Devouring69 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 @asdfnikos @makfil Σας ευχαριστώ παιδιά, πολύ γρήγορες απαντήσεις, ούτε support team να ήσασταν!.
spartak1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που δοκίμασε (ο ίδιος) να συνδέσει στη Revolut κάποια American Express από την Alpha Bank. Ρωτάω για αυτήν συγκεκριμένα γιατί άλλες ξέρω ότι δεν περνάνε (έχω δοκιμάσει ο ίδιος MasterCard της Eurobank, και Visa από Άλφα και Πειραιώς. American Express δεν έχω για να δοκιμάσω). Η American Express έχω διαβάσει ότι γενικά περνάει καλύτερα σε αγορές εξωτερικού τώρα με τα CC και πολλές φορές περνάει εκεί που οι άλλες "τρώνε πόρτα". Δε γίνεται δεκτή. Μόνο visa, mastercard δέχεται και αυτές debit όχι credit. Σε παρόμοια υπηρεσία που τη δοκίμασα πάντως η amex δεν περνάει....
zirobabis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Όταν χρειάστηκα στο Λονδίνο μετρητά(άνω των 420€) αλλά και αγορές , με την Revolut δεν είχα πρόβλημα . Δεν βρήκα χρόνο τελικά να πάω σε κάποια Barkleys να προσπαθήσω να καταθέσω στον λογ/σμο μου κάποιες στερλίνες που μου έμειναν .
vasilk Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δε γίνεται δεκτή. Μόνο visa, mastercard δέχεται και αυτές debit όχι credit. Σε παρόμοια υπηρεσία που τη δοκίμασα πάντως η amex δεν περνάει....Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς πως δεν την δέχεται γενικός η Revolut (άσχετα με τα CC)? Το γράφει κάπου αυτό? ή δοκίμασες και δεν την δέχτηκε (στην Revolut εννοώ)?
theopan Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοείς πως δεν την δέχεται γενικός η Revolut (άσχετα με τα CC)? Το γράφει κάπου αυτό? ή δοκίμασες και δεν την δέχτηκε (στην Revolut εννοώ)? Το γράφει στην εφαρμογή. Έχει σύμβολα VISA, Mastercard. Μόνο. Και τα διαθέσιμα ψηφία για να εισάγεις αριθμό κάρτας είναι 4 4άδες (16 δηλαδή που έχουν οι VISA/Mastercard). Οι Amex έχουν 15ψήφιους αριθμούς. Τι άλλο θέλεις για να πειστείς; Στην τελική δοκίμασε μόνος σου...
vasilk Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το γράφει στην εφαρμογή. Έχει σύμβολα VISA, Mastercard. Μόνο. Και τα διαθέσιμα ψηφία για να εισάγεις αριθμό κάρτας είναι 4 4άδες (16 δηλαδή που έχουν οι VISA/Mastercard). Οι Amex έχουν 15ψήφιους αριθμούς. Τι άλλο θέλεις για να πειστείς; Στην τελική δοκίμασε μόνος σου... Οκ, δεν το είχα εντοπίσει να το γράφει κάπου και δεν ήξερα και αυτήν την λεπτομέρεια που λες για τα ψηφία της AmEx. Δεν έχω AmEx. Αν είχα φυσικά θα το δοκίμαζα. Δεν θα έκανα ερώτηση εδώ. Ευχαριστώ για το χρόνο. Μην πάω χωρίς λόγο και βγάλω AmEx.
Maverickj13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 FYI ειχα κανει αιτηση το σ/κ για εμβασμα στην πειραιως και σημερα πραγματοποιηθηκε κανονικα
soleman Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε φίλο που πήγε σε ΑΤΜ Εθνικής με κάρτα της REVOLUT, έκανε ανάληψη 40€ έγινε η χρέωση αλλά τα χρήματα δεν βγήκαν ποτέ απο το ΑΤΜ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 181818 του είπαν να μιλήσει με την τραπεζά του. Πως θα πείσει την REVOLUT ότι δεν πήρε τα χρήματα? Εχει συμβεί σε άλλον? Τι απέγινε?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε φίλο που πήγε σε ΑΤΜ Εθνικής με κάρτα της REVOLUT, έκανε ανάληψη 40€ έγινε η χρέωση αλλά τα χρήματα δεν βγήκαν ποτέ απο το ΑΤΜ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 181818 του είπαν να μιλήσει με την τραπεζά του. Πως θα πείσει την REVOLUT ότι δεν πήρε τα χρήματα? Εχει συμβεί σε άλλον? Τι απέγινε? καλα ξεμπερδέματα Παντως μην το κανετε αυτο δεν εχει νοημα, στελνετε χρηματα στην ρεβολυτ και μετα τα κανετε αναλυψη
soleman Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καλα ξεμπερδέματα Παντως μην το κανετε αυτο δεν εχει νοημα, στελνετε χρηματα στην ρεβολυτ και μετα τα κανετε αναλυψη Του έμειναν από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, απορώ όμως γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις, εφόσον δεν είχες σκοπό να βοηθήσεις.
alfeios Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Του έμειναν από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, απορώ όμως γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις, εφόσον δεν είχες σκοπό να βοηθήσεις.Να βοηθησει ηθελε. Εξηγει οτι δεν υπαρχει λογικη να στελνεις εμβασμα εξω, να περιμενεις να φτασουν, να πληρωνεις προμηθεια και μετα να πηγαινεις σε ΑΤΜ να κανεις αναληψη.Ειναι καρτα διευκολινσης για αγορες απο το εξωτερικο, και οχι καρτα αποταμιευσης 1
stamo Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Σε φίλο που πήγε σε ΑΤΜ Εθνικής με κάρτα της REVOLUT, έκανε ανάληψη 40€ έγινε η χρέωση αλλά τα χρήματα δεν βγήκαν ποτέ απο το ΑΤΜ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το 181818 του είπαν να μιλήσει με την τραπεζά του. Πως θα πείσει την REVOLUT ότι δεν πήρε τα χρήματα? Εχει συμβεί σε άλλον? Τι απέγινε? Μου είχε συμβεί παλιά σε ΑΤΜ στην Eurobank με κάρτα ανάληψης Eurobank . Εκανα αίτηση στο κατάστημα που υπήρχε το ΑΤΜ για την αμφισβήτηση της συναλλαγής. Ωρα,ποσό κλπ. Μετά από κάποιους μήνες τα λεφτά μου επιστράφηκαν. Μάλλον ο φίλος μπορει να τυπώσει και την συναλλαγή με το pdf των συναλλαγών της Revolut και να το προσκομίσει και αυτό στα δικαιολογητικά. Τότε μου είχαν πεί (βέβαια δεν γνωρίζω εάν είναι αλήθεια) ότι γενικά η Τράπεζα δεν μπορει να ελέγξει εάν πραγματι βγήκαν τα χρήματα ή όχι αλλά σου το επιστρέφει το ποσό διότι εάν τα βάλει στις ζημιές της αυτά τα μικροποσά δεν χάθηκε και ο κόσμος εν σχέσει με την ζημιά που θα γίνει στην φήμη της ότι τα ΑΤΜ τρώνε τα χρήματα των πελατών.
merfis106 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 μια απορια εχω αν μπορει καποιος να μου απαντησει.χρησιμοποιησα την revolut για πρωτη φορα μιας και απο τα σχολια σας ειδα οτι ειναι παρα πολυ καλη για αγορες απο το εξωτερικο.την συνδεσα στο paypal απο της 19/5 για τον τετραψηφιο κωδικο μου πηραν 1.31 ευρω.ακομα δεν εχει επιστραφη το ποσο.δεν θα επρεπαι να ειχε γινει;στην εφαρμορμογη revolut πρεπει να εμφανιστει λογικα; ευχαριστω για τις σημαντικες πληροφοριες που δεινετε ολοι.
alfeios Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 μια απορια εχω αν μπορει καποιος να μου απαντησει.χρησιμοποιησα την revolut για πρωτη φορα μιας και απο τα σχολια σας ειδα οτι ειναι παρα πολυ καλη για αγορες απο το εξωτερικο.την συνδεσα στο paypal απο της 19/5 για τον τετραψηφιο κωδικο μου πηραν 1.31 ευρω.ακομα δεν εχει επιστραφη το ποσο.δεν θα επρεπαι να ειχε γινει;στην εφαρμορμογη revolut πρεπει να εμφανιστει λογικα; ευχαριστω για τις σημαντικες πληροφοριες που δεινετε ολοι. δεν μας γραφεις πότε εγινε αυτο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις