Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προφανως και οχι. Μπορεις να κανεις top up, αλλα οχι αγορες. Τελευταια Δευτερα του Μαη ειναι αργια στο Uk (Π-Σ-Κ-Μ 4ημερο)

Δηλαδή στις αργίες δε δουλεύουν οι κάρτες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή στις αργίες δε δουλεύουν οι κάρτες?

Τι λετε, δεν καταλαβα

Τι να πω, μαλλον ακυρο τελικα και ισως ειναι οντως για μονο μεταφορες απο revolut. Μου εμφανιστηκε το μηνυμα μετα απο την αναβαθμιση. Ισως αντι για payments να ειχε transfers στο μηνυμα.

Μολις εκανα κανονικα αγορα (αν και αργησε λιγακι)

διαγωνισμό παραπληροφόρησης κάνουμε εδώ :)

Εγώ αρχίζω να μη δίνω σημασία σε τίποτα πλέον! Ό,τι του φανεί του κάθε Λωλοστεφανή... Μεταφράζουν λάθος τα Αγγλικά, δεν καταλαβαίνουν βασικούς τραπεζικούς όρους, δεν καταλαβαίνουν καν πολύ καλά τα Ελληνικά μερικοί... Κι έχουν και μια σιγουριά ότι τα κάνουν όλα σωστά και "υπάρχει πρόβλημα"... Άρχισε να με κουράζει νομίζω η ενασχόληση με το θέμα.

• Like 2

Εγώ αρχίζω να μη δίνω σημασία σε τίποτα πλέον! Ό,τι του φανεί του κάθε Λωλοστεφανή... Μεταφράζουν λάθος τα Αγγλικά, δεν καταλαβαίνουν βασικούς τραπεζικούς όρους, δεν καταλαβαίνουν καν πολύ καλά τα Ελληνικά μερικοί... Κι έχουν και μια σιγουριά ότι τα κάνουν όλα σωστά και "υπάρχει πρόβλημα"... Άρχισε να με κουράζει νομίζω η ενασχόληση με το θέμα.

έχει κουράσει εδώ και καιρό , απλά μπαίνω για να "περάσει" η ώρα :))

δεν είναι τόσο τα λάθη , το θέμα είναι ότι σε τέτοια τεράστια λάθη να διορθώνουν τα post τους 

σε λίγο θα ξεκινήσει και ο κύκλος του "είδα ότι δεν μπορώ να κάνω αγορές σ/κ και αργίες ισχύει ; ε ντροπή τους τι πράγματα είναι αυτά" κ.ο.κ.

Ενα snapshot του μηνύματος απο την εφαρμογή της Revolut.

Το λέει ξεκάθαρα! Αγορές μέσω Revolut απο 31/05! Ως γνωστον, σε παγκόσμιο επίπεδο, στις αργίες οι κάρτες δεν δουλεύουν και πληρωνουν όλοι με μετρητά! 

Το λέει ξεκάθαρα! Αγορές μέσω Revolut απο 31/05! Ως γνωστον, σε παγκόσμιο επίπεδο, στις αργίες οι κάρτες δεν δουλεύουν και πληρωνουν όλοι με μετρητά!

Ειρωνικά το λες να φανταστώ; Αν ναί, πες ότι κάνεις πλάκα γιατί θα το πάρουν στα σοβαρά.
  • Like 2

Κάνε καλού-κακού ένα edit με μεγάλα κόκκινα γράμματα από κάτω ότι κάνεις  πλάκα..... 

• Like 1

Καλημέρα

Έχω εδώ και καιρο revolut αλλά τελικά ούτε 1 φορά δεν την δουλεψα με βολεψε πιο πολύ η leupay.

Έχω 2 απορίες

Πως σβηνω τον λογαριασμό μου εντελως, και την κάρτα που έχω την κόβω και την πετάω αφού κάνω delete το account μου;

Χρειάζεται κάτι άλλο ώστε να διαγραφούν οριστικά τα στοιχεία μου;

την κάρτα που έχω την κόβω και την πετάω αφού κάνω delete το account μου;

Χρειάζεται κάτι άλλο ώστε να διαγραφούν οριστικά τα στοιχεία μου;

γιατί αν την κόψεις από τώρα τι θέμα θα έχεις ; 

και να χρησιμοποιείς την υπηρεσία , αν κόψεις την κάρτα λες να σε πει κανένας τίποτα :) 

(αυτό το "οριστικά" είναι ένα γενικό θέμα στην εποχή μας)

How can you delete your account?

If you no longer wish to use the Revolut Services and would like to delete or deactivate your Revolut account, please contact us. We are required by law to retain your information, and may also do so for legitimate business purposes, but we will not share or use your information for promotional and marketing purposes after you have deleted or deactivated your account.

As stated above, your usage of the Revolut Services is contingent on your expressly opting in to this Privacy Policy. If you change your mind after agreeing and wish to opt out at a later date, you must contact us to cancel your Revolut Account. You can do so by deactivating your account in the app, or sending an email to[email protected]. If you cancel your Revolut Account, we will not use or share your information for marketing or promotional purposes, except in an anonymized or de-identified form. However, please be aware that even if you do cancel your Revolut Account we must still retain your information as required by law and we may retain it for legitimate business purposes, including internal analytics.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...