FLIMIT Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το SEPA στην Πειραιως δεν το βγαζει πλεον με την αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Το SEPA στην Πειραιως δεν το βγαζει πλεον με την αναβαθμιση? Ούτε πριν το έβγαζε όταν έκανες έμβασμα μετά τις 16:00. Δεν έχει σημασία ούτως ή άλλως. Δεν χρειάζεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Απλα ρωτησα γιατι παρ' οτι επισημα λενε οτι δεν υποστηριζεται, ψαχνοντας το forum εδω δε βρηκα κανεναν που να λεει οτι απετυχε να συνδεσει τη Revolut με το Paypal. Σε περιπτωση που δεν καταφερω να συνδεσω τη Revolut με το Paypal, υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σε περιπτωση που δεν καταφερω να συνδεσω τη Revolut με το Paypal, υπαρχει καμια αλλη εναλλακτικη? Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζεις αυτό που γράφει στο Q2 από τα FAQ στο τρίτο από τα αρχικά posts του topic, μήπως και υπάρχει θέμα με το cvv της κάρτας. Εναλλακτικές λύσεις με κάρτες εξωτερικού που αναλύονται πλήρως σε ξεχωριστά topics στο forum, είναι η LeuPay και η Number26, αλλά στην ουσία αυτή τη στιγμή μόνο η LeuPay, γιατί η Number26 έχει το τελευταίο διάστημα κλειστές τις εγγραφές για νέους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ledaque Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόζεις αυτό που γράφει στο Q2 από τα FAQ στο τρίτο από τα αρχικά posts του topic, μήπως και υπάρχει θέμα με το cvv της κάρτας. Εναλλακτικές λύσεις με κάρτες εξωτερικού που αναλύονται πλήρως σε ξεχωριστά topics στο forum, είναι η LeuPay και η Number26, αλλά στην ουσία αυτή τη στιγμή μόνο η LeuPay, γιατί η Number26 έχει το τελευταίο διάστημα κλειστές τις εγγραφές για νέους χρήστες. Ευχαριστω, οποτε η LeuPay λειτουργει εγγυημενα ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστω για να μην μπλεκω στις ισοτιμιες απο paypal η καρτα Q3: - Πως προσθέτω τη Revolut στο PayPal; εκεί βλέπεις λινκ για αυτό που θες http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/page-195?do=findComment&comment=54634231 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Η συζυγος εστειλε εμβασμα σε Ρεβ πριν απο μερικες ωρες (16.30) μεσως Πειραιως. Δεν της απερριψε το αιτημα αφου θα εκτελεστει αυριο, συνεπως (μεχρι να επιβεβαιωθει και στην πραξη φυσικα) μπορειτε να κανετε αποστολη εμβασματος απο τωρα αν το επιθυμειτε. Ουτως ή αλλως θα τα δειτε στη Ρεβ το βραδακι της 2ας Ιουνιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ευχαριστω, οποτε η LeuPay λειτουργει εγγυημενα ετσι? Αν εννοείς με το PayPal, ναι λειτουργεί εγγυημένα. Πριν κάνεις όμως οτιδήποτε άλλο, δοκίμασε να συνδέσεις τη Revolut με το PayPal και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλιώς το Q2 όπως σου έγραψα και νωρίτερα. Κι αν τελικά καταλήξεις σε εναλλακτική λύση, διάβασε το αντίστοιχο θέμα για να μην είμαστε offtopic εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer20 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Λιγο οφτοπικ:Εστειλα απο την καρτα μου(πειραιως χρεωστικη) στο balance του paypal,εαν κανω refund τα χρηματα θα γυρισουν απο το balance στην καρτα,σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Λιγο οφτοπικ:Εστειλα απο την καρτα μου(πειραιως χρεωστικη) στο balance του paypal,εαν κανω refund τα χρηματα θα γυρισουν απο το balance στην καρτα,σωστα? Όχι. "Refund" δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν είσαι έμπορος ούτε έκανες χρέωση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι Withdraw από το Paypal σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένο. Στην κάρτα δεν γίνεται να επιστρέψει το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Εναλλακτικές λύσεις με κάρτες εξωτερικού που αναλύονται πλήρως σε ξεχωριστά topics στο forum, είναι η LeuPay και η Number26, αλλά στην ουσία αυτή τη στιγμή μόνο η LeuPay, γιατί η Number26 έχει το τελευταίο διάστημα κλειστές τις εγγραφές για νέους χρήστες. Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρονται και άλλες εναλλακτικές που υπάρχουν. Ενδεικτικά αναφέρω τις Skrill και mywirecard, τις οποίες χρησιμοποιώ εδώ και μήνες παράλληλα με τις N26 και Revolut. Πλεονέκτημα της Revolut οι μετατροπές νομισμάτων - ισοτιμίες, πλενέκτημα της N26 το ατομικό IBAN, πλεονέκτημα της Skrill ότι δεν χρειάζεται έμβασμα αλλά απλή μεταφορά σε λογαριασμό της Πειραιώς που τηρεί (αντίστοιχα με το λογαριασμό Barclays που τηρεί η Revolut)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer20 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Όχι. "Refund" δεν μπορείς να κάνεις γιατί δεν είσαι έμπορος ούτε έκανες χρέωση. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι Withdraw από το Paypal σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να έχεις συνδεδεμένο. Στην κάρτα δεν γίνεται να επιστρέψει το ποσό. Περιεργο παντως,γιατι μου βγαζει "refund this payment".... Ειναι απο το κολπακι παντως που κανουμε request απο ενα δικο μας εμαιλ στον λογαριασμο στο παυπαλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αναφέρονται και άλλες εναλλακτικές που υπάρχουν. Ενδεικτικά αναφέρω τις Skrill και mywirecard, τις οποίες χρησιμοποιώ εδώ και μήνες παράλληλα με τις N26 και Revolut. Πλεονέκτημα της Revolut οι μετατροπές νομισμάτων - ισοτιμίες, πλενέκτημα της N26 το ατομικό IBAN, πλεονέκτημα της Skrill ότι δεν χρειάζεται έμβασμα αλλά απλή μεταφορά σε λογαριασμό της Πειραιώς που τηρεί (αντίστοιχα με το λογαριασμό Barclays που τηρεί η Revolut)... n26 μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό αυτή την στιγμή; επίσης το μόνο μειονέκτημα (παλιά τουλάχιστον) σε σχέση με Leupay ήταν το διαβατήριο , ε δεν έχουν όλοι και τι περιμένεις βασικά, ο κόσμος θα προτείνει-αναφέρει αυτά που έχει δοκιμάσει συνήθως , γιατί να αναφέρω π.χ. εγώ την skrill που απλά την είχα ακουστά εξαιτίας των bet - sites ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Περιεργο παντως,γιατι μου βγαζει "refund this payment".... Ειναι απο το κολπακι παντως που κανουμε request απο ενα δικο μας εμαιλ στον λογαριασμο στο παυπαλ... Ναι μπερδεύτηκα εγώ. Δεν θα μπορούσες άλλωστε να στείλεις λεφτά από κάρτα στο balance του account που την έχεις συνδεδεμένη... Νομίζω έτσι θα γίνει όπως το λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, διάβασα την αρχική σελίδα μα έχω μια απορία ακόμη για ένα θέμα που διαπίστωσα πριν λίγο, σχετικά με μια συναλλαγή μου με Revolut μέσω PayPal. Να σημειώσω εξαρχής ότι στο Conversion Options του PayPal, έχω ήδη τσεκαρισμένη την επιλογή "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." Στα τέλη Μαρ έκανα μια αγορά από Vickmall, αξίας 275,69$ και την οποία στο πλήρωσα με Revolut. Στο PayPal λοιπόν εμφανιζόταν η συναλλαγή: Mar 24, 2016 Charge From Credit Card - Completed - Details £203.11 GBP Mar 24, 2016 Currency Conversion - Completed - Details -£203.11 GBP Mar 24, 2016 Currency Conversion - Completed - Details $275.69 USD Έκανε λοιπόν την μετατροπή νομισμάτων με ισοτιμία 1 British Pound = 1.3573 U.S. Dollars που ήταν τότε. Επειδή δεν έφτασε ποτέ το πακέτο μου, πήρα refund από το PayPal σήμερα, το ποσό που πλήρωσα $275,69 USD και εμφανίζεται η παρακάτω συναλλαγή: May 31, 2016 Refund - Completed - $275.69 USD May 31, 2016 Currency Conversion - Completed - -$275.69 USD May 31, 2016 Currency Conversion - Completed - £183.51 GBP May 31, 2016 Credit to Credit Card - Completed - -£183.51 GBP Έκανε λοιπόν την μετατροπή νομισμάτων με ισοτιμία 1 U.S. Dollar = 0.6656 British Pounds που είναι σήμερα. Αυτά τα -£20 GBP που έχασα είναι λόγω αλλαγής ισοτιμίας μόνο ή κάτι έκανα λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις