Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις 3 σελίδες πίσω συζητάμε το ίδιο θέμα για παραπλήσια περίπτωση με τη δική σου.

Όπως σωστά υπέθεσε κι ο Νίκος παραπάνω, είχες αφήσει να κάνει τη μετατροπή το PayPal.

Βλέποντας όμως το PayPal ότι πληρώνεις με αγγλική κάρτα ζήτησε λίρες από την κάρτα σου, οπότε έγινε μία αυτόματη μετατροπή από Ευρώ σε Λίρες από τη Revolut και μετά το ίδιο το PayPal με τη δική του ασύμφορη ισοτιμία έκανε και δεύτερη μετατροπή, αυτή τη φορά από λίρες σε ευρώ και πάλι για να πληρώσει τον πωλητή. Κι έτσι άδικα και χωρίς λόγο πλήρωσες προμήθεια για 2 μετατροπές χωρίς να χρειάζεται καν καμία μετατροπή, αφού η συναλλαγή ήταν εξαρχής σε ευρώ.

Διάβασε λοιπόν τα 3 posts στη σειρά που έχουν γραφτεί από εδώ και κάτω για να ξέρεις τι ρύθμιση να κάνεις, αλλά και τι να προσέχεις σε κάθε συναλλαγή σου, ώστε να μην την πατήσεις με τσάμπα προμήθειες στο μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειχα κανει μια αγορα απο το yoox.com με paypal και πληρωμη απο revolut,επεστρεψαπισω ενα προιον και μου κανανεrefund 81 euro τα οποια τα βλεπω στο balance του paypal..δεν θα πανε πισω στην revolut?μιλησα με το support της revolut μου λενε δεν βλεπουμε καποιο refund,στην φωτο πιο κατω κεει refund to mastercard αλλα εγω τα βλεπω στο balance...δεν θα επιστραφουν στην καρτα;

post-170594-0-23874600-1464910849_thumb.jpeg

Ειχα κανει μια αγορα απο το yoox.com με paypal και πληρωμη απο revolut,επεστρεψαπισω ενα προιον και μου κανανεrefund 81 euro τα οποια τα βλεπω στο balance του paypal..δεν θα πανε πισω στην revolut?μιλησα με το support της revolut μου λενε δεν βλεπουμε καποιο refund,στην φωτο πιο κατω κεει refund to mastercard αλλα εγω τα βλεπω στο balance...δεν θα επιστραφουν στην καρτα;

μπες στον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες προς τα πισω... εχουν απαντηθει αυτα

παιδιά στις επιλογές ασφαλείας για την κάρτα που αφορούν ανάληψη από atm, για να κάνεις ανάληψη η επιλογή (disable atm withdrawals" πρέπει να είναι ανοικτή- "φωτισμένη" ή όχι?

Καλημερα, θα ηθελα μια βοηθεια. εκανα μια αγορα μεσω revolut αλλα το στοιχειο δεν μου ηρθε και ο πωλητης δεν μου εβαλε τα χρηματα πισω, μπορω να κανω dispute μεσω της καρτας? πως μπορω να παρω πισω τα χρηματα? ευχαριστω!

Καλημερα, θα ηθελα μια βοηθεια. εκανα μια αγορα μεσω revolut αλλα το στοιχειο δεν μου ηρθε και ο πωλητης δεν μου εβαλε τα χρηματα πισω, μπορω να κανω dispute μεσω της καρτας? πως μπορω να παρω πισω τα χρηματα? ευχαριστω!

Εκανες αγορα και πλήρωσες με την revolut ή με paypal με χρηση της revolut ?

μπες στον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες προς τα πισω... εχουν απαντηθει αυτα

φίλε γείτονα γύρισα πισω δεν βρισκω κατι σαν την δικη νου περιπτωση μονο λενε το ποτε μπενουν τα χρηματα απο refund του ππνστην recolut.το ερωτημα μου ειναι αν θα μεινουν στο balance του πο ή θα επιστραφουν.

φίλε γείτονα γύρισα πισω δεν βρισκω κατι σαν την δικη νου περιπτωση μονο λενε το ποτε μπενουν τα χρηματα απο refund του ππνστην recolut.το ερωτημα μου ειναι αν θα μεινουν στο balance του πο ή θα επιστραφουν.

Εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκες.

Ακουσε .... Αν ο πωλητης σου εκανε refund τα χρηματα θα πηγαιναν στην καρτα απο την οποια αντληθηκαν και οχι στο balance.

Στη δικη σου περιπτωση ο πωλητης για καποιο λογο δεν εκανε refund αλλα κατεθεσε ισο ποσο στον λογαριασμο σου στο paypal. Επομενως πηρες το ποσο της επιστροφης. Δεν θα παει στην καρτα, εκει θα μεινει

Εχει απαντηθει αλλα δεν το βρηκες.

Ακουσε .... Αν ο πωλητης σου εκανε refund τα χρηματα θα πηγαιναν στην καρτα απο την οποια αντληθηκαν και οχι στο balance.

Στη δικη σου περιπτωση ο πωλητης για καποιο λογο δεν εκανε refund αλλα κατεθεσε ισο ποσο στον λογαριασμο σου στο paypal. Επομενως πηρες το ποσο της επιστροφης. Δεν θα παει στην καρτα, εκει θα μεινει

στην φωτο ομως που ανεβασα λεει mastercard refund to: xxxx τελευταια ψηφια της revolut.

Edit sorry εκανα λαθος στο balance δειχνει 0 αλλα κεει οτι εγινε κινηση +81euro. Οποτε θα επιστραφουν;

post-170594-0-65835000-1464939220_thumb.jpeg

Έχω ένα πρόβλημα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Πριν από λίγο μου ήρθε SMS και γράφει ότι τα λεφτά που έστειλα δεν είναι από λογαριασμό στο όνομα μου ενώ εγώ είμαι ο κύριος δικαιούχος του λογαριασμού. Τι μπορώ να κάνω;

Ενώ στον λογαριασμό είμαι κύριος δικαιούχος και η μητέρα μου συνδικαιούχος για κάποιο λόγο αυτοί βλέπαν μόνο το όνομα της μητέρας μου. Δεν ξέρω γιατί. Τελικά έκανα νέα revolut με το όνομα της μητέρας μου και έβαλαν τα χρήματα κανονικά. 

Ενώ στον λογαριασμό είμαι κύριος δικαιούχος και η μητέρα μου συνδικαιούχος για κάποιο λόγο αυτοί βλέπαν μόνο το όνομα της μητέρας μου. Δεν ξέρω γιατί. Τελικά έκανα νέα revolut με το όνομα της μητέρας μου και έβαλαν τα χρήματα κανονικά. 

Το e-banking (το ebanking ρωτάω όχι ο λογαριασμός) από το οποίο στέλνεις σε ποιό όνομα είναι; Είσαι ενήλικος;

στην φωτο ομως που ανεβασα λεει mastercard refund to: xxxx τελευταια ψηφια της revolut.

Edit sorry εκανα λαθος στο balance δειχνει 0 αλλα κεει οτι εγινε κινηση +81euro. Οποτε θα επιστραφουν;

Όπως έχει γράψει και ο Maitre 2-3 σελίδες πιο πίσω και πιο συγκεκριμένα εδώ, χρειάζονται από μερικές ώρες έως και κάποιες μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να επιστραφούν τα χρήματα από refund στην κάρτα.

Αν λοιπόν έχουν περάσει αρκετές μέρες και δεν σου έχουν μπει ακόμα τα λεφτά στην κάρτα, πήγαινε στη λίστα των συναλλαγών σου στο PayPal, βρες τη συγκεκριμένη που αφορά το refund και επέλεξέ τη να φανούν οι λεπτομέρειες, δηλαδή ποιος κάνει το refund, που γίνεται το refund και ποιο είναι το transaction ID. Θα είναι όπως στη φωτογραφία εδώ. Μόνο που στη δική σου περίπτωση θα γράφει "Refunded to Mastercard". Πάρε λοιπόν ένα screenshot από τη συναλλαγή και μετά απευθύνσου στο support της Revolut στέλνοντάς τους το screenshot ώστε να έχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να αναζητήσουν και όχι γενικά και αόριστα ένα refund και το ποσό. Οπότε, λογικά έτσι θα σε εξυπηρετήσουν και θα σου καταθέσουν το ποσό στην κάρτα.

Γεια σας παιδια...λοιπον εγω δεν εχω καταφερει ακομα να κανω συναλλαγη απο ebay με revolut μεσω paypal.. 

Ενω εχω φορτωσει κανoνικα με χρηματα την revolut και την εχω σyνδεση με το paypal οταν παω να κανω αγορα απο ebay μου βγαζει το εξης:

We're not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please try again later.

Κανω κατι λαθος???

Εγώ έχω refunds μόνο από paypal. Ο χρόνος που έκαναν να μπουν τα χρήματα στην κάρτα ήταν από μερικές ώρες μέχρι 4-5 μέρες (με μεσολάβηση Σ/Κ ανάμεσα).

Μια φορά μόνο που άργησαν 10 ημέρες επικοινώνησα με το support και τους έστειλα και screenshot μέσω της εφαρμογής της συναλλαγής του paypal που έγραφε για την επιστροφή των χρημάτων και την αιτιολογία που θα μου εμφανιζόταν στην κάρτα.

Τους ζήτησα αν μπορούν να το ελέγξουν και μέσα σε 10 λεπτά το κοίταξαν και μου πίστωσαν τα χρήματα πίσω.

Οπότε αν έχεις και εσύ μεγάλη καθυστέρηση δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το support και να τους στείλεις και ένα screenshot που να φαίνεται η εντολή επιστροφής στην κάρτα.

Αρα εγω που τα περιμενω να φανουν απο 19/05 μαλλον πρεπει να επικοινωνησω μαζι τους εεε????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...