Maitre Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια...λοιπον εγω δεν εχω καταφερει ακομα να κανω συναλλαγη απο ebay με revolut μεσω paypal.. Ενω εχω φορτωσει κανoνικα με χρηματα την revolut και την εχω σyνδεση με το paypal οταν παω να κανω αγορα απο ebay μου βγαζει το εξης: We're not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please try again later. Κανω κατι λαθος??? Διάβασε τα faqs στην πρώτη σελίδα!!. Κάνε logout από την εφαρμογή και ξανά login (θα σου έρθει νέο sms) και μετά κοίτα αν άλλαξαν τα στοιχεία της κάρτας. Αν ναι τότε πέρνα τα σωστά στοιχεία στο paypal για να μπορείς να κάνεις τiς αγορές σου. Αρα εγω που τα περιμενω να φανουν απο 19/05 μαλλον πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους εεε???? Ηδη έπρεπε να το είχες κάνει.
panos4442004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Διάβασε τα faqs στην πρώτη σελίδα!!. Κάνε logout από την εφαρμογή και ξανά login (θα σου έρθει νέο sms) και μετά κοίτα αν άλλαξαν τα στοιχεία της κάρτας. Αν ναι τότε πέρνα τα σωστά στοιχεία στο paypal για να μπορείς να κάνεις τiς αγορές σου. Ηδη έπρεπε να το είχες κάνει. το εκανα τωρα αλλα δεν ξερω αν ειναι ακομα ανοικτο το support τους!!!! τελικα μεσα σε 10 λεπτακια τα λεφτα στην καρτα !!!!Ολα καλα λοιπον!!! Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από panos4442004
zirobabis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απο την Revolut : ???? We've made top-ups twice faster! ???? To continue topping up with your saved cards, please re-add them by Friday, 10th June.
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απο την Revolut : ???? We've made top-ups twice faster! ???? To continue topping up with your saved cards, please re-add them by Friday, 10th June. αδιάφορο για τους περισσότερους αν κατάλαβα καλά
merfis106 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπερα.εκανα επιβαιβεωση της καρτας αυτο με τον 4ψηφιο κωδικο που σου κραταει το paypal 1,5 ευρω.στον λογαριασμο μου στο revolut μου δειχνει αναληψη 1.31 ευρω.μετα απο 2 εβδομαδες περιπου γινεται η επιστροφη 1.5 ευρω και δεν πηγε στην καρτα αλλα στο paypal balance 0,55 EURAvailable Currencies 0,55 EUR πηρα κατι απο ebay αξιας 0.95 ευρω και το υπολοιπο ειναι 0.55.γιατι το 1.5 ευρω δεν μπηκε στην καρτα μου;
theopan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπερα.εκανα επιβαιβεωση της καρτας αυτο με τον 4ψηφιο κωδικο που σου κραταει το paypal 1,5 ευρω.στον λογαριασμο μου στο revolut μου δειχνει αναληψη 1.31 ευρω.μετα απο 2 εβδομαδες περιπου γινεται η επιστροφη 1.5 ευρω και δεν πηγε στην καρτα αλλα στο paypal balance 0,55 EURAvailable Currencies 0,55 EUR πηρα κατι απο ebay αξιας 0.95 ευρω και το υπολοιπο ειναι 0.55.γιατι το 1.5 ευρω δεν μπηκε στην καρτα μου; Το 1,5 ευρώ που σου χρεώνει το Paypal για τη σύνδεση επιστρέφει στο balance και όχι στην κάρτα. Το γιατί δεν το ξέρω και δεν έχει και σημασία. Και σε εμένα πάντως έτσι συμβαίνει.
Professor Xavier Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπερα.εκανα επιβαιβεωση της καρτας αυτο με τον 4ψηφιο κωδικο που σου κραταει το paypal 1,5 ευρω.στον λογαριασμο μου στο revolut μου δειχνει αναληψη 1.31 ευρω.μετα απο 2 εβδομαδες περιπου γινεται η επιστροφη 1.5 ευρω και δεν πηγε στην καρτα αλλα στο paypal balance 0,55 EURAvailable Currencies 0,55 EUR πηρα κατι απο ebay αξιας 0.95 ευρω και το υπολοιπο ειναι 0.55.γιατι το 1.5 ευρω δεν μπηκε στην καρτα μου; Μου έχει συμβεί σε 2 κάρτες (Ελληνικές) Απο την Revolut : ???? We've made top-ups twice faster! ???? To continue topping up with your saved cards, please re-add them by Friday, 10th June. Μάλλον πιάνει και τα εμβασματα! γιατί... 1/6 έδωσα εντολή 2/6 έφυγαν τα χρήματα 3/6 μπήκαν στην Ριβολουτ!
