arma1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εσύ τι ποσοστό δίνεις? Δεν έχω την κάρτα, δεν την έχω βγάλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Είναι κακό να ρωτάω τι ποσοστό επιτυχίας έχει μετά από τόσο καιρό η κάρτα; Σε αυτο σου απάντησα? Ξαναδιάβασε το ποστ που έκανες εσυ ο ίδιος και ειναι και στην παράθεση, δηλαδή ούτε τα αυτονόητα εδώ μέσα, εξάλλου για το ποσοστό σου απάντησα σε προηγούμενη μου παράθεση ....και δεν έχεις και την κάρτα, δηλαδή μπαίνεις και γράφεις για να αυξάνεις τα ποστ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Ότι να ναι, χαχαχα μπαίνω για να αυξανω τα ποστ μου, τι άλλο θ ακούσουμε Edit τεσπα, ήθελα να μάθω αυτήν την στιγμή το τι ισχύει, δεν ήθελα και ούτε θέλω να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα, όπως και να έχει ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μια απορια ,τι ποσοστο επιτυχιας δινετε στην καρτα revolut δηλωμενη στο paypal για αγορες στο εξωτερικο; Κι εγώ 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 το οτι δεν εχει την καρτα δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ρωταει για την δικη του ενημερωση. Και μην το συνεχιζεται σε προσωπικου επιπεδου γιατι μπαινουμε και βλεπουμε σχολια που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο, καθεστε και σχολιαζετε τι ειπε ο αλλος τι δεν ειπε ,τι ειχε πει τοτε και η ουσια χανετε. Και οι MOD δεν ειναι ρομποτ να ειναι παντα πανω απο ενα θεμα για να καθαριζει τις αναρτησεις εκτος θεματος. Παρτε φιλικα οτι λεω γιατι πλεον οι ενημερωσεις θεωρουνται ως spam. Επισης για κατι που υπαρχει στον οδηγο δεν χρειαζεται να απαντηθει ξανα, εαν δεν παρει απαντηση θα αναγκαστει να διαβασει το θεμα οπως καναμε και κανουμε παντα. Φιλικα Gogkroj 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilk Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος που δοκίμασε (ο ίδιος) να συνδέσει στη Revolut κάποια American Express από την Alpha Bank. Ρωτάω για αυτήν συγκεκριμένα γιατί άλλες ξέρω ότι δεν περνάνε (έχω δοκιμάσει ο ίδιος MasterCard της Eurobank, και Visa από Άλφα και Πειραιώς. American Express δεν έχω για να δοκιμάσω). Η American Express έχω διαβάσει ότι γενικά περνάει καλύτερα σε αγορές εξωτερικού τώρα με τα CC και πολλές φορές περνάει εκεί που οι άλλες "τρώνε πόρτα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μια απορια ,τι ποσοστο επιτυχιας δινετε στην καρτα revolut δηλωμενη στο paypal για αγορες στο εξωτερικο; 100% online & 100% σε φυσικές αγορες στο εξωτερικό που την κάνω χρηση 1 μηνα τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 100% και από μένα. ....100% σε φυσικές αγορες στο εξωτερικό που την κάνω χρηση 1 μηνα τώρα. Σε ποιό μέρος φίλε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 νομιζω οτι πρεπει να βαλετε στα πρωτα ποστ οτι οταν ζητησεις να σου στειλουν την revolut physical καρτα αλλαζει το 3ψηφιο cvv /csv και αυτοματα η virtual card δεν δουλευει με το παλιο cvv αλλα με το νεο της physical καρτας!! βγαζει ερρορ τουλ.στο paypal... εχασα αρκετες προμηθειες και μερες απο μεταφορες απο τραπεζα σε τραπεζα και τελικα ηταν αυτο το Γ(*()*$O cvv που αλλαξε στην virtual !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μα υπάρχει ήδη πρόβλεψη γι' αυτό που γράφεις στο Q2 από τα FAQ στο τρίτο post από τα αρχικά! Το cvv δεν αλλάζει πάντα όταν κάποιος παραγγέλνει τη φυσική κάρτα, οπότε δεν μπορεί να περαστεί ως αποκλειστικός κανόνας αυτό που προτείνεις. Γι' αυτό το λόγο υπάρχει η γενική πρόβλεψη στο Q2, επειδή συμβαίνει κάποιες φορές (όχι συχνά) να αλλάξει το cvv για οποιοδήποτε λόγο, που δεν μπορεί να προσδιοριστεί συγκεκριμένα. Επομένως, όταν κάτι δεν πάει καλά με τις συναλλαγές ή τη σύνδεση με το PayPal, το πρώτο που τσεκάρουμε είναι το cvv μήπως και έχει αλλάξει με τη διαδικασία που περιγράφεται στο Q2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δηλ.αν κανεις συνεχεια διαγραφη δεδομενων+ cache στο app αλλαζει το cvv ; Απο το support μου ειπε κανε log out και ξαναμπες (sms verification)και εβγαλε ομοια physical και virtual νουμερα και cvv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antikinsor Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Όχι, δεν περιγράφει αυτό στο Q2. Σου λέει ότι αν υπάρχει πρόβλημα με τις συναλλαγές ή δεν συνδέεται η κάρτα στο PayPal, πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί έχει αλλάξει το cvv, οπότε κάνε διαγραφή δεδομένων + cache για να δεις το νέο cvv. Παλιότερα μόνο με το log out δεν έβλεπες το νέο cvv. Ίσως αυτό να έχει αλλάξει στις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής και να αρκεί ένα log out, όπως σε συμβολύλευσαν στο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Devouring69 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γίνεται να βάλω το iban της revolut στο paypal, ώστε να μπορώ να κάνω withdraw τα χρήματα που έχω στο paypal balance μου ? ( Συγνώμη εαν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γίνεται να βάλω το iban της revolut στο paypal, ώστε να μπορώ να κάνω withdraw τα χρήματα που έχω στο paypal balance μου ? ( Συγνώμη εαν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση ) Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Καλησπέρα παιδιά, μήπως γίνεται να βάλω το iban της revolut στο paypal, ώστε να μπορώ να κάνω withdraw τα χρήματα που έχω στο paypal balance μου ? ( Συγνώμη εαν έχει απαντηθεί ήδη η ερώτηση ) Χρήματα από το balance μεταφέρονται είτε σε άλλο balance (φίλου, γνωστού, συγγενή κλπ) ανέξοδα, είτε σε λογαριασμό ΙΒΑΝ που έχεις συνδεθεί στο paypal (με προμήθεια 3-4 της τράπεζας, ως εισερχόμενο έμβασμα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις