Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις είναι σε δολλάρια, λογικό είναι το PayPal να θέλει να τραβήξει δολλάρια.

Είτε τα μετατρέψεις εσύ από πριν, είτε η μετατροπή γίνει αυτόματα την ώρα της αγοράς, αυτό δεν δεν καμία σχέση με το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκε η αγορά σου και αφαιρέθηκε η κάρτα από το PayPal. Κάτι άλλο συνέβη, με πιο πιθανό σενάριο αυτό που σου έγραψα παραπάνω.

Συνεπώς, δεν χρειάζεται να περιμένεις να σου έρθει η φυσική κάρτα. Κάνε logout από την εφαρμογή και μετά login (για να σου έρθει πάλι το confirmation sms) και τσέκαρε να δεις αν έχει αλλάξει το cvv. Αν άλλαξε, αυτό ήταν το πρόβλημα. Προσέθεσε πάλι την κάρτα σου στο PayPal με τα νέα στοιχεία και προχώρησε στις αγορές σου κανονικά. Αν όμως παραμένει το ίδιο με πριν, δοκίμασε τις οδηγίες στο Q2. Αν και πάλι παραμένει ίδιο το cvv, τότε κάτι άλλο φταίει και μόνο με το επίσημο Support της Revolut θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Ευχαριστω θα δω ...

Τελικα είχε αλλάξει το cvv της καρτας και μου μπηκε κανονικα στο PayPal τελεια! Ευχαριστω παιδια τελικα ποσο καιρο ειναι το expected για την καρτα?

Καλησπέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Είχα κάνει τις προάλλες 2 αγορές από ebay τα οποία δε μου ήρθαν ποτέ. Μετά από συνεννόηση με τους πωλητές μου επέστρεψαν τα λεφτά. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι ενώ στο PayPal φαίνεται η επιστροφή, στο revolut δεν έχουν μπει. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον αυτό?

Απο 19/5 επιστροφη $9.58 απο ebay ακομα δεν φανηκαν στην revolut οποτε υπομονη!!!

Τελικα είχε αλλάξει το cvv της καρτας και μου μπηκε κανονικα στο PayPal τελεια!

Το νέο cvv εμφανίστηκε μόνο με το logout/login ή χρειάστηκε να κάνεις και διαγραφή δεδομένων;

Επισκέπτης

+antikinsor εκανα την προσευχη μου και μετα log out και sign in και πηγα στην καρτα και ταν ταν .. Ειχε αλαξει το Cvv!

Απο 19/5 επιστροφη $9.58 απο ebay ακομα δεν φανηκαν στην revolut οποτε υπομονη!!!

Ο τελευταίος αντιλογισμός (refund) που μου έγινε στη Revolut από Aliexpress (για ακυρωμένη αγορά) χρειάστηκε κάπου 20 μέρες. Αργούν αυτά τα πράγματα.

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη μου έγινε refund στο balance 25€ πως μπορώ να το μεταφέρω στην rrevolut? Επειδή ακούω ότι έχει πολλά έξοδα συναλαγματος θέλω να αποφύγω περιττές απώλειες τι μπορώ να κάνω δώστε τα φώτα σας

Παιδιά να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη μου έγινε refund στο balance 25€ πως μπορώ να το μεταφέρω στην rrevolut? Επειδή ακούω ότι έχει πολλά έξοδα συναλαγματος θέλω να αποφύγω περιττές απώλειες τι μπορώ να κάνω δώστε τα φώτα σας

Δεν μπορεις να το μεταφερεις στην revolut και δεν εχεις και λογο να το κανεις . τα αφηνεις εκει και κανεις τις αγορες σου ή τις πληρωμες σου

Δεν μπορείς. Το μόνο που μπορείς είναι να συνδέσεις λογαριασμό και να τα κάνεις withdraw. Αλλά δεν συμφέρει γιατί θα σου φάει 4€ προμήθεια για το έμβασμα η τράπεζα. Ψώνισέ τα. Είναι ασήμαντο το ποσό για να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε αγορά που είναι σε δολάρια πόσο μπορεί να φάει για μετατροπή; και αν θέλω να πάρω κάτι πάνω απο 25 ευρώ θα τραβήξει και το υπόλοιπο πόσο απο την revolut και με την δική της ανάλογη μετατροπή ιισοτιμίας?

Δεν μπορείς. Το μόνο που μπορείς είναι να συνδέσεις λογαριασμό και να τα κάνεις withdraw. Αλλά δεν συμφέρει γιατί θα σου φάει 4€ προμήθεια για το έμβασμα η τράπεζα. Ψώνισέ τα. Είναι ασήμαντο το ποσό για να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

σε αγορά που είναι σε δολάρια πόσο μπορεί να φάει για μετατροπή; και αν θέλω να πάρω κάτι πάνω απο 25 ευρώ θα τραβήξει και το υπόλοιπο πόσο απο την revolut και με την δική της ανάλογη μετατροπή ιισοτιμίας?

σε αφορά που είναι σε δολάρια πόσο μπορεί να φάει για μετατροπή; και αν θέλω να πάρω κάτι πάνω απο 25 ευρώ θα τραβήξει και το υπόλοιπο πόσο απο την revolut και με την δική της ανάλογη μετατροπή ιισοτιμίας? Επεξ/σία από reborn25

Με τη κάρτα revolut μπορώ να παραγγείλω χωρίς να κάνω εγγραφή σε paypal?

Εγώ έκανα χθες την 1η μου αγορά από το aliexpress με την revolut. χωρίς paypal. όλα καλά και εύκολα.

Προέκυψε διαφορετικό όνομα στη Revolut με την τράπεζα (στην πρώτη Peter, στη δεύτερη Petros) και μου εστάλη μήνυμα στο κινητό ότι δεν μπορεί να γίνει η μεταφορά των χρημάτων. Επικοινώνησα με την rev μέσω τσατ, τους εξήγησα πού είναι το λάθος και μου ζήτησαν μια φωτογραφία της απόδειξης από την τράπεζα. Εστάλη και τα χρήματα μεταφέρθηκαν στο δευτερόλεπτο. Αυτό για όποιον τυχόν αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με διαφορετικό όνομα στη Revolut και στον τραπεζικό λογαριασμό του.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...