john5757 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Στη revolut φυσικά,αφού με αυτή θέλω να πληρωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 @john5757 Εδω είσαι, αδικα τραβιέσαι με τις ελληνικές κάρτες http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/?p=54406119 Βρε Νίκο, στο θέμα της Revolut είμαστε και ο john5757 το έχει αναφέρει από τη αρχή ότι Revolut άνοιξε και είναι στη φάση του αρχικού σεταρίσματος. Τι τον συμβουλεύεις να πάρει Revolut? Μάλλον μπερδεύτηκες Στη revolut φυσικά,αφού με αυτή θέλω να πληρωσω Κάνε logout - login στην εφαρμογή (θα σου έρθει νέο sms επιβεβαίωσης στο κινητό) και στην ανάγκη αυτά που περιγράφονται στο Q2 από τα FAQ και τσέκαρε αν έχει αλλάξει το cvv της κάρτας. Αφού τα κάνεις όλα αυτά, πέρασε κανονικά την κάρτα στο PayPal και κάνε την confirm με τον 4ψήφιο κωδικό (όχι μόνο add, αλλά και confirm). Κι αφού τα ολοκληρώσεις όλα, μετά θα επιχειρήσεις να κάνεις συναλλαγές. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ήδη κάποιο ελάχιστο ποσό μέσα στην κάρτα (περίπου 3 ευρώ) για να κάνεις επιτυχώς το Add και το Confirm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john5757 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Mαλιστα! Καθε φορά που εβγαινα απο την εφαρμογη νομιζα οτι έκανα log out,δεν είναι έτσι όμως οποτε έκανα logout και έγιναν όλα κομπλε ,ευχαριστώ antikinsor για τη βοήθεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ωραία! Από εδώ και στο εξής δεν χρειάζεται να κάνεις συνέχεια logout. Φτάνει η μία φορά που το έκανες και σου εμφάνισε τα σωστά στοιχεία της κάρτας. Έτσι, αφού τώρα την καταχώρησες σωστά κι έκανες κανονικά τη συναλλαγή σου, από εδώ και στο εξής μπορείς απλά να κλείνεις/βγαίνεις από την εφαρμογή και δεν θα έχεις κάποιο παρόμοιο πρόβλημα, όπως νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BENTOYZA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω ένα πρόβλημα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Πριν από λίγο μου ήρθε SMS και γράφει ότι τα λεφτά που έστειλα δεν είναι από λογαριασμό στο όνομα μου ενώ εγώ είμαι ο κύριος δικαιούχος του λογαριασμού. Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω ένα πρόβλημα αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Πριν από λίγο μου ήρθε SMS και γράφει ότι τα λεφτά που έστειλα δεν είναι από λογαριασμό στο όνομα μου ενώ εγώ είμαι ο κύριος δικαιούχος του λογαριασμού. Τι μπορώ να κάνω; Κανα γραμμα θα ειναι διαφορετικο στον τραπεζικο λογαριασμο η στην revolut.Στειλε τους με screenshot το εμβασμα απο την τραπεζα σου στο chat και τοτε θα σε πουν τι χρειαζετε να κανεις.Κατα 80% θα στα πιστώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisStinson Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πριν κανένα δίωρο μου ήρθε η ειδοποίηση της εφαρμογή ότι πιστώθηκαν τα χρήματα στον Revolut λογαριασμό μου, στο τέλος της 2ης εργάσιμης. Μια χαρά! Πάμε για σύνδεση με Paypal και είμαστε έτοιμοι για αγορές πλέον. Edit: Μόλις την πρόσθεσα στο Paypal, αυτομάτως ήρθε ειδοποίηση για χρέωση 0,90 ευρώ από την Paypal και σε ούτε 1' είχε επιστραφεί το ποσό και η κάρτα φαίνεται αυτόματα confirmed στο paypal! Τόσο γρήγορα γίνεται πια ή κάτι πήγε στραβά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BENTOYZA Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κανα γραμμα θα ειναι διαφορετικο στον τραπεζικο λογαριασμο η στην revolut.Στειλε τους με screenshot το εμβασμα απο την τραπεζα σου στο chat και τοτε θα σε πουν τι χρειαζετε να κανεις.Κατα 80% θα στα πιστώσουν. Τους έστειλα μήνυμα στο support chat. Πέρασαν 20 λεπτά ακόμα δεν απάντησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τους έστειλα μήνυμα στο support chat. Πέρασαν 20 λεπτά ακόμα δεν απάντησαν. Έχει κλείσει το support για βράδυ. Αύριο αν είσαι τυχερός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κι εμένα το ίδιο. Πιστώθηκαν το απόγευμα. Ερώτηση. Σε τι νόμισμα προτιμάτε να ψωνίζετε στα διάφορα σαιτ; gearbest, banggood, eBay, δολάρια ή ευρώ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κι εμένα το ίδιο. Πιστώθηκαν το απόγευμα. Ερώτηση. Σε τι νόμισμα προτιμάτε να ψωνίζετε στα διάφορα σαιτ; gearbest, banggood, eBay, δολάρια ή ευρώ;;; Δεν είναι στο χερι σου, οτι εχει ορίσει ο πωλητής, τα άλλα νομίσματα που βλέπεις ειναι κάποια ενδεικτική μετατροπή για να ξέρεις τι περίπου παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 καλησπέρα και από μένα. έχω το εξής θέμα. έχω βάλει την κάρτα στο paypal κάνω αγορά από εκεί 205 ευρώ. μου έστειλαν απόδειξη με mail από paypal 205 ευρώ. και στην κάρτα έχει χρεώσει 215. τι στο καλό συμβαίνει? έστειλα μήνυμα στην υποστήριξη της κάρτας και μου είπαν να ρωτήσω το paypal. πως γίνεται να στέλνουν απόδειξη 205 και να χρεώνουν 215 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 πες ολα τα ποσά και τα νομίσματα, δηλαδη σε τι νόμισμα αγόρασες, τι νόμισμα πηγε στο ππ, και τι νόμισμα κατέληξε στην ρεβολυτ Βάλε και ενα λινκ της αγοράς Προφανώς άφησε το ππ να κανει την μετατροπή του νομίσματος καλησπέρα και από μένα. έχω το εξής θέμα. έχω βάλει την κάρτα στο paypal κάνω αγορά από εκεί 205 ευρώ. μου έστειλαν απόδειξη με mail από paypal 205 ευρώ. και στην κάρτα έχει χρεώσει 215. τι στο καλό συμβαίνει? έστειλα μήνυμα στην υποστήριξη της κάρτας και μου είπαν να ρωτήσω το paypal. πως γίνεται να στέλνουν απόδειξη 205 και να χρεώνουν 215 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Description Unit price Qty Amount €205.45 EUR 1 €205.45 EUR Subtotal €205.45 EUR Total €205.45 EUR Payment €205.45 EUR From amount £166.56 GBP To amount €205.45 EUR Exchange rate: 1 GBP = 1.23349 EUR πήρα από ένα που τα είχε σε ευρώ . αυτό που δεν μ αρέσει είναι ότι ενώ στην απόδειξη λέει αυτό άλλα βλέπω στη κάρτα. έπρεπε να λέει χρέωση 10 ευρώ συν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 έχεις αφήσει το ππ να κανει την μετατροπή και ετσι εγιναν δυο μετατροπές μια απο το ππ και μια απο την ρεβολυτ, για αυτο και τοση μεγάλη διάφορα Μπορείς λοιπόν να το αλλάξεις κλικαροντας την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." στο ππ https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding και κάθε φορά που πληρώνεις επίσης βλέπει αν υφίσταται αυτό http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54901876 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις