Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια βοήθεια παρακαλω

νομιζω δεν θα εχεις προβλημα να τα βαγαλεις και ετσι απο ΑΤΜ, το ποσό ευρω που θα πας να βγαλεις θα το τραβαει απο τις διαθεσιμες λιρες με την τρεχουσα ισοτιμία.

αν δεν τα θελεις σε λιρες και θελεις να τα εχεις σε ευρω στη revolut, πατας στην εφαρμογη το exchange και τα κανεις αμεσως ευρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το άλλο που έγινε και θα ήθελα να μου πείτε πως έγινε είναι ότι εγώ έστειλα στο Revolut 220 ευρω και όπως είπα από απροσεξία τα έστειλα σε λίρες , και πριν λίγο που έκανα exchange για να μου τα κάνει ευρω , μου έδωσε 224 ευρω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να χάσω λεφτά λόγω της αλλαγής νομίσματος , αυτοί αντί για αυτό μου έβαλαν 4 ευρω παραπάνω;;;

Αν είναι έτσι να τους τα στέλνουμε σε λίρες.

Το άλλο που έγινε και θα ήθελα να μου πείτε πως έγινε είναι ότι εγώ έστειλα στο Revolut 220 ευρω και όπως είπα από απροσεξία τα έστειλα σε λίρες , και πριν λίγο που έκανα exchange για να μου τα κάνει ευρω , μου έδωσε 224 ευρω. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κανονικά δεν θα έπρεπε να χάσω λεφτά λόγω της αλλαγής νομίσματος , αυτοί αντί για αυτό μου έβαλαν 4 ευρω παραπάνω;;;

Αν είναι έτσι να τους τα στέλνουμε σε λίρες.

Προφανώς αυτό έχει σχέση με την ισοτιμία που άλλαξε υπέρ σου.

Οι κρατήσεις του revolut είναι πάρα πολύ μικρές.

Έχει αναφερθεί στο θέμα νωρίτερα ότι υπάρχουν άτομα που παίζουν χρηματιστήριο στο revolut, προσπαθούν να μαντέψουν πως θα πάει η ισοτιμία με τα 3 νομίσματα και τα αλλάζουν ανάλογα.

Καλησπέρα.Να κάνω μια ερώτηση?Για να κάνουμε αγορές απο το εξωτερικό πρέπει να συνδέσουμε την κάρτα στο pay pall η γίνεται και χωρίς?

Καλησπερα σας παιδια , εχω μια ερωτηση ..εγω κατεβασα το προγραμμα κανονικα εβαλα ονομα κτλ και τωρα που παω να πατησω top up via transfer patao tik και μετα τι ? Περιμενω κατι ? δεν εχω καταλαβει την επομενη κινηση. Ευχαριστω πολυ

Καλησπερα σας παιδια , εχω μια ερωτηση ..εγω κατεβασα το προγραμμα κανονικα εβαλα ονομα κτλ και τωρα που παω να πατησω top up via transfer patao tik και μετα τι ? Περιμενω κατι ? δεν εχω καταλαβει την επομενη κινηση. Ευχαριστω πολυ

το τικ πρέπει να το πατήσεις από το internet banking της τράπεζας σου, διαφορετικά δεν φεύγει το έμβασμα.

διάβασε το 1ο-2ο ποστ μέχρι το τέλος.

Καλησπέρα.Να κάνω μια ερώτηση?Για να κάνουμε αγορές απο το εξωτερικό πρέπει να συνδέσουμε την κάρτα στο pay pall η γίνεται και χωρίς?

όχι, αλλά ναι αν αφορά το ebay/ pay via paypal

Να σε ρωτήσω κάτι.οταν λες εκανες κτθ σε λίρες κατά λάθος μου εξηγείς πως το έκανες? Εχω μπερδευτεί λίγο εκτός και εάν καταλαναινω λάθος.

Εχω λογαριασμό στο paypal και συνδεδεμενη μια προπληρωμενη καρτα.Για να συνδέσω την revolut πρ'επει να κάνω καινούριο λογαριασμό στο paypal?

Εχω λογαριασμό στο paypal και συνδεδεμενη μια προπληρωμενη καρτα.Για να συνδέσω την revolut πρ'επει να κάνω καινούριο λογαριασμό στο paypal?

Όχι.

Αυτό που πρέπει, είναι να έχει ήδη η Revolut σου ένα μικρό ποσό μέσα, για τις test χρεώσεις που κάνει το PayPal όταν συνδέεις μία νέα κάρτα...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι την κάρτα στην στέλνουν έτσι κι αλλιώς στο σπίτι ή μπορείς και να μην την πάρειες και να κάνεις κανονικά τις αγορές σου μέσω της εικονικής κάρτας? Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να την στείλουν εφόσον έχουμε τα στοιχεία τσάμπα κόπος.Άλλωστε υπάρχει και ο κίνδυνος να χαθεί κάπου και να ακυρωνεις μετά.

Τη φυσική κάρτα στη στέλνουν μόνο αν το ζητήσεις. Εννοείται ότι η εικονικής κάρτα από μόνη της αρκεί για να κάνεις αγορές ονλάιν κλπ. Η φυσική μπορεί να φανεί χρήσιμη για αγορές σε καταστήματα με φυσική παρουσία ή για ανάληψη από ΑΤΜ.

Να σε καλά letom σε ευχαριστώ..Χθες έκανα το έμβασμα και περιμένω..Όσο αναφορά το paypal κάνω την διαδικασία όπως έκανα και παλιοτερα με την κανονικη κάρτα..Δεν αλλάζει κάτι να φανταστώ(βάζω στοιχεία κάρτας και σου κρατάει 1 ευρώ και κάτι και στις επόμενες μέρες στα βάζει πίσω) αν θυμάμαι καλά

Όταν έκανα προσθήκη στο PayPal την revolut με χρεωσε 0.95€ μετά για το verification 1.43€ και πηγαίνοντας να αγοράσω στο gearbest επειδή ενώ με πετούσε στο link του PayPal δεν την έβλεπε την κάρτα (αν και ήταν primary) την έκανα πάλι add και με χρεωσε 0.95€! Όταν προσθέτουμε κάρτα στο PayPal υπάρχει χρέωση ή θα μου τα επιστρέψει όπως με τα λεφτά του verification?

Ευχαριστώ!

Καλημέρα στην παρέα!

Έφτασαν σήμερα στη revolut τα πρώτα χρήματα που έστειλα με έμβασμα, τη σύνδεσα στο alipay και με χρέωσε 0,01 στις κινήσεις της revolut (εμφανίζει pending δίπλα στις κινήσεις).

Στη συνέχεια πάνω να πληρώσω στο aliexpress (μέσα από το alipay προεπιλεγμένη σαν κύρια κάρτα) και μου βγάζει σφάλμα:

"For security reasons this process can not be continued.ISC_RS_5100102051"

Τι δεν κάνω σωστά; Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ευχαριστώ!

Αντώνης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...