turbat0s Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε εσένα και καμιά 50αριά άλλους. Θέλει μερικές μέρες υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotiris_s4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σίγουρο αυτό ή τα χάσαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ναι μην ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σίγουρο αυτό ή τα χάσαμε? Σου απαντησε οτι εχει συμβει και οτι θα τα δεις σε λιγες μερες. Μην ζητας να σου υπογραψει και συμβολαιο λες και στα χρωσταει αυτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotiris_s4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δε ζήτησα να μου υπογράψει συμβόλαιο. Ενημερωτικά ρώτησα. Και στην τελική δε νομίζω να χρειάζεται δικηγόρο για να απαντήσει. Μια χαρά απάντησε και μόνος του και τον ευχαριστώ πολύ. Εσένα αν σε ενόχλησε η ερώτηση δεν υπήρχε λόγος να απαντήσεις καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δε ζήτησα να μου υπογράψει συμβόλαιο. Ενημερωτικά ρώτησα. Και στην τελική δε νομίζω να χρειάζεται δικηγόρο για να απαντήσει. Μια χαρά απάντησε και μόνος του και τον ευχαριστώ πολύ. Εσένα αν σε ενόχλησε η ερώτηση δεν υπήρχε λόγος να απαντήσεις καθόλου. Με ενοχλησε μονο το το οτι ζητας σιγουρια. Ολοι τις γνωμες μας, τις εμπειριες μας και τις αποψεις μας γραφουμε χωρις να δεσμευομαστε και να δεσμευουμε .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotiris_s4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Και πάλι δεν ρώτησα εσένα. Το παλικάρι αν ενοχληθηκε δεν θα απαντούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geov92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Με ενοχλησε μονο το το οτι ζητας σιγουρια. Ολοι τις γνωμες μας, τις εμπειριες μας και τις αποψεις μας γραφουμε χωρις να δεσμευομαστε και να δεσμευουμε .... Κύριε alfeios (λέω κύριε γιατί απ' ότι είδα είστε ίδια ηλικία με τον πατέρα μου) εσείς και κάποιοι άλλοι δίνετε απαντήσεις κατά καιρούς με άσχημο τρόπο και εκτός από το ότι δεν βοηθάτε κανέναν, βγαίνετε και off-topic με αποτέλεσμα να δημιουργείται συζήτηση και 3-4 posts που δεν έχουν σχέση με τη Revolut. Καλύτερα μην απαντάτε καθόλου αν είναι να μιλάτε έτσι σε άλλους. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2016 από geov92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το support, μιας και πέρασαν 4 εργάσιμες και δεν είδα τα χρήματά μου. Η υποστήριξη ήταν άμεση, το ίδιο και η εξυπηρέτηση (μέσα σε 15 λεπτά είχαν τελειώσει όλα). Μάλιστα, στο support μιλούσα με Έλληνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χρειάστηκε να επικοινωνήσω με το support, μιας και πέρασαν 4 εργάσιμες και δεν είδα τα χρήματά μου. Η υποστήριξη ήταν άμεση, το ίδιο και η εξυπηρέτηση (μέσα σε 15 λεπτά είχαν τελειώσει όλα). Μάλιστα, στο support μιλούσα με Έλληνα... Ελληνα?Πως τον λενε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγω δίνω 100% ποσοστό επιτυχιας,δεν μου εχει προκυψει ποτέ προβλημα.Συναδελφος μου κανει εμβασμα αρκετα χρηματα κάθε μήνα και κανει αγορές μεχρι και cafe με την χρηση της καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδια πηγα πρην λιγο να κανω μια αγορα απο το aliexpress και μου απεριψε την αγορα 2 φορες αλλα πηγα να κανω και μια αγορα απο gear best με PayPal και μου αφερεσε την καρτα μου τι να κανω σκευτητε οτι εχω κανει αιτιμα να την παρω σε φυσικη μορφη . τι να κανω? να κανω το ποσο αναληψη και μετα να βγαλω καινουργια? Please help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Ελληνα?Πως τον λενε; Ανδρέας. Μιλούσαμε στα Αγγλικά, μέχρι που μου έγραψε μια Ελληνική λέξη... και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Εγώ δεν είχα κάποια υποψία αρχικά, γιατί το andreas το χρησιμοποιούν κι άλλοι λαοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδια πηγα πρην λιγο να κανω μια αγορα απο το aliexpress και μου απεριψε την αγορα 2 φορες αλλα πηγα να κανω και μια αγορα απο gear best με PayPal και μου αφερεσε την καρτα μου τι να κανω σκευτητε οτι εχω κανει αιτιμα να την παρω σε φυσικη μορφη . τι να κανω? να κανω το ποσο αναληψη και μετα να βγαλω καινουργια? Please help Λογικά, σου άλλαξε το cvv της virtual κάρτας μόλις ζήτησες να σου στείλουν τη φυσική. Διάβασε τα 4 posts που γράφτηκαν εδώ μόλις προχθές και εκτός απροόπτου θα λύσεις το πρόβλημά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Παιδια εγω μηλησα με εναν υπαληλο απο το support και μου ειπε οτι εχει συμβει κατι με το PayPal και θελει να τραβιξει american dollars ετσι και εγω εκανα 1.50 € μετατροπη σε δολλαρια και μετα μπηκα στο φορουμ. Οποτε τορα τι να κανω (antikinsor),εαν ειναι ετσι οπως τα λες πρεπει προτα να μου ερθει η καρτα? Και δεν χρειαζοταν να εκανα μετατροπη σε δολλαρια για να το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις