Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα καλά, αλλά έχω 2 ερωτησούλες :) 

1) Αφού η κάρτα είναι Αγγλική, σου ανοίγουν κ' τραπεζικό λογαριασμό εκεί?

2) Και αν ΝΑΙ, μπορείς να κατεβάσεις εκεί τα χρήματα από το paypal σου?

Ευχαριστώ! :)

αν σου άνοιγαν δε θα το ήξερες ; :) 

επίσης αν σου άνοιγαν γιατί να στέλνεις έμβασμα σε άσχετο λογαριασμό ; 

δες την leupay αν θες λογαριασμό δικό σου 

• Like 2
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προχωράω να κάνω μια αγορά στο ebay αε λιρες και δεν μπορώ μου βγάζει το έξεις μήνυμα το PP

Sorry, your transaction couldn't be completed using MasterCard x-5494. Please add a new card.

Μου το κάνει μονο με την συγκεκριμένη Αγορά αμέσως παραγγέλνω κάτι αλλο κ προχωράω αμέσως.

Η καρτα έχει μέσα λεφτά!

Γιατί άραγε το κάνει αυτό?

Δημοσ.

Προχωράω να κάνω μια αγορά στο ebay αε λιρες και δεν μπορώ μου βγάζει το έξεις μήνυμα το PP

Sorry, your transaction couldn't be completed using MasterCard x-5494. Please add a new card.

Μου το κάνει μονο με την συγκεκριμένη Αγορά αμέσως παραγγέλνω κάτι αλλο κ προχωράω αμέσως.

Η καρτα έχει μέσα λεφτά!

Πόσο κανει αυτο που θελεις να αγοράσεις(βαλε λινκ), σε τι νόμισμα ειναι, ποσα χρήματα εχεις στην κάρτα και σε τι νόμισμα είναι?

Δημοσ.

Πόσο κανει αυτο που θελεις να αγοράσεις(βαλε λινκ), σε τι νόμισμα ειναι, ποσα χρήματα εχεις στην κάρτα και σε τι νόμισμα είναι?

http://www.ebay.com/itm/222067505038?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ειναι σε λιρες οπως βλεπεις, και εγω στην καρτα τωρα 80€. σε ευρω ειναι το νομισμα μου

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/222067505038?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

ειναι σε λιρες οπως βλεπεις, και εγω στην καρτα τωρα 80€. σε ευρω ειναι το νομισμα μου

Δεν θα έπρεπε να εχεις πρόβλημα, η καρτα σου ειναι οκ, μήπως εχεις μπλοκάρει κατι  ή γενικα ειναι μπλοκαρισμένη? έλεγξε το cvv, κανε εκκαθάριση κλπ

Δημοσ.

την έχεις κλειδώσει και έχεις ξεχάσει ότι την κλείδωσες. Στάνταρ, όλοι το έχουμε πάθει 1 φορά.

Δημοσ.

Μα λέει βρε παιδιά ότι σε άλλους κάνει αγορές.

Μόνο σε ένα συγκεκριμένο δε του τη δέχεται...

(Αν ήταν μπλοκαρισμένη δε θα μπορούσε πουθενά)

Μου έχει τύχει κι εμένα αυτό (παλαιότερο ποστ)

Η revolut έκανε deny τις πληρωμές σε ένα συγκεκριμένο πωλητή ebay,

ενώ σε όλους τους άλλους πέρναγε κανονικά.

Συγκεκριμένα μου έλεγε ότι πρέπει να είμαι verified για να τον πληρώσει.

(Eίχα μέσα καμιά 100στη euros και προσπαθούσα να αγοράσω κάτι που έκανε 2-3 euros)

Δημοσ.

Η καρτα έχει μέσα λεφτά!

Και εγώ το ίδιο σήμερα, πάω να κάνω αγορά και δεν μου δέχεται την κάρτα απο paypal... Δεν την έχω τεστάρει απευθείας ακόμα..

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να εχεις πρόβλημα, η καρτα σου ειναι οκ, μήπως εχεις μπλοκάρει κατι  ή γενικα ειναι μπλοκαρισμένη? έλεγξε το cvv, κανε εκκαθάριση κλπ

δεν ειναι μπλοκαρισμενη, κανω αγορες κανονικα απο παντου την ιδια στιγμη που στον συγκεκριμρνο μου βγαζει αυτο.

αναγκαστικα και εβαλα λεφτα στο pp μεσα στο λογαριασμο και ετσι εκανα την αγορα με την ισοτημια του pp και μου βγηκε 12,5 ευρω απο 9 λιρες...

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις,θελω να κανω μια αγορα με REVOLUT απο ενα μαγαζι το gearbest,χωρις να συνδεσω την καρτα με το paypal,οταν ψωνιζα μεσω paypal με prepaid καρτα η αφαιρεση των χρηματων ηταν αμεση,τωρα θα πρεπει να περιμενω εγκριση για την αγορα η απο την στιγμη που εχει η revolut μεσα τα χρηματα θα γινει η αφαιρεση αμεσα?Ρωταω γιατι κατι που θελω να αγορασω βρισκεται για μια μερα σε προσφορα και δεν θελω να περιμενω να παρει εγκριση η αγορα παραπανω απο μια μερα,μεσω paypal ειναι αμεση η εγκριση αλλα πεπει να συνδεσω την καρτα πραγμα που δεν θελω αυτη τη στιγμη.Ευχαριστω για καθε απαντηση

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις,θελω να κανω μια αγορα με REVOLUT απο ενα μαγαζι το gearbest,χωρις να συνδεσω την καρτα με το paypal,οταν ψωνιζα μεσω paypal με prepaid καρτα η αφαιρεση των χρηματων ηταν αμεση,τωρα θα πρεπει να περιμενω εγκριση για την αγορα η απο την στιγμη που εχει η revolut μεσα τα χρηματα θα γινει η αφαιρεση αμεσα?Ρωταω γιατι κατι που θελω να αγορασω βρισκεται για μια μερα σε προσφορα και δεν θελω να περιμενω να παρει εγκριση η αγορα παραπανω απο μια μερα,μεσω paypal ειναι αμεση η εγκριση αλλα πεπει να συνδεσω την καρτα πραγμα που δεν θελω αυτη τη στιγμη.Ευχαριστω για καθε απαντηση

δε σε βοηθάω βέβαια αλλά έκανα προχτές (για πρώτη φορά στο gear) αλλά μέσω paypal , ήταν άμεση

για ali που αγοράζω μέσω της κάρτας , πάλι άμεση είναι πάντως 

Δημοσ.

Και γιατι να μη θελει καποις να συνδεσει την καρτα του?

Δημοσ.

Αν κάποιος είναι ανήλικος, θα υπάρξει θέμα αν δηλώσει ότι γεννήθηκε το 1998?

Δημοσ.

Στα τσοντοσαιτ όταν σε ρωτάει αν είσαι πάνω απο 18 πατας ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Δημοσ.

Ρωταω γιατι κατι που θελω να αγορασω βρισκεται για μια μερα σε προσφορα και δεν θελω να περιμενω να παρει εγκριση η αγορα παραπανω απο μια μερα,μεσω paypal ειναι αμεση η εγκριση αλλα πεπει να συνδεσω την καρτα πραγμα που δεν θελω αυτη τη στιγμη.Ευχαριστω για καθε απαντηση

Οι "εγκρίσεις" είναι παρελθόν εδώ και πολλά χρόνια. Κάτι τέτοια ίσχυαν όταν δεν υπήρχε online σύστημα για να περνάνε τις κάρτες οι έμποροι και έπαιρναν τηλέφωνα για να μάθουν αν υπάρχει υπόλοιπο σε μια κάρτα πριν την περάσουν στο "χράπα χρούπα" μηχανάκι τους. Το "pending" που σου βγάζει μέχρι να ολοκληρωθεί η συναλλαγή είναι ένα είδος "εγκρισης" βέβαια μέχρι να εκκαθαριστεί η συναλλαγή, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα σε αυτό που θέλεις. Η πληρωμή θεωρείται πάντα ότι έγινε την ίδια στιγμή όσον αφορά την προσφορά και τιμοολογήθηκες ήδη.

Τυπικά από τις αρχές του έτους που κλείνεις τα 18 θεωρείσαι ενήλικος για πολλά πράγματα (όπως την ψήφο στις εκλογές). Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Άλλοι έχουν αναφέρει ότι είχαν ανοίξει Paypal από τα 14 (και είχαν βέβαια πρόβλημα μετά από χρόνια που έγινε αντιληπτό αυτό).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...