molot12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 αδιάφορο για τους περισσότερους αν κατάλαβα καλά Oχι αν έχεις και Leupay
alfeios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απο την Revolut : ???? We've made top-ups twice faster! ???? To continue topping up with your saved cards, please re-add them by Friday, 10th June. Μια μεταφραση ρε παιδια .... Την Β2 junior τελειωσα στα Αγγλικα
molot12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Μια μεταφραση ρε παιδια .... Την Β2 junior τελειωσα στα Αγγλικα Αναφέρεται το μύνημα στην μείωση του χρόνου φόρτισης της Revolut απο τις αποθηκευμένες κάρτες που έχεις δηλώσει στο συστημά τους (δουλεύουν μόνο κάρτες εξωτερικού όχι Ελληνικές). Το θέμα είναι οτι και πριν το μύνημα η υπηρεσία λετουργούσε και μάλιστα άμεσα με μεταφορά του ποσού δίχως προμήθεια απο την ξένη κάρτα στη Revolut. Δεν καταλαβαίνω γιατι το στείλαν..... δεν έχει πάντως καμία σχέση με τα εμβάσματα όπως ανέφερε κάποιος.
alfeios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω ......... Αναφέρεται το μύνημα στην μείωση του χρόνου φόρτισης της Revolut απο τις αποθηκευμένες κάρτες που έχεις δηλώσει στο συστημά τους (δουλεύουν μόνο κάρτες εξωτερικού όχι Ελληνικές). Το θέμα είναι οτι και πριν το μύνημα η υπηρεσία λετουργούσε και μάλιστα άμεσα με μεταφορά του ποσού δίχως προμήθεια απο την ξένη κάρτα στη Revolut. Δεν καταλαβαίνω γιατι το στείλαν..... δεν έχει πάντως καμία σχέση με τα εμβάσματα όπως ανέφερε κάποιος.
theopan Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αναφέρεται το μύνημα στην μείωση του χρόνου φόρτισης της Revolut απο τις αποθηκευμένες κάρτες που έχεις δηλώσει στο συστημά τους (δουλεύουν μόνο κάρτες εξωτερικού όχι Ελληνικές). Το θέμα είναι οτι και πριν το μύνημα η υπηρεσία λετουργούσε και μάλιστα άμεσα με μεταφορά του ποσού δίχως προμήθεια απο την ξένη κάρτα στη Revolut. Δεν καταλαβαίνω γιατι το στείλαν..... δεν έχει πάντως καμία σχέση με τα εμβάσματα όπως ανέφερε κάποιος. Ακριβώς. Καθρεφτάκια σε ιθαγενείς μου φαίνεται μοιράζουν... Τα 5 δευτερόλεπτα που έπαιρνε η φόρτιση πριν, έγιναν 2,5 δηλαδή; Σπουδαία νέα!
turbat0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Άλλο εννοεί. Μειώθηκε ο χρόνος των top-up στο μισό. Όσοι κάνουν top-up με κάρτες θα πρέπει να τις επαναπροσθέσουν. (2 διαφορετικές πληροφορίες δίνει το μήνυμα, αφού top-up δε γίνεται μόνο με κάρτες)
dinos234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Παιδιά καλημερα θέλω την βοήθεια σας είναι σημαντικό. Σήμερα μου πιστώθηκαν απο το eBay 40€ περίπου μέσω PayPal μου ήρθε μήνυμα η βλακεία είναι οτι τα λεφτα πιστώθηκαν στον προηγούμενο αριθμο κάρτας που ειχα στην Revolut αλλα επειδη είχε πρόβλημα ο προηγούμενος και δεν μπορούσα να κανω ψώνια τον άλλαξα ξέρετε τι μπορώ να κανω ?
turbat0s Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Στείλε στο support να το τσεκάρουν και να στα μεταφέρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις