Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εμβασμα φαίνεται ολοκληρωμενο σαν διδικασια απλα στην revolut δεν υπάρχει υπόλοιπο.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εμβασμα φαίνεται ολοκληρωμενο σαν διδικασια απλα στην revolut δεν υπάρχει υπόλοιπο.

Τα υπόλοιπα που έγραψα τα είδες;

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει το ποσο που λεει διαθεσιμο το ΑΤΜ ?

Γιατι εδω και 2 μερες κανω ενημερωση υπολοιπου για δοκιμη και καθε μερα μου βγαζει διαφορετικο χωρις να εχω κανει καποια αγορα με την Revolut.

Και να το δοκιμάσεις απλά δεν θα γίνει τίποτα. Αν ήταν έτσι θα βγάζαμε λεφτά με το τσουβάλι :P
Δημοσ.

Η εφαρμογή από default σε εμένα τουλάχιστον (ios) ανοίγει στην αρχική οθόνη έχοντας προεπιλεγμένο την αγγλική λίρα. Αν το έμβασμα που έστειλες είναι σε ευρώ (το πιο πιθανό) τότε στην οθόνη σου θα φαίνεται 0 λίρες. Θα πρέπει να κάνεις swipe προς τα δεξιά που είναι το ευρώ (η τρίτη επιλογή είναι δολλάριο) για να φανούν τα ευρώ που έχουν μπει στην κάρτα.

Αυτό εμένα με μπέρδεψε στην αρχή κάπως μέχρι να το συνηθίσω και παρόλο που είναι κάτι πολύ απλό ίσως να έχει μπερδέψει και εσένα.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχεις δοκιμασει?

Ή απλα υποθετεις?

Δεν το έχω δοκιμάσει συγκεκριμένα εγώ αλλά το έχουν δοκιμάσει άλλοι. Και εκτός από αυτό είναι κοινή λογική. Αν ήταν να βάζεις 50 ευρώ στη Revolut και να τραβάς 100, τώρα θα ήμασταν πλούσιοι.
  • Like 1
Δημοσ.

Ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει,γιατι δεν βρισκω στην αναζητηση κατι.

Υποτιθεται οτι τα λεφτα σου ειναι σε λιρες σε αγγλικη τραπεζα , οποτε ειχα την εντυπωση οτι αυτη η διαφορα οφειλεται στην ισοτιμια που ισχυει καθε φορα γιαυτο και οι διαφορες στο υπολοιπο μερα με την μερα.

Δημοσ.

asdfnikos ναι το όνομα είναι το ίδιο γιαυτο δεν το ανέφερα.Απλά δεν έχω ξανακάνει τέτοια κίνηση γιαυτο δεν ξέρω ποσο καιρο παίρνει ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

asdfnikos ναι το όνομα είναι το ίδιο γιαυτο δεν το ανέφερα.Απλά δεν έχω ξανακάνει τέτοια κίνηση γιαυτο δεν ξέρω ποσο καιρο παίρνει ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Το reference το εβαλες σωστα;Αν το εβαλες τοτε μιλα με το chat της revolut.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,ναι σιγουρα παρεχει προστασια αλλα νομιζω οτι σε μαγαζια τυπου gearbest,ebay{κορυφαιος πωλητης} ισως να μην χρειαζεται το βασανο και το ψαξιμο πωσ να μην κανει συναλλαγματικη ισοτιμια το paypal,αλλωστε μια χρεωστικη καρτα ειναι τι εχουμε να χασουμε?

Τα λεφτα μας

Βέβαια δικα σου είναι(τα λεφτά) μπορείς να αγοράζεις όπως νομίζεις ή ακόμα και να τα (χαρίσεις)

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να ψωνισουμε απο ebay,gearbest κλπ σαιτ που περα απο paypal δεχονται και καρτες,γινεται? Αν ναι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος εγγραφης της καρτας στο paypal.Εχει δοκιμασει κανεις να την χρησιμοποιησει εκτος paypal?

Δε σε αναγκαζει κανεις να χρησιμοποιησεις paypal. Οπως εκανε ο καθενας τη δουλεια του πριν τα cc, θα την κανει και τωρα

Καλημερα παιδια,ναι σιγουρα παρεχει προστασια αλλα νομιζω οτι σε μαγαζια τυπου gearbest,ebay{κορυφαιος πωλητης} ισως να μην χρειαζεται το βασανο και το ψαξιμο πωσ να μην κανει συναλλαγματικη ισοτιμια το paypal,αλλωστε μια χρεωστικη καρτα ειναι τι εχουμε να χασουμε?

Κανενα βασανο και ψαξιμο, υπαρχει link στον οδηγο, και παλι δε σε αναγκαζει κανεις, και ειναι επιλογη σου στην τελικη με ποια ισοτιμια θα χρεωθεις

Δημοσ.

Ρε παιδες..γιατι δεν ανοιγει η εφρμογη μου στο κινητο..??Την χρησιμοποιω κανα 6 μηνο μια χαρα...ξαφνικα...δεν ανοιγει με τιποτα..!επανεκκινηση εκανα....αλλα δεν..!ισως μετα την αναβαθμιση....κατι παιχτηκε..

Δημοσ.

Μεταφορές, προφανώς, εννοείς.

Προφανως και οχι. Μπορεις να κανεις top up, αλλα οχι αγορες. Τελευταια Δευτερα του Μαη ειναι αργια στο Uk (Π-Σ-Κ-Μ 4ημερο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...