει για τον δικο σου Ζητάει ταυτότητες , αποδεικτικό κατοικίας κλπ. Δεν παίζει να στείλω κάτι. όχι ότι χρωστάω κάτι ή κάτι έκανα παράνομα , απλά δεν θέλω. Υπάρχει πρόβλημα αν δεν τα στείλω ; Το σκέφτηκα να φτιάξω στης γυναίκας το όνομα , απλά ήδη το έμβασμα το έστειλα στο δικό μου Revolut. Γίνεται να φτιάξω paypal δικό μου ξανά με τα ίδια στοιχεία , απλά άλλο mail ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ζητάει ταυτότητες , αποδεικτικό κατοικίας κλπ. Δεν παίζει να στείλω κάτι. όχι ότι χρωστάω κάτι ή κάτι έκανα παράνομα , απλά δεν θέλω. Υπάρχει πρόβλημα αν δεν τα στείλω ; Τι να σου πω; Κατι τετοια δεν τα καταλαβαίνω και πολυ καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τέλος πάντων , ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Τελικά έφτιαξα άλλα paypal στο όνομά μου με άλλο email. Οπότε όταν με το καλό φορτωθούν τα χρήματα , θα συνδέσω την νέα κάρτα στο νέο paypal. Δεν στέλνω γιατί οι περισσότερες αγορές έγιναν για πράγματα φίλων και για αυτό ξεπέρασα το όριο. Γιατί να στείλω προσωπικά μου στοιχεία για κάτι που δεν με αφορά ως προς τις αγορές και το ξεπέρασμα του ορίου ; Για αυτό δεν θέλω να στείλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Εφόσον στο νέο λογαριασμό του PayPal θα βάλεις ίδια στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κτλ.) και αλλάζει μόνο το e-mail, αν οποιαδήποτε στιγμή το ανακαλύψει το PayPal θα σου κλειδώσει το λογαριασμό και θα χάσεις ό,τι λεφτά έχεις μέσα. Αφού δεν θέλεις να πιστοποιήσεις τον προηγούμενο λογαριασμό, θα μπορούσες να φτιάξεις μια νέα Revolut στο όνομα της γυναίκας σου και να τη συνδέσεις με το δικό της PayPal. Κι αφού έστειλες ήδη τα λεφτά στο δικό σου Revolut λογαριασμό, μόλις εμφανιστούν στην εφαρμογή, μπορείς να τα στείλεις στο λογαριασμό Revolut της γυναίκας σου, άμεσα και εντελώς δωρεάν! EDIT: Επίσης, για να σου απαντήσω και στις υπόλοιπες απορίες σου: 1) Το όριο που εμφανίστηκε και σου κλείδωσε προσωρινά το PayPal σχετίζεται με τα λεφτά που διακινούνται στο Balance. Αν λοιπόν ψωνίζεις απευθείας από την κάρτα, τότε δεν επηρεάζεται το όριο του PayPal και θα πρέπει να σε απασχολούν μόνο τα όρια της κάρτας. 2) Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις απευθείας αγορές μέσω της κάρτας, όπου δέχονται MasterCard. Είναι όμως προτιμότερο να γίνονται οι αγορές μέσω PayPal, λόγω της πρόσθετης ασφάλειας των συναλλαγών που προσφέρει (money back guarantee κτλ.). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alcamus06 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Σωστά θα φτιάξω νέο revolut για τη γυναίκα , έχεις δίκιο. Η απορία μου είναι πως στο ebay μου βγάζει ως τρόπο πληρωμής μόνο το paypal. Γράφει δίπλα και mastercard κλπ αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω. Πώς μπορώ να αγοράζω μόνο μέσω κάρτας στο ebay ; Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο account του ebay ; Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις. Σωστά θα φτιάξω νέο revolut για τη γυναίκα , έχεις δίκιο. Η απορία μου είναι πως στο ebay μου βγάζει ως τρόπο πληρωμής μόνο το paypal. Γράφει δίπλα και mastercard κλπ αλλά δεν μπορώ να το επιλέξω. Πώς μπορώ να αγοράζω μόνο μέσω κάρτας στο ebay ; Πρέπει να αλλάξω κάποια ρύθμιση στο account του ebay ; Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Μπορείς να αγοράσεις απο το εβαυ με καρτα, μονο αν το εχει σαν επιλογή ο πωλητης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις