antikinsor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρονται και άλλες εναλλακτικές που υπάρχουν. Ενδεικτικά αναφέρω τις Skrill και mywirecard, τις οποίες χρησιμοποιώ εδώ και μήνες παράλληλα με τις N26 και Revolut. Πλεονέκτημα της Revolut οι μετατροπές νομισμάτων - ισοτιμίες, πλενέκτημα της N26 το ατομικό IBAN, πλεονέκτημα της Skrill ότι δεν χρειάζεται έμβασμα αλλά απλή μεταφορά σε λογαριασμό της Πειραιώς που τηρεί (αντίστοιχα με το λογαριασμό Barclays που τηρεί η Revolut)... Επειδή έκανες quote σε δικό μου post, παρόλο που αναφέρεσαι μάλλον γενικά και όχι σ' εμένα αποκλειστικά, θα σου απαντήσω τουλάχιστον για τη δική μου θέση, αφού δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας. Προσωπικά λοιπόν, αναφέρω τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, γιατί έχουν ξεχωριστό αναλυτικό topic στο forum και ο καθένας μπορεί να αναζητήσει ό,τι πληροφορία θέλει συγκεντρωμένη μέσα σ' αυτό, ενώ παράλληλα να ρωτήσει για ό,τι δεν καλύπτεται και να πάρει απαντήσεις από τους ήδη δεκάδες χρήστες των υπηρεσιών που έχουν την ανάλογη εμπειρία. Μέχρι και ξεχωριστό topic που γίνεται σύγκριση αυτών των 3 υπηρεσιών υπάρχει! Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες τύπου moneysafe, skrill κτλ. δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και με τόση συνέπεια σε "support", παρά μόνο διάσπαρτες πληροφορίες. Επιπλέον, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες έχουν επιπλέον έξοδα, όπως διαχειριστικά τέλη, μεγάλες προμήθειες κτλ. (σίγουρα τουλάχιστον για την πρώτη) και άρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τις LeuPay, Number26 και Revolut. Το forum όμως, απ' όσο ξέρω, είναι ανοιχτό και ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιου είδους topic για παρόμοια υπηρεσία, που θα το υποστηρίζει με συνέπεια για να ενημερώνονται οι συμφορουμίτες με ακρίβεια για κάθε εναλλακτική σοβαρή περίπτωση. Στο χέρι το δικό σου λοιπόν είναι και κάθε άλλου που έχει την εμπειρία των εναλλακτικών λύσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, διάβασα την αρχική σελίδα μα έχω μια απορία ακόμη για ένα θέμα που διαπίστωσα πριν λίγο, σχετικά με μια συναλλαγή μου με Revolut μέσω PayPal. Να σημειώσω εξαρχής ότι στο Conversion Options του PayPal, έχω ήδη τσεκαρισμένη την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Στα τέλη Μαρ έκανα μια αγορά από Vickmall, αξίας 275,69$ και την οποία στο πλήρωσα με Revolut. Στο PayPal λοιπόν εμφανιζόταν η συναλλαγή: Mar 24, 2016 Charge From Credit Card - Completed - Details £203.11 GBP Mar 24, 2016 Currency Conversion - Completed - Details -£203.11 GBP Mar 24, 2016 Currency Conversion - Completed - Details $275.69 USD Έκανε λοιπόν την μετατροπή νομισμάτων με ισοτιμία 1 British Pound = 1.3573 U.S. Dollars που ήταν τότε. Επειδή δεν έφτασε ποτέ το πακέτο μου, πήρα refund από το PayPal σήμερα, το ποσό που πλήρωσα $275,69 USD και εμφανίζεται η παρακάτω συναλλαγή: May 31, 2016 Refund - Completed - $275.69 USD May 31, 2016 Currency Conversion - Completed - -$275.69 USD May 31, 2016 Currency Conversion - Completed - £183.51 GBP May 31, 2016 Credit to Credit Card - Completed - -£183.51 GBP Έκανε λοιπόν την μετατροπή νομισμάτων με ισοτιμία 1 U.S. Dollar = 0.6656 British Pounds που είναι σήμερα. Αυτά τα -£20 GBP που έχασα είναι λόγω αλλαγής ισοτιμίας μόνο ή κάτι έκανα λάθος? Εγω έχω άλλη απορία, γιατι στέλνεις τα εμβάσματα σε λίρες και οχι σε ευρώ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Εγω έχω άλλη απορία, γιατι στέλνεις τα εμβάσματα σε λίρες και οχι σε ευρώ ? Καλημέρα, μέσω Τραπέζης Πειραιώς στέλνω τα εμβάσματα και φυσικά σε Ευρώ......