dinos234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πήγα να στείλω και είναι ακόμη κλειστό το support της Revolut ελπίζω να βρεθεί λύση και να μην τα χάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minotavros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλημερα θέλω την βοήθεια σας είναι σημαντικό. Σήμερα μου πιστώθηκαν απο το eBay 40€ περίπου μέσω PayPal μου ήρθε μήνυμα η βλακεία είναι οτι τα λεφτα πιστώθηκαν στον προηγούμενο αριθμο κάρτας που ειχα στην Revolut αλλα επειδη είχε πρόβλημα ο προηγούμενος και δεν μπορούσα να κανω ψώνια τον άλλαξα ξέρετε τι μπορώ να κανω ? Είχε τύχει και σε εμένα. Τα λεφτά επέστρεψαν κανονικά στη νέα κάρτα. Υπολογίζω αυτό έγινε επειδή ενώ ο αριθμός κάρτας είχε αλλάξει το reference number είχε παραμείνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinos234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν θελει κάποια διαδικασία χρονική ώστε να μου πιστωθούν τα χρήματα στον νέο αριθμο κάρτας διότι εδώ και 3 ώρες περίπου που μου έστειλε η PayPal email δεν μου εχει πιστωθεί δεκάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν θελει κάποια διαδικασία χρονική ώστε να μου πιστωθούν τα χρήματα στον νέο αριθμο κάρτας διότι εδώ και 3 ώρες περίπου που μου έστειλε η PayPal email δεν μου εχει πιστωθεί δεκάρα Απο την ωρα που θα φυγουν απο το paypal δεν πιστωνοντε αμεσως στην καρτα!Θελει 1 εως 5 μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Στις 20/5 ένα refund από paypal. Μέχρι εχτες δεν είχαν μπει ,έκανα υπομονή 10 μέρες μπας και ήταν ή διαδικασία. Μίλησα με το support και σε 5' τα είχαν πιστώσει. Λεφτά δεν χάνονται, αλλά καλό είναι να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως, πάντως στις τελευταίες 3-4 σελίδες που έψαξα δεν το είδα.. αλλά καθώς το interface του ebanking της Πειραιώς αλλάζει από 06/06 μήπως καλό θα ήταν ο οδηγός για αποστολή εμβάσματος από ebanking της Πειραιώς να ανανεωθεί σύμφωνα με το νέο interface? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta84 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, έμαθα πρόσφατα για τη revolut κι αποφάσισα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την Πέμπτη έκανα την πρώτη μεταφορά χρηματων, αλλά τώρα που το είδα έκανα ένα λάθος. Στο όναμα του δικαιούχου αντί να βάλω REVOLUT LTD έβαλα το δικό μου. Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Ξέρει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, έμαθα πρόσφατα για τη revolut κι αποφάσισα να κατεβάσω την εφαρμογή. Την Πέμπτη έκανα την πρώτη μεταφορά χρηματων, αλλά τώρα που το είδα έκανα ένα λάθος. Στο όναμα του δικαιούχου αντί να βάλω REVOLUT LTD έβαλα το δικό μου. Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Ξέρει κανείς; Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το ΙΒΑΝ και το reference αρκείο που είναι σωστό. Συνήθως βέβαια όταν εισάγεις το ΙΒΑΝ το όνομα βγαίνει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και προηγουμένως, πάντως στις τελευταίες 3-4 σελίδες που έψαξα δεν το είδα.. αλλά καθώς το interface του ebanking της Πειραιώς αλλάζει από 06/06 μήπως καλό θα ήταν ο οδηγός για αποστολή εμβάσματος από ebanking της Πειραιώς να ανανεωθεί σύμφωνα με το νέο interface? Το Interface αλλαζει, οχι η διαδικασια. No need Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Το Interface αλλαζει, οχι η διαδικασια. No need Πράγματι, όλα τα πεδία έχουν την ίδια ονομασία και στο νέο τους site.. οπότε no prob! edit: Έκανα μια εικόνα με τις αλλαγές στο interface της Πειραιώς.. αν θέλει ο ts, ας τη χρησιμοποιήσει για τον οδηγό.. http://s33.postimg.org/5xsoql3fy/sdf.jpg Να σημειώσω επίσης οτι στο νέο interface το SWIFT/BIC συμπληρώνεται από μόνο του μόλις βάλεις το IBAN της Revolut.. παλιά νομίζω το έβαζες χειροκίνητα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από thomason993 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta84 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Το ΙΒΑΝ και το reference αρκείο που είναι σωστό. Συνήθως βέβαια όταν εισάγεις το ΙΒΑΝ το όνομα βγαίνει αυτόματα. Το IBAN είναι σίγουρα σωστό. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα... Τη Δευτέρα θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το IBAN είναι σίγουρα σωστό. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα... Τη Δευτέρα θα δείξει. Το reference; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Πράγματι, όλα τα πεδία έχουν την ίδια ονομασία και στο νέο τους site.. οπότε no prob! edit: Έκανα μια εικόνα με τις αλλαγές στο interface της Πειραιώς.. αν θέλει ο ts, ας τη χρησιμοποιήσει για τον οδηγό.. http://s33.postimg.org/5xsoql3fy/sdf.jpg Να σημειώσω επίσης οτι στο νέο interface το SWIFT/BIC συμπληρώνεται από μόνο του μόλις βάλεις το IBAN της Revolut.. παλιά νομίζω το έβαζες χειροκίνητα. Στο SEPA έπρεπε να γραψεις δεν ειναι υποχρεωτικό γιατι το εμφανιζει μονο οταν εχουν κλείσει τα εμβασματα(Μετα της 4:00) η μη εργάσιμες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asta84 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το reference; Το reference δεν θυμαμαι... Μαλλον. Αν δεν ειναι ή δεν υπαρχει τι γινεται τοτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Το reference δεν θυμαμαι... Μαλλον. Αν δεν ειναι ή δεν υπαρχει τι γινεται τοτε; ...τοτε τα χρηματα επιστρέφουν απο εκει που έφυγαν μετα 10-15 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις