Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα χθες την 1η μου αγορά από το aliexpress με την revolut. χωρίς paypal. όλα καλά και εύκολα.

Μα στο aliexpress, έτσι κι αλλιώς δεν γίνονται οι αγορές μέσω PayPal, αλλά, είτε απευθείας με την κάρτα, είτε μέσω AliPay αν την έχεις συνδέσει στο σύστημά τους.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γνωρίζω. Ανέφερα ότι έκανα αυτή την αγορά ως απάντηση στην ερώτηση αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η revolut χωρίς paypal.

Δημοσ.

Προέκυψε διαφορετικό όνομα στη Revolut με την τράπεζα (στην πρώτη Peter, στη δεύτερη Petros) και μου εστάλη μήνυμα στο κινητό ότι δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Επικοινώνησα με την rev μέσω τσατ, τους εξήγησα πού είναι το λάθος και μου ζήτησαν μια φωτογραφία της απόδειξης από την τράπεζα. Εστάλη και τα χρήματα μεταφέρθηκαν στο δευτερόλεπτο. Αυτό για όποιον τυχόν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με διαφορετικό όνομα στη Revolut και στον τραπεζικό λογαριασμό του.

να αλλαξεις ομως το ονομα στην revolut... αλλιως ΠΑΝΤΑ αυτο το προβλημα θα εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

να αλλαξεις ομως το ονομα στην revolut... αλλιως ΠΑΝΤΑ αυτο το προβλημα θα εχεις.

Η αλλαγή γίνεται άραγε από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, profile, personal details? Ή πρέπει να επικοινωνήσω μέσω τσατ και να το ζητήσω;

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω πάρει 3 refunds.

Τα δυο ήταν από ebay και το ένα από aliexpress...και τις 3 φορές μέσα σε 48 ώρες ήταν στην revolut.

Δημοσ.

γινεται, εκτως και αν εισαι verified οπου θελει να μιλησεις με το support

Πως είναι δυνατόν κάποιος που είναι ήδη verified να έχει λάθος το όνομά του; Πως έγινε verified εξ' αρχής;

Δημοσ.

Μέχρι τώρα έχω πάρει 3 refunds.

Τα δυο ήταν από ebay και το ένα από aliexpress...και τις 3 φορές μέσα σε 48 ώρες ήταν στην revolut.

συνεχιστε το χαβα σας.....   να δειτε τι ωραια θα ειναι οταν μας αποκλεισουν σα χωρα.....

• Like 4
Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν παιζει κατι με revolut και winbank ?
Απο την δευτερα προσπαθω να στειλω  κατι ψιλα απο winbank  σε revolut και  στις 2 προσπαθειες μου βγαζει απετυχε  την επομενη μερα .

LOL 
Ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/5/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Δηλαδη  πανω απο 1000 μπορεις κανονικα και κατω  απο 1000 γιοκ  ?

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν παιζει κατι με revolut και winbank ?

Απο την δευτερα προσπαθω να στειλω  κατι ψιλα απο winbank  σε revolut και  στις 2 προσπαθειες μου βγαζει απετυχε  την επομενη μερα .

LOL 

Ενημέρωση

Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €1.000, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 31/5/2016. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή.

Οχι, καμία σχέση... Το θέμα με τα εμβάσματα από την Πειραιώς πρέπει να το έχουμε πει ίσα με 150 φορές...

Διάβασε παλαιότερα ποστς...

Δημοσ.

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλάκα και δεν έχεις πραγματική απορία.

• Like 1
Δημοσ.

συνεχιστε το χαβα σας..... να δειτε τι ωραια θα ειναι οταν μας αποκλεισουν σα χωρα.....

Που κολλάνε τα refund που ανέφερα με τον αποκλεισμό της χώρας μας? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
Δημοσ.

Που κολλάνε τα refund που ανέφερα με τον αποκλεισμό της χώρας μας? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

βεβαιως να σου εξηγησω.....

λες ειχες 3 refund εχω κανει εκατονταδες αγορες  απο ολα τα site τα κινεζικα σχεδον και refund χρειαστηκα 2 φορες....  και εσυ ηθελες refund 3 φορες τον τελευταιο μηνα????

θα μας αποκλεισουν σα χωρα εννοω δε θα στελνουν ελλαδα τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...