Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις έκανα μια βλακια.Κατα την μεταφορά από Τράπεζα Πειραιώς στην Revolut  έγραψα κατά λάθος στο όνομά δικαιούχου αντί για Revolut LTD το δικό μου.Τι γίνετε τώρα?????

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά και χαρά κι από μένα!

Τα φώτα σας παιδιά...

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες, έφτιαξα το λογαριασμό, (περιμένω τη φυσική κάρτα).

Τα χρήματα έχουν μπει στην Virtual CARD του Revolut... Προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα με το λογαριασμό μου στο PAYPALαλλά δε μπορεί να δεχτεί την κάρτα και ζητάει να βάλω άλλη! Έχω βάλει τα πάντα σωστά... Γιατί γίνεται αυτό; Έχω την εντύπωση ότι δε δέχεται το αριθμό CVV... Σας παρακαλώ βοηθήστε!

Δημοσ.

Γειά και χαρά κι από μένα!

Τα φώτα σας παιδιά...

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες, έφτιαξα το λογαριασμό, (περιμένω τη φυσική κάρτα).

Τα χρήματα έχουν μπει στην Virtual CARD του Revolut... Προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα με το λογαριασμό μου στο PAYPALαλλά δε μπορεί να δεχτεί την κάρτα και ζητάει να βάλω άλλη! Έχω βάλει τα πάντα σωστά... Γιατί γίνεται αυτό; Έχω την εντύπωση ότι δε δέχεται το αριθμό CVV... Σας παρακαλώ βοηθήστε!

Διαβασε το Q2 και Q3 εδω

Δημοσ.

Προσπαθώ να συνδέσω την κάρτα με το λογαριασμό μου στο PAYPALαλλά δε μπορεί να δεχτεί την κάρτα και ζητάει να βάλω άλλη! Έχω βάλει τα πάντα σωστά... Γιατί γίνεται αυτό; Έχω την εντύπωση ότι δε δέχεται το αριθμό CVV... Σας παρακαλώ βοηθήστε!

Κάνε log out από την εφαρμογή, μετά πάλι log in από την αρχή (για να αου έρθει εκ νέου το sms επιβεβαίωσης) και προσπάθησε πάλι να τη συνδέσεις. Αν δεν τα καταφέρεις έτσι, ακολούθησε τις οδηγίες του Q2 από τα FAQ στο 3ο post του topic.

Δημοσ.

Κάνε πρώτα αυτό που σου έγραψα στο αμέσως επόμενο post και αν δεν πιάσει, ασχολήσουμε στην πορεία με το Q2.

Η διαγραφή των δεδομένων αναφέρονται στην εφαρμογή της Revolut που είναι εγκατεστημένη στο android κινητό σου και μέσα από τις Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Revolut θα πρέπει να επιλέξεις "Εκκαθάριση Δεδομένων" και "Εκκαθάριση Προσωρινής Μνήμης".

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις έκανα μια βλακια.Κατα την μεταφορά από Τράπεζα Πειραιώς στην Revolut  έγραψα κατά λάθος στο όνομά δικαιούχου αντί για Revolut LTD το δικό μου.Τι γίνετε τώρα?????

Έχει γίνει αρκετές φορές το ίδιο λάθος.

Κάνε αναζήτηση σ' αυτό το θέμα με λέξεις "όνομα δικαιούχου".

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα την εφαρμογή την Κυριακή ενώ ταυτόχρονα παρήγγειλα τη φυσική κάρτα κι έβαλα χρήματα μέσω Alpha (δεν έχουν φανεί ακόμα). Αν έχω θέμα με τη σύνδεση στο PP και αναγκαστώ να κάνω Logout/clear data κι αυτά που περιγράφετε ώστε να αλλάξει το CVV και να τη δεχτεί, τι γίνεται με την φυσική κάρτα που έρχεται με το αρχικό CVV; 

Δημοσ.

Έχει γίνει αρκετές φορές το ίδιο λάθος.

Κάνε αναζήτηση σ' αυτό το θέμα με λέξεις "όνομα δικαιούχου".

ΟΚ Σε ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Έβαλα την εφαρμογή την Κυριακή ενώ ταυτόχρονα παρήγγειλα τη φυσική κάρτα κι έβαλα χρήματα μέσω Alpha (δεν έχουν φανεί ακόμα). Αν έχω θέμα με τη σύνδεση στο PP και αναγκαστώ να κάνω Logout/clear data κι αυτά που περιγράφετε ώστε να αλλάξει το CVV και να τη δεχτεί, τι γίνεται με την φυσική κάρτα που έρχεται με το αρχικό CVV;

Η φυσική κάρτα έρχεται με τα νέα στοιχεία.
  • Like 1
Δημοσ.

Το είχα κι εγώ απορία αυτό. Άρα η "ζημιά" (αλλάζει το cvv) γίνεται τη στιγμή που δίνουμε την εντολή παραγγελίας της πλαστικής κάρτας. Για κάποιο λόγο αποφασίζει η Revolut να τον αλλάξει σε σχέση με αυτό που έδινε στη virtual μέχρι τότε.

Δημοσ.

Με μπέρδεψες. Η φυσική κάρτα έφυγε την Κυριακή από UK με το πρώτο CVV. Αν εγώ αλλάξω CVV αύριο (λόγω του θέματος με το PP) θα έρθει νέα φυσική κάρτα με τα νέα στοιχεία;

Δημοσ.

Με μπέρδεψες. Η φυσική κάρτα έφυγε την Κυριακή από UK με το πρώτο CVV. Αν εγώ αλλάξω CVV αύριο (λόγω του θέματος με το PP) θα έρθει νέα φυσική κάρτα με τα νέα στοιχεία;

δεν θα αλλάξει το cvv αν έχεις την κάρτα

μη με ρωτήσεις "αν έχω θέμα" κλπ , προσωπικά ακόμα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

μη με ρωτήσεις "αν έχω θέμα" κλπ , προσωπικά ακόμα δεν έχω κανένα πρόβλημα

Μα αυτή είναι η απορία μου. Ευχαριστώ πάντως. Όποιος ξέρει ας πει.

Δημοσ.

Ακολουθώντας τον οδηγό έβγαλα την εικονική κάρτα, την φόρτωσα Δευτέρα πρωί από Πειραιώς και Τρίτη βράδυ είχαν περαστεί τα λεφτά κανονικά. Και στο paypal την πέρασα κανονικά. Σήμερα έκανα τις πρώτες μου αγορές από ebay και banggood... μπράβο στα παιδιά για τον πληρέστατο οδηγό!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...