NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 με ελαχιστα αγγλικα δες τον πινακα στο κατω μερος Site: https://www.leupay.eu/en/account/terms">Κάνε κλικ εδω https://www.leupay.eu/en/account/terms Εσύ πάλι μπέρδεψες τις κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 με ελαχιστα αγγλικα δες τον πινακα στο κατω μερος Site: Κάνε κλικ εδω https://www.leupay.eu/en/account/terms troll detected Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εεχετε δικιο. ΛΑΘΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 troll detected Έχεις δίκιο φιλαράκο, σε ευχαριστώ που μου θύμισες να κάτσω να διαβάσω 6105 post για να βρω την απάντηση στο ερώτημά μου. Για όσους ξέρουν καλά αγγλικά μπορούν να κάνουν τα ερωτήματά τους στο support χωρίς λογοκρισία. Παντογνώστη μου εσύ! Eαν έχεις μάθει στα "ετοιμα" μια ζωή...(απο "φροντιστήριο" στο σχολείο έως "υπεργολαβία" την διπλωματική στο Πανεπιστήμιο και διορισμό στο Δημόσιο με μπάρμπα στην Κορώνη) που διάθεση και κουράγιο να ψάξεις; Δυστυχώς η σημερινή γενιά θέλει 100 χρόνια μνημόνια για να συνέλθει Συγνώμη για το υφος του σχολίου είναι γενικό και δεν απευθύνεται σε καμία περίπτωση μόνο στο συγκεκριμένο συμφορουμίτη, απλά έχω αγανακτήσει με την αδιαφορία και την κατάσταση nirvana της νέας γενιάς που παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η ελληνική κοινωνία σήμερα δεν λέει να αλλάξει νοοτροπία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 να ρωτήσω λίγο, αν δεν διαβάσω τα τρια πρώτα posts δεν θα μου βγάλει η Revolut Κάρτα; επίσης, μπορέι κάποιος να μου γράψει συνοπτικά αλλά με ακρίβεια τι λένε τα τρια πρώτα posts; ακόμη, έχει κάποιος χρόνο οποιαδήποτε στιγμή να μου δώσει το κινητό του να τον πάρω να ρωτήσω λεπτομέρειες; α... τέλος, η revolut είναι η καλύτερη λύση για μένα και μου το εγγυάστε αυτό; αν δε μου αρέσει που θα κάνω παράπονα; ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinosha Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εχω μια ερωτηση για αγορα απο αλιεξπρες με συμφερει απευθειας απο ρεβολουτ η μεσω ππ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 μπορέι κάποιος να μου γράψει συνοπτικά αλλά με ακρίβεια τι λένε τα τρια πρώτα posts; η revolut είναι η καλύτερη λύση για μένα και μου το εγγυάστε αυτό; αν δε μου αρέσει που θα κάνω παράπονα; θεός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 παιδια πως γινετε να παρω τα χρηματα απο την καρτα δοκιμασα απο ατμ εθνικης και πειραιως αλλα τιποτα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 παιδια πως γινετε να παρω τα χρηματα απο την καρτα δοκιμασα απο ατμ εθνικης και πειραιως αλλα τιποτα!! Τι σε εβγαζε και δεν μπορουσες να παρεις;Μιπως εχεις ενεργοποιημενη το μπλοκάρισμα για αναλήψεις απο ΑΤΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 δεν ειναι δυνατη η συναλλαγη δεν ξερω αν το εχω ενεργοποιημενο πως απενεργοποιειτε το μπλοκαρισμα?? EDIT: το βρηκα ηταν εκει που λεει card security αλλα ηταν κανονικα απεργοποιημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 δεν ειναι δυνατη η συναλλαγη δεν ξερω αν το εχω ενεργοποιημενο πως απενεργοποιειτε το μπλοκαρισμα?? EDIT: το βρηκα ηταν εκει που λεει card security αλλα ηταν κανονικα απεργοποιημενο Έκανες ερώτηση στο chat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Almuric Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πήγα τις προάλλες να παραγγείλω απ' το iFixit κάποια εργαλεία και μου έβγαλε το μήνυμα "Error message from PayPal: This transaction couldn't be completed. Please redirect your customer to PayPal.". Έβαλα εκτός PayPal δίνοντας τα στοιχεία της Revolut και μου έβγαλε μήνυμα: "The following error has occured: No error text available. Please apply to the owner of the shop!". Επικοινώνησα με το κατάστημα μέσω e-mail και δε μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν. Επικοινώνησα με την PayPal και μου είπαν ότι είναι θέμα card issuer, οπότε άνοιξα το account στη Revolut και είδα μήνυμα ότι ο συγκεκριμένος πωλητής θέλει verification για να αποστείλει μέσω της κάρτας αυτής. Η συναλλαγή, φυσικά, δεν έγινε ποτέ. Δεν υπάρχει λόγος να μπω στη διαδικασία του verification, προπαντός όταν αυτά που ήθελα από κει, μπορώ να τα βρω κι από αλλού (αν και με βόλεψαν συγκεντρωμένα αυτά που ήθελα στο συγκεκριμένο toolkit, εδώ που τα λέμε). Τώρα μου έτυχε πωλητής με verification, άλλοτε θα τύχει απλώς να μην αποστέλλουν κάποιοι πωλητές στην Ελλάδα (για τον Χ Ψ λόγο), ενώ μου έτυχε και η περίπτωση γερμανικού καταστήματος να πρέπει να φτάσω στο σημείο της πληρωμής (ενώ έχω δώσει διευθύνσεις και τα πάντα) και να μου βγάζει μήνυμα ότι στέλνουν μονάχα στις τάδε χώρες, όπου η Ελλάδα ήταν εκτός ή ακόμη και περίπτωση όπου έδωσα όλα τα στοιχεία κανονικά, είχε μάλιστα και έλεγχο Τ.Κ. που τον έκανα και δε μου πέταξε κάποιο μήνυμα και στην τελική σελίδα να ξαναβάζω τα στοιχεία αλλά να μου ζητάει ως υποχρεωτικό πεδίο να επιλέξω μία πολιτεία της Αμερικής (άντε γεια...), όπου φυσικά αυτό δε μπορούσα να περάσω κάτι τέτοιο. Τα αναφέρω όλα αυτά σε περίπτωση που κάποιος "μπερδέψει", για να μην κάνει άσκοπες ερωτήσεις. Τα προβλήματα αυτά στις διάφορες συναλλαγές δεν οφείλονται στην Revolut. Αυτά είναι προβλήματα μηχανογράφησης της εκάστοτε ιστοσελίδας και προκύπτουν είτε ως αδιευκρίνιστα σφάλματα, είτε από ελαττωματικές φόρμες. Μέχρι στιγμής είτε μέσω PayPal, είτε εκτός, έχω κάνει γύρω στις 15 παραγγελίες και όλα πάνε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Εχω μια ερωτηση για αγορα απο αλιεξπρες με συμφερει απευθειας απο ρεβολουτ η μεσω ππ; εσυ απο το αλιεξπρες να αγορασεις με ππ και να μας πεις πως το εκανες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Να πω κατι ασχετο αλλα σχετικο Στις 23 ιουνιου ειναι το δημοψησμα των βρετανων για να μεινουν ή οχι στην ΕΕ Επειδη δεν ξερουμε τι ειδους μπεικον ειναι αυτος ο λαος, εχετε το στο μυαλο σας μιας και η revolut ειναι στην αγγλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Να πω κατι ασχετο αλλα σχετικο Στις 23 ιουνιου ειναι το δημοψησμα των βρετανων για να μεινουν ή οχι στην ΕΕ Επειδη δεν ξερουμε τι ειδους μπεικον ειναι αυτος ο λαος, εχετε το στο μυαλο σας μιας και η revolut ειναι στην αγγλια Τι φοβάσαι; Μην τυχόν και βγει από το Ευρώ η Βρετανία; Μα δεν είναι! Στερλίνες έχουν, στερλίνες θα έχουν! Καλύτερα να βγουν από την Ε.Ε. να λέμε ότι έχουμε λεφτά σε "offshore" κι εμείς (σαν τις Νήσους Κάυμαν ένα πράμα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις