Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να ψωνισουμε απο ebay,gearbest κλπ σαιτ που περα απο paypal δεχονται και καρτες,γινεται? Αν ναι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος εγγραφης της καρτας στο paypal.Εχει δοκιμασει κανεις να την χρησιμοποιησει εκτος paypal?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι, καμία σχέση... Το θέμα με τα εμβάσματα από την Πειραιώς πρέπει να το έχουμε πει ίσα με 150 φορές...

Διάβασε παλαιότερα ποστς...

Συγνωμη φιλε Μπαμπη εχω πολυ καιρο που απεχω απο το παρων forum  και ειδικα απο αυτο το post .

Οποτε και δεν ειχα καμμια ιδεα τι εχει υποθει  για αυτο που ρωταω  .

Θα το αναζητησω  οπως και να εχει .

Ευχαριστω  .

Y.Γ

Απο οτι καταλαβα  υπαρχει ενα οριο που μπορει η καθε τραπεζα να στελνει χρηματα εξω , οταν αυτο  καλυφθη  τοτε σταματαει  να στελνει μεχρι την ολοκληρωση του μηνα ?

Και ξεκιναει παλι  την 1η του επομενου  ?

Η λαθος καταλαβα  ?

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλάκα και δεν έχεις πραγματική απορία.

Αδερφε theopan  φυσικα και κανω πλακα  .

Λες να μπορεις να στειλης 1001 και οχι 1000 ?

Ειπαμε ....

Λοιπόν φίλε Theodor, σε αντίθεση με τις άλλες τράπεζες που λένε μπορείς να μεταφέρεις 500 ή 1000 το μήνα έξω ανά άτομο, η Πειραιώς λέει έχω "τόσα" λεφτά σαν τράπεζα...

Οποιος προλάβει να μεταφέρει πρόλαβε... τα εμβάσματα όλων των υπολοίπων "θα φάνε πόρτα".

Από τον άλλο μήνα πάλι...

(Καλό ε? :X )

Σχετικά με την "άλλη" ερώτησή σου, με πρόλαβε ο Theopan...

Προς στιγμήν μας τρόμαξες... :P

Σχετικά με τε refunds τώρα, έχω ανοίξει ΠΟΛΛΕΣ φορές dispute για sellers και έχω πάρει refunds...

Εννοείται πχ ότι αν πληρώσεις Χ ευρώ για να αγοράσεις ένα stick 64GB και σου στείλουν ένα 8GB ή άμα παραγγείλεις ένα ρολόι και σου έρθει σε 10κομμάτια θα ζητήσεις refund...

• Like 1

Λοιπόν φίλε Theodor, σε αντίθεση με τις άλλες τράπεζες που λένε μπορείς να μεταφέρεις 500 ή 1000 το μήνα έξω ανά άτομο, η Πειραιώς λέει έχω "τόσα" λεφτά σαν τράπεζα...

Οποιος προλάβει να μεταφέρει πρόλαβε... τα εμβάσματα όλων των υπολοίπων "θα φάνε πόρτα".

Από τον άλλο μήνα πάλι...

(Καλό ε? :X )

Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω, γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Όλες οι τράπεζες έχουν μηνιαίο όριο εξερχόμενων εμβασμάτων και σε όλες τις τράπεζες ισχύει το "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε".

Όμως, επειδή, μετά τις τελευταίες συγχωνεύσεις των τραπεζών, η Πειραιώς έχει πλέον το μεγαλύτερο πελατολόγιο μακράν της δεύτερης τράπεζας, είναι εύκολα αντιληπτό ότι πιάνονται τα δικά της όρια γρήγορα και στις υπόλοιπες τράπεζες, είτε συμβαίνει πιο αργά μέσα στο μήνα, είτε δεν πιάνονται καθόλου τα όριά τους κάθε μήνα.

Κι εφόσον, λόγω CC, δεν μπορούν οι πολίτες να ανοίξουν νέους λογαριασμούς στις υπόλοιπες τράπεζες, το ίδιο θα συμβαίνει συνέχεια.

• Like 3

Θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω, γιατί δεν ισχύει αυτό που γράφεις.

Όλες οι τράπεζες έχουν μηνιαίο όριο εξερχόμενων εμβασμάτων και σε όλες τις τράπεζες ισχύει το "όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε".

Είπα απλά ότι μου είπαν από την εξυπ.πελ. της Eurobank.

Κατά λέξη "Σε εμάς δεν υπάρχει κανένα όριο εμβασμάτων... Μόνο ανά πελάτη"

Τρέλα... Και πληρώνουμε σε αυτά τα καρναβάλια εθελούσιες...

Παιδια καλησπερα και απο εμενα.ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να ψωνισουμε απο ebay,gearbest κλπ σαιτ που περα απο paypal δεχονται και καρτες,γινεται? Αν ναι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος εγγραφης της καρτας στο paypal.Εχει δοκιμασει κανεις να την χρησιμοποιησει εκτος paypal?

Πριν σύνδεσω τη κάρτα στο paypal μου είχα κάνει μία επιτυχημένη αγορά από το gearbest. Οπότε ναι μπορείς

• Like 1

επειδη εχω παρατηρησει καθε μεσα του μήνα η Πειραιως φτανει στο οριο των χρηματων που στελνει εξωτερικό λεω να βάλω και τα 1000.

Το ππ σου παρέχει προστασία

Αυτό που στην πραγματικότητα έπρεπε να σου πει ο υπάλληλος είναι ότι κυνηγούν τους πελάτες με το τουφέκι, οπότε στην τράπεζά τους δεν πρόκειται να πιάσουν το μηνιαίο όριο των εξερχόμενων εμβασμάτων ούτε στον αιώνα τον άπαντα!

Έλεος, δεν υπάρχει πια κανένας σοβαρός σ' αυτό τον τόπο που να μην στηρίζει την επιβίωσή του στην μπαρούφα και το ψέμμα;

Μας έχουν φλομώσει όλοι στο παραμύθι και την μπουρδολογία και δεν ξέρουμε ποιον να εμπιστευτούμε πια!

Όπως καταλαβαίνεις φίλε Μπάμπη, δεν αναφέρομαι σ' εσένα και μακάρι το λάθος να είχε γίνει από κάποια δική σου παρανόηση, παρά από αυτό το χονδροειδές ψέμμα που σου είπαν για να σε "καθυσηχάσουν" και να σε "ψήσουν" για την ποιότητα των υπηρεσιών τους!

• Like 2

Με την απόφαση 770/30.9.2015 της Επιτροπής Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών (ΦΕΚ 2119/Β/30.9.2015) ορίζονται τα μηνιαία όρια όλων των πιστωτικών ιδρυμάτων (τράπεζες) που λειτουργούν στην Ελλάδα.

post-175541-0-03188600-1464322003_thumb.jpg

• Like 2

Το ππ σου παρέχει προστασία

Καλημερα παιδια,ναι σιγουρα παρεχει προστασια αλλα νομιζω οτι σε μαγαζια τυπου gearbest,ebay{κορυφαιος πωλητης} ισως να μην χρειαζεται το βασανο και το ψαξιμο πωσ να μην κανει συναλλαγματικη ισοτιμια το paypal,αλλωστε μια χρεωστικη καρτα ειναι τι εχουμε να χασουμε?

,Σήμερα πάω να βγάλω λεφτά κ λέω κάτσε να δω κ την ρεβολουτ κ ενώ έχω 39.23 μου γράφει διαθέσιμο υπόλοιπο 51.22!!!!έχει συμβεί σε κανέναν???

Σε όλους. Και το έχουμε γράψει πάνω από 50 φορές ως τώρα... Είναι bug. Δεν λειτουργεί σωστά η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ και έχουμε το ποσό που λέει η εφαρμογή και όχι το ΑΤΜ...

Εχει δοκιμασει κανεις να βγαλει το ποσο που λεει διαθεσιμο το ΑΤΜ ?

Γιατι εδω και 2 μερες κανω ενημερωση υπολοιπου για δοκιμη και καθε μερα μου βγαζει διαφορετικο χωρις να εχω κανει καποια αγορα με την Revolut.

Καλησπέρα φίλοι,έχω κάνει έμβασμα για φόρτιση της κάρτας (1η φορα) απο 21/5 και τα χρήματα δεν φαίνονται ακόμα πόσες μέρες χρειάζεται για να φανει;

Καλησπέρα φίλοι,έχω κάνει έμβασμα για φόρτιση της κάρτας (1η φορα) απο 21/5 και τα χρήματα δεν φαίνονται ακόμα πόσες μέρες χρειάζεται για να φανει;

Δες αμα ειναι το ονομα του λογαριασμου ιδιο με το ονομα στην revolut,Αμα εβαλες το reference number στο εμβασμα και αμα εφυγε κανονικα το εμβασμα απο την τραπεζα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...