Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια καλησπερα,εχω εγγραψει την καρτα στο paypal κανονικα,μου πηρε την προμηθεια το paypal 1 ευρω και κατι αλλα και εκανα κανονικα την αγορα που ηθελα,το προβλημα ειναι οτι το paypal δεν μου εχει επιστρεψει την προμηθεια που κρατησε,αυτο ποτε το επιστρεφει ξερει κανεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια καλησπερα,εχω εγγραψει την καρτα στο paypal κανονικα,μου πηρε την προμηθεια το paypal 1 ευρω και κατι αλλα και εκανα κανονικα την αγορα που ηθελα,το προβλημα ειναι οτι το paypal δεν μου εχει επιστρεψει την προμηθεια που κρατησε,αυτο ποτε το επιστρεφει ξερει κανεις?

Τρίτο ποστ στο Q3....Που να μην έγραφε κιόλας στον τίτλο 

Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε

Τρίτο ποστ στο Q3....Που να μην έγραφε κιόλας στον τίτλο 

Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε

Το 3 post λεει για 24-48 ωρες,εγω περιμενω ηδη μια εβδομαδα

Το 3 post λεει για 24-48 ωρες,εγω περιμενω ηδη μια εβδομαδα

Q3.Θα μας γίνει μια χρέωση περίπου 0,93€, η οποία θα επιστραφεί μετά από 10-15 μέρες.

Μπορείς να μιλήσεις και στο chat να τους πεις οτι δεν επιστράφηκε αυτό το πόσο και σε 10-15 λεπτά θα στο πιστώσουν.

Q3.Θα μας γίνει μια χρέωση περίπου 0,93€, η οποία θα επιστραφεί μετά από 10-15 μέρες.

Μπορείς να μιλήσεις και στο chat να τους πεις οτι δεν επιστράφηκε αυτό το πόσο και σε 10-15 λεπτά θα στο πιστώσουν.

Σε ευχαριστω μαλλον διαβασα λαθος

Σε ευχαριστω μαλλον διαβασα λαθος

Το προβλημα με το chat ειναι οτι δεν ξερουμε ολιο καλα αγγλικα  :unsure:

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα την βοήθειά σας. Μόλις έχω περάσει την Revolut στο Paypal, μου έγινε κανονικά η χρέωση (0,93€), και κατόπιν από την αρχική σελίδα του PayPal θα εμφανίζετε η επιλογή "Confirm my card", όπου αν προχωρήσουμε θα μας ζητήσει να πληκτρολογήσουμε έναν τετραψήφιο κωδικό. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ θα πρέπει να εμφανίζεται αυτή η επιλογή??? Δε μπορώ να την βρω. Ούτε στα notifications του paypal έχω κάποιο μνμα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα ήθελα την βοήθειά σας. Μόλις έχω περάσει την Revolut στο Paypal, μου έγινε κανονικά η χρέωση (0,93€), και κατόπιν από την αρχική σελίδα του PayPal θα εμφανίζετε η επιλογή "Confirm my card", όπου αν προχωρήσουμε θα μας ζητήσει να πληκτρολογήσουμε έναν τετραψήφιο κωδικό. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ θα πρέπει να εμφανίζεται αυτή η επιλογή??? Δε μπορώ να την βρω. Ούτε στα notifications του paypal έχω κάποιο μνμα.

Ευχαριστώ.

Πατα confirm my card για να γινει η χρεωση των 1.5 ευρω και αμεσως θα εμφανιστεί στο app ο κωδικος.

"Καλημέρα Γιάννη! Κουκιά σπέρνω..."

https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=%5fprofile%2dcredit%2dcard%2dnew%2dclickthru&flag_from_account_summary=1

Εδώ θα πας και αφού λογκάρεις θα βρεις την κάρτα που έχει το "Link and confirm" και θα το πατήσεις.

Μερικοί πρέπει να βαριούνται πραγματικά να ψάξουν το οτιδήποτε. Μόνο να έρθει κάποιος να σέρνει το ποντίκι και να κλικάρει γι'αυτούς δεν έχουν ζητήσει.

• Like 4

Μερικοί πρέπει να βαριούνται πραγματικά να ψάξουν το οτιδήποτε. Μόνο να έρθει κάποιος να σέρνει το ποντίκι και να κλικάρει γι'αυτούς δεν έχουν ζητήσει.

Έχεις δίκιο φιλαράκο, σε ευχαριστώ που μου θύμισες να κάτσω να διαβάσω 6105 post για να βρω την απάντηση στο ερώτημά μου. Για όσους ξέρουν καλά αγγλικά μπορούν να κάνουν τα ερωτήματά τους στο support χωρίς λογοκρισία. Παντογνώστη μου εσύ!

• Like 1

Έχεις δίκιο φιλαράκο, σε ευχαριστώ που μου θύμισες να κάτσω να διαβάσω 6105 post για να βρω την απάντηση στο ερώτημά μου. Για όσους ξέρουν καλά αγγλικά μπορούν να κάνουν τα ερωτήματά τους στο support χωρίς λογοκρισία. Παντογνώστη μου εσύ!

Το να βάλεις απλά τη λέξη "όριο" στην αναζήτηση πάνω δεξιά για να πάρεις την απάντησή σου δεν παίζει σαν ενδεχόμενο ε;

http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?view=findpost&p=54556613

• Like 1

Γνωρίζει κανείς να μας πει τα όρια της κάρτας; Πόσο είναι για παράδειγμα το μέγιστο ημερήσιο όριο χρήσης της;

με ελαχιστα αγγλικα δες τον πινακα στο κατω μερος Link.png Site: Κάνε κλικ εδω  https://www.leupay.eu/en/account/terms

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...