που φαίνονται σε λίρες και γιατί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μάλλον δεν ακολούθησες τα σωστά βήματα, όπως περιγράφονται στο βήμα 9 του 1ου post και το έμβασμα πήγε σε £ (topup with GBR) αντί σε € (topup with EURO) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ggoogle Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 τα χρήματα περάστηκαν στην κάρτα; πότε τα πέρασες; δεν πιστώνονται αμέσως. τα χρήματα περάστηκαν, τα είδα, δεσμεύτηκαν στην κάρτα από το sportsdirect (έβλεπα μόνο το υπόλοιπο) και status pending στο transaction. Την επόμενη μέρα όμως το sportsdirect μου ακύρωσε την παραγγελία με το μήνυμα που ανέφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisStinson Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλημέρα σας, ευχαριστώ για τον οδηγό και τις πολύτιμες πληροφορίες/σχόλιά σας, μόλις κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό μου, έφτιαξα λογαριασμό, ζήτησα να μου στείλουν και την κάρτα και έκανα και μεταφορά χρημάτων από Πειραιώς. Πλέον περιμένουμε να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό της Revolut, ώστε να κάνω και την σύνδεση με Paypal και να μπορέσουμε να αγοράσουμε ξανά πράγματα από το εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μάλλον δεν ακολούθησες τα σωστά βήματα, όπως περιγράφονται στο βήμα 9 του 1ου post και το έμβασμα πήγε σε £ (topup with GBR) αντί σε € (topup with EURO) . Όχι, κανονικά σε λογαριασμό σε € (topup with EURO) εστάλησαν.....όπως περιγράφει το βήμα 9 του 1ου ποστ......μόλις είδα ξανά τη συναλλαγή στο site του Winbank της Πειραιώς.... Τι στο καλό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 καλημέρα Προσπάθησα να στείλω χρήματα την Δευτέρα στην revolut και δεν μπορούσα και τελικά; τα έστειλα εχτές το βράδυ το πρόβλημα μου είναι όμως το εξής το αντικείμενο που θέλω να αγοράσω από το ebay έχει μείνει μόνο ένα μπορώ με κάποιο τρόπο να ζητήσω από την revolut να μου πιστώσει γρηγορότερα τα χρήματα . ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eatmydust Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Κάποιος είχε αναφέρει ότι με τη φυσική κάρτα μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών από ελληνικά ΑΤΜ χωρίς χρεώσεις. Στο FAQ αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη 500 λίρες ή ισοδύναμο ποσό ανά μήνα και για παραπάνω ποσό έχει χρέωση 2%... Το ημερήσιο όριο ανάληψης ποιο είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για ποιο λογο να τα στειλεις εξω και να τα σηκωσεις απο το ΑΤΜ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Για ποιο λογο να τα στειλεις εξω και να τα σηκωσεις απο το ΑΤΜ? Μια -εύλογη- εκδοχή θα ήταν για να μπορέσει να κάνει ανάληψη περισσότερων μετρητών (1000€ επιπλέον) από τα 4Χ420€ που του επιτρέπεται κάθε μήνα από την τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Παιδια να σας πω οτι οταν στελνετε απο Πειραιως σε revolut να ξερετε οτι το εμβασμα δεν φευγει ΑΜΕΣΑ. Αλλα πεφτει σε ενα q υποπτων συναλλαγων Να καπως ετσι txn_details = REVOLUT Fuzzy Match >= 85% THE REVOLT THE REVOLT ειναι στην κατηγορια τερορισμ και επειδη μοιαζουν οι λεξεις, μπλοκαρεται η συναλλαγη. Μπροστα μου τωρα που γραφω εχω μια τετοια υποθεση και ειπα να την μοιραστω μαζι σας για να ξερετε. Γινεται release αλλα manually (Πχ απο εμενα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisStinson Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Παιδια να σας πω οτι οταν στελνετε απο Πειραιως σε revolut να ξερετε οτι το εμβασμα δεν φευγει ΑΜΕΣΑ. Αλλα πεφτει σε ενα q υποπτων συναλλαγων Να καπως ετσι txn_details = REVOLUT Fuzzy Match >= 85% THE REVOLT THE REVOLT ειναι στην κατηγορια τερορισμ και επειδη μοιαζουν οι λεξεις, μπλοκαρεται η συναλλαγη. Μπροστα μου τωρα που γραφω εχω μια τετοια υποθεση και ειπα να την μοιραστω μαζι σας για να ξερετε. Γινεται release αλλα manually (Πχ απο εμενα) Τι είπες τώρα? Ότι επιτράπηκε δηλαδή από το μηνιαίο όριο της τράπεζας (άρα με έγκριση συλλόγου τραπεζών κλπ) δεν αρκεί? Γιατί μου εμφανίζει πχ στο ebanking της Πειραιώς ότι έγινε κανονικά η σημερινή αποστολή χρημάτων στον λογαριασμό της Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Αλλο το οριο της τραπεζας και αλλο αυτο που εγραψα παραπανω. Το 2ο ειναι καθαρα θεμα υποπτων συναλλαγων επειδη μοιαζουν τα ονοματα. Εννοειται οτι ολα τα εμβασματα προς Ρεβολουτ γινονται κανονικα release αλλα πρεπει να μπει χερι εργαζομενου για να γινει αυτο. (Προσπαθω να το εξηγησω οσο πιο απλα μπορω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, μέσω Τραπέζης Πειραιώς στέλνω τα εμβάσματα και φυσικά σε Ευρώ......που φαίνονται σε λίρες και γιατί;; Όχι, κανονικά σε λογαριασμό σε € (topup with EURO) εστάλησαν.....όπως περιγράφει το βήμα 9 του 1ου ποστ......μόλις είδα ξανά τη συναλλαγή στο site του Winbank της Πειραιώς.... Τι στο καλό?? Από τη συναλλαγή σου και μόνο φαίνεται ότι τα λεφτά τα είχες στείλει στο λογαριασμό των λιρών, οπότε μπορεί να έφυγαν ευρώ από εσένα, αλλά κατέληξαν σε λίρες στη Revolut. Αν προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι κάνει μετατροπή από λίρες σε δολλάρια για να μπορέσει να πληρώσει τον πωλητή που χρεώνει σε δολλάρια και όταν σου γίνεται το refund, γίνεται εκ νέου μετατροπή σε λίρες, όπως ακριβώς ήταν τα χρήματα πριν τη συναλλαγή. Τσέκαρε στο site της Winbank να δεις από το ιστορικό ποιο IBAN χρησιμοποίησες στο πεδίο "Λογαριασμός Δικαιούχου". Το IBAN για ευρώ λήγει σε 33. Κάποιος είχε αναφέρει ότι με τη φυσική κάρτα μπορείς να κάνεις ανάληψη μετρητών από ελληνικά ΑΤΜ χωρίς χρεώσεις. Στο FAQ αναφέρει ότι μπορείς να κάνεις ανάληψη 500 λίρες ή ισοδύναμο ποσό ανά μήνα και για παραπάνω ποσό έχει χρέωση 2%... Το ημερήσιο όριο ανάληψης ποιο είναι? Το ημερήσιο όριο εξαρτάται από το ATM. Πολλά έχουν ημερήσιο όριο 600 ευρώ (όσο ήταν και το όριο για τις συναλλαγές ΔΙΑΣ προ CC) και σε όσο πιο τουριστικό μέρος βρίσκεται αυτό, τόσο μεγαλύτερο όριο έχει (π.χ.1000 ευρώ ή παραπάνω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις