Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

για να προσθέσουμε την Revolut στο PayPal θα πρέπει η κάρτα να έχει κάποιο ελάχιστο ποσό χρημάτων;

Ευχαριστώ.

Οδηγος στην πρωτη σελιδα στο Q3...........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οδηγος στην πρωτη σελιδα στο Q3...........

δεν μπορώ να βρώ κάποια απάντηση στο ερώτημά μου.

Σήμερα έκανα την πρώτη μεταφορά χρημάτων στη revolut, θα πρέπει τώρα να περιμένω 2-3 εργάσιμες μέρες για να μπουν τα χρήματα. Απλά δεν ξέρω ανarrow-10x10.png μπορώ να περάσω την κάρτα στο paypal πριν μεταφερθούν τα χρήματα κι αυτό γτ η paypal κάνει κάποιες μικροχρεώσεις.

Καλησπέρα,

για να προσθέσουμε την Revolut στο PayPal θα πρέπει η κάρτα να έχει κάποιο ελάχιστο ποσό χρημάτων;

Ευχαριστώ.

Τα γράφει ο οδηγός αυτά φίλε

2yjy435.png

Τα γράφει ο οδηγός αυτά φίλε

2yjy435.png

Σ ευχαριστώ πολύ, πρέπει να με κοιτάξει οφθαλμίατρος απ ότι φαίνεται.

Η απάντηση βρίσκεται στην Q3, όπως σου είπε ο συμφορουμίτης

Edit

Γράφαμε ταυτόχρονα με τον turbat0s

Ναι, το είδα. Σ ευχαριστώ πολύ και σόρρυ για το spam.

Μου έχουν γίνει 3 refund στο paypal το ένα από τις 15 του μήνα και τα άλλα στις 23.

Στο paypal φαίνεται ή επιστροφή αλλά στην κάρτα δεν υπάρχει κάποια κίνηση.

Είναι φυσιολογικό ή υπάρχει πρόβλημα?

Εχει κανεις αλλος προβλημα με την σημερινη (την πιο προσφατη) ενημερωση της εφαρμογης ? Κολλαει σε βαθμο να μην φορτωνει ωστε να κανω τιποτα . Τα κλασσικα , επαννεκκινηση , καθαρισμος δεδεομενων κλπ τα δοκιμασα .

Συγγνωμη που ρωταω , αν υπαρχει προβλημα απλα πειτε μου .

Edit : Πριν 1 λεπτο εβαλαν ενημερωση , ολα οκ

Παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και δε βρηκα απαντηση. Επισημα η Revolut λεει οτι δεν υποστηριζεται απο το Paypal και λειτουργει μονο περιστασιακα (δηλαδη υπονοουν οτι μερικες φορες δε θα περναει).

Οποτε τι ισχυει τελικα, μπορω να βαλω τη Revolut στο Paypal? Ρωταω για να μη μπω σε τοσο κοπο τσαμπα και το Paypal να μην την παρει... Ευχαριστω.

Παιδια συγνωμη αν εχει απαντηθει αλλα εψαξα και δε βρηκα απαντηση. Επισημα η Revolut λεει οτι δεν υποστηριζεται απο το Paypal και λειτουργει μονο περιστασιακα (δηλαδη υπονοουν οτι μερικες φορες δε θα περναει).

Οποτε τι ισχυει τελικα, μπορω να βαλω τη Revolut στο Paypal? Ρωταω για να μη μπω σε τοσο κοπο τσαμπα και το Paypal να μην την παρει... Ευχαριστω.

Περισσότερο κοπο εκανες να γραψεις αυτο το μηνυμα ......

Συγγνώμη, επιτρέψτε μου να επαναλάβω την ερώτηση:

Παίδες, όταν προσθέτεις μια κάρτα για TopUp στη Revolut και για την έγκρισή της χρεώνει 1€,

- μετά από πόσες μέρες το επιστρέφει στον λογαριασμό;

- υπάρχει ελάχιστο ποσό TopUp που υποστηρίζεται;

(επεξεργασία: για την τελευταία ερώτηση, προκύπτει τελικά ότι ελάχιστο ποσό φόρτισης - μέσω κάρτας τουλάχιστον - είναι τα 10€)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη, επιτρέψτε μου να επαναλάβω την ερώτηση:

Μετα απο λιγες μερες το επιστρεφει. Δεν εχει και μεγαλη σημασια αν θα ειναι 5 ή 10 οι ημερες .....

Με καρτα (αν βρεις καρτα που περναει) ειναι 10€. Με εμβασμα μπορεις να στειλεις και λιγωτερα, Το κοστος του εμβασματος ειναι 1€

Επεξ/σία από alfeios

Η πρώτη πρόταση που ο ίδιος γράφεις, δεν σε καλύπτει ή δεν μπορείς να την ερμηνεύσεις; Βάση αυτής της πρότασης μόνο αν δοκιμάσεις θα βεβαιωθείς. Δεν έχει καμία αξία ό,τι και να σου πει οποιοσδήποτε άλλος. Σε άλλους δουλεύει σε άλλους όχι. Σε αυτούς που δουλεύει, άλλοτε δουλεύει άλλοτε όχι.

καλημέρα

Διάβασα αρκετές απαντήσεις αλλά στη διαδικασία για μια αγορά με revolut έχω το παρακάτω πρόβλημα

Δημιούργησα την κάρτα και την πίστωσα με κάποια χρήματα

Έκανα παραγγελία στο Sportsdirect και ενώ δέχτηκε αρχικά την κάρτα (δέσμευσε τα χρήματα), στη συνέχεια το Sportsdirect μου ακύρωσε την παραγγελία (...the below products have been cancelled off your order as the payment method chosen was not able to complete successfully. Please choose another method of payment...)

τι κάνω λάθος ή τη δεν κατάλαβα;

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...