wew Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εμένα για κάποιον λόγο η εφαρμογή δεν ξεκινάει... Βάζω τον 4ψηφιο κωδικό και κολλάει εκει... Android 6.0... Το έχει πάθει κανεις άλλος? Ευχαριστώ. Edit: το πρόβλημα λύθηκε με μια "εκκαθάριση δεδομένων"... Τώρα δουλεύει μια χαρά... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από wew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias12369 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 δε σε βοηθάω βέβαια αλλά έκανα προχτές (για πρώτη φορά στο gear) αλλά μέσω paypal , ήταν άμεση για ali που αγοράζω μέσω της κάρτας , πάλι άμεση είναι πάντως Σε ευχαριστω Και γιατι να μη θελει καποις να συνδεσει την καρτα του? για να μην μπλεκω στις ισοτιμιες απο paypal η καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 για να μην μπλεκω στις ισοτιμιες απο paypal η καρτα Δεν μπλεκεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias12369 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Οι "εγκρίσεις" είναι παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι τέτοια ίσχυαν όταν δεν υπήρχε online σύστημα για να περνάνε τις κάρτες οι έμποροι και έπαιρναν τηλέφωνα για να μάθουν αν υπάρχει υπόλοιπο σε μια κάρτα πριν την περάσουν στο "χράπα χρούπα" μηχανάκι τους. Το "pending" που σου βγάζει μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή είναι ένα είδος "εγκρισης" βέβαια μέχρι να εκκαθαριστεί η συναλλαγή, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε αυτό που θέλεις. Η πληρωμή θεωρείται πάντα ότι έγινε την ίδια στιγμή όσον αφορά την προσφορά και τιμοολογήθηκες ήδη. Τυπικά από τις αρχές του έτους που κλείνεις τα 18 θεωρείσαι ενήλικος για πολλά πράγματα (όπως την ψήφο στις εκλογές). Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Άλλοι έχουν αναφέρει ότι είχαν ανοίξει Paypal από τα 14 (και είχαν βέβαια πρόβλημα μετά από χρόνια που έγινε αντιληπτό αυτό). σε ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 καλημερα. πηγα να φορτώσω στην καρτα 40€ απο τραπεζικο λογαριασμο που εχω ξανακανει την διαδικασια με μου βγαζει το παρακατω μηνυμα. "Η συναλλαγή σας απέτυχε. Υπέρβαση ορίου εντολών μεταφοράς πίστωσης στο εξωτερικό" ξερει κανεις τι μπορει να σημαίνει αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Προφανώς, έστειλες από την Πειραιώς, η οποία έχει φτάσει στο όριό της πριν από πολλές μέρες. Αν έκανες αναζήτηση θα το διάβαζες, πριν ποστάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Προφανώς, έστειλες από την Πειραιώς, η οποία έχει φτάσει στο όριό της πριν από πολλές μέρες. Αν έκανες αναζήτηση θα το διάβαζες, πριν ποστάρεις. ναι εχεις δικιο, αυτο ειναι. πιστευα οτι κατι γινεται με την καρτα για αυτο δεν το αναζητησα. Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έχουν γραφτεί αρκετά posts με το θέμα αυτό της Πειραιώς και καλό είναι να τα διαβάσεις και να ενημερωθείς. Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι στέλνουν έμβασμα από αυτή την τράπεζα πρέπει να προγραμματίζουν ότι γύρω στις 15 κάθε μήνα φτάνει στο όριό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Προγραμματίστε μεσα απο το ebanking της πειραιως να στείλει το έμβασμα αυτόματα τις πρώτες μερες του μηνα για να μην το ξεχάσετε Τώρα ειναι η ωρα, πλησιάζει ο νεος μηνας ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ Επεξ/σία 30 Μαΐου 2016 από NikosKallithea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Παίδες, όταν προσθέτεις μια κάρτα για TopUp στη Revolut και για την έγκρισή της χρεώνει 1€, - μετά από πόσες μέρες το επιστρέφει στον λογαριασμό; - υπάρχει ελάχιστο ποσό TopUp που υποστηρίζεται; (επεξεργασία: για την τελευταία ερώτηση, προκύπτει τελικά ότι ελάχιστο ποσό φόρτισης - μέσω κάρτας τουλάχιστον - είναι τα 10€) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makeran Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Τυπικά από τις αρχές του έτους που κλείνεις τα 18 θεωρείσαι ενήλικος για πολλά πράγματα (όπως την ψήφο στις εκλογές). Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Άλλοι έχουν αναφέρει ότι είχαν ανοίξει Paypal από τα 14 (και είχαν βέβαια πρόβλημα μετά από χρόνια που έγινε αντιληπτό αυτό). Έλα όμως που εγώ ούτε 18 είμαι, ούτε έχω γεννηθεί το 1998... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έλα όμως που εγώ ούτε 18 είμαι, ούτε έχω γεννηθεί το 1998... Ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Έλα όμως που εγώ ούτε 18 είμαι, ούτε έχω γεννηθεί το 1998... Και αφού είσαι ανήλικος γιατί να βάλεις το όνομα σου αφού δεν (λογικά) έχεις τραπεζικό λογαριασμό στο όνομα σου για να στείλεις το έμβασμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Έλα όμως που εγώ ούτε 18 είμαι, ούτε έχω γεννηθεί το 1998... Απάντησα στην ερώτηση που έθεσες. Αν είχες άλλη απορία, έπρεπε να θέσεις άλλη ερώτηση. Αν είσαι γεννημένος μετά κι από το 1998, σίγουρα είσαι ανίκανος για οποιαδήποτε δικαιοπραξία και δεν επιτρέπεται να έχεις Paypal, Revolut και να στέλνεις εμβάσματα. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2016 από theopan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ank1e_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, για να προσθέσουμε την Revolut στο PayPal θα πρέπει η κάρτα να έχει κάποιο ελάχιστο ποσό χρημάτων; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις