Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω κατι ασχετο αλλα σχετικο

Στις 23 ιουνιου ειναι το δημοψησμα των βρετανων για να μεινουν ή οχι στην ΕΕ

Επειδη δεν ξερουμε τι ειδους μπεικον ειναι αυτος ο λαος, εχετε το στο μυαλο σας μιας και η revolut ειναι στην αγγλια

Αν πιάσουμε τετοια κουβέντα καήκαμε

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι φοβάσαι; Μην τυχόν και βγει από το Ευρώ η Βρετανία; Μα δεν είναι! Στερλίνες έχουν, στερλίνες θα έχουν! Καλύτερα να βγουν από την Ε.Ε. να λέμε ότι έχουμε λεφτά σε "offshore" κι εμείς (σαν τις Νήσους Κάυμαν ένα πράμα). :-D

εάν βγουν από την οικονομική ζώνη του ευρώ, ξεχνάς και τα iban και όλα.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να στείλω χρήματα στο revolut από εθνική τράπεζα και μου βγάζει το μυνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Τι είναι αυτό?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εάν βγουν από την οικονομική ζώνη του ευρώ, ξεχνάς και τα iban και όλα.

Σκοτίστηκα. Θα ψωνίσω με τα τελευταία Ευρώ που έχω εκεί και θα την παρατήσω.

Πήγα να στείλω χρήματα στο revolut από εθνική τράπεζα και μου βγάζει το μυνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

Τι είναι αυτό?

Βάζεις λάθος επιλογή στον "τρόπο εκτέλεσης εμβάσματος". "Με χρήση του μηνιαίου όριο 1000€" πρέπει να δηλώσεις και όχι "Με χρήση ελεύθερων κεφαλαίων". Ελεύθερα κεφάλαια είναι ποσά τα οποία έχουν εισαχθεί στο λογαριασμό σου από το εξωτερικό οπότε σε αυτή την περίπτωση μόνο μπορείς να τα επανεξαγεις. Έχεις τέτοια; Προφανώς όχι...

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.

Δεν βρήκα καμιά τέτοια επιλογή ομως

Πήγαινε στο δεύτερο post του θέματος και δες τη φωτογραφία με τις οδηγίες πώς να στείλεις έμβασμα από την Εθνική Τράπεζα.

Εκεί που γράφει "Τρόπος Εκτέλεσης Εμβάσματος" επιλέγεις "Με χρήση του μηνιαίου ορίου 1000€".

Εσύ εκεί έχεις επιλέξει "Με χρήση ελεύθερων καφαλαίων" και γι' αυτό σου βγάζει λάθος το σύστημα.

Δημοσ.

Έκανες ερώτηση στο chat?

εκανα αλλα καμια απαντηση 

edit: εκανα προσπαθεια απο σκρουτζομαγαζο και χρεωσε το ποσο στην καρτα αλλα λεει pending απο το πρωι μαλλον αυριο θα φανει αν περναει

Δημοσ.

εκανα αλλα καμια απαντηση 

edit: εκανα προσπαθεια απο σκρουτζομαγαζο και χρεωσε το ποσο στην καρτα αλλα λεει pending απο το πρωι μαλλον αυριο θα φανει αν περναει

pending στο μαγαζι η στην revolut?

Δημοσ.

Μάλλον επειδή το έκανα από την εφαρμογή από το κινητό. Θα δοκιμάσω από τον υπολογιστη καλυτερα

Αδερφέ δεν γίνονται στο γόνατο αυτά τα πράγματα ούτε από τα κινητά! Θέλει καρεκλίτσα στο γραφείο σου, μπροστά στον υπολογιστή, συγκροτημένα και με το μυαλό μέσα στο κεφάλι κι όχι να "πετάει". Ύστερα απορείτε γιατί έχετε προβλήματα συνεχώς...

Tα apps για το e-banking των τραπεζών είναι στην καλύτερη περίπτωση για να τσεκάρουμε το υπόλοιπο, άντε και καμιά κίνηση αν πραγματοποιήθηκε...

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα και απο μενα ειμαι αρκετα καινουργιος εδω και εψαξα οσο μπορουσα το topic σχετικα με την συνδεση της καρτας με το paypal βγαζοντας συμπερασμα οτι αν εχεις κανει 1-2 αποπειρες της συνδεσης της με το paypal χωρις να εχεις χρηματα στην revolut η καρτα αποριπτεται μονιμα απο το paypal ακομα και αν πας να βαλεις μετα χρηματα και ξανα προσπαθησεις να την συνδεσεις..... αληθευει τελικα οτι τζαμπα περιμενω την φυσικη μορφη και πρεπει να βγαλω αλλη... συγνωμη για την επαναλαμβανομενη ερωτηση αλλα το topic εχει παρα πολλες σελιδες και ναι χρησιμοποιησα το search απλα θα ηθελα μια συγχρονη απαντηση μηπως υπαρχει καποια εναλακτικη λυση μεχρι τωρα... ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Επ' ευκαιρία, επειδή συνέχεια το αντιμετωπίζουμε τελευταία και όλο ξεχνάω να το γράψω, νομίζω ότι το Q2 από τα FAQ θα πρέπει να εμπλουτιστεί λίγο. Πλέον, μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις της εφαρμογής, όταν υπάρχει η γνωστή "δυσχέρεια" σε σχέση με το PayPal, αρκεί ένα log out κι ένα log in από την αρχή (για να έρθει εκ νέου το sms επιβεβαίωσης) και μετά η κατάσταση διορθώνεται. Αυτή είναι και η επίσημη συμβουλή από το support της revolut και φαίνεται ότι λειτουργεί κανονικά.

Οπότε, θα μπορούσε αρχικά κάποιος να τσεκάρει με αυτή τη διαδικασία αν αλλάζει το cvv κτλ. ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα, ειδάλλως να προβαίνει στο επόμενο βήμα, δηλαδή στη διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής και εκκαθάριση της cache.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έκανα και την πρώτη μου αγορά μετά από ένα χρόνο σχεδόν μέσω Paypal (ebay), με την Revolut. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον υπερπλήρη οδηγό και τα tips και όλα. Λίγο να αφιερώσει κανείς να διαβάσει 10' τα βρίσκει όλα και κάνει την δουλειά του μια χαρά. 

Και μία σημείωση: Αν και έκανα τα βήαμτα για να έχει ως προεπιλογή στην Revolut το Bill me in the seller's currency όταν πήγα να κάνω την αγορά είχε πάλι ως επιλογή το currency του Paypal (πιστεύω το κάνουν επίτηδες για να έχουν έξτρα κέρδος από τις συναλλαγές..).

Και πάλι όμως ήμουν υποψιασμένος και έκανα την αλλαγή, οπότε έκανε την μετατροπή και χρέωση στην ισοτιμία που δίνει και το xe.com

:-D

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...