Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενας να βγει να πει συγνωμη δεν το ειδα, δεν το διαβασα, δεν εχει βρεθει...

παιδια θελω να ρωτησω εαν το app store (ελληνικο) δεχεται την revolut. Εγω προσπαθησα και δεν μου την δεχεται.

Με ελληνικη εχεις δοκιμασει?

Ξερω οτι στο play store περνανε οι ελληνικες κανονικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειχα την ελληνικη αλλα ελληξε και μου εστειλαν καινουργια. προσπαθησα να περασω τις αλλαγες και δεν τισ δεχεται

Επισκέπτης

Παιδια εγω σημερα πηγα βα παρω το πληκτρολογιο το moto speed ck inflictor 104 πηγα να κανω την αγορα.. Φτανω στο τελευτέο σταδιο και παταω πληρωμη ,ξαφνηκα δεν μου δεκτηκε την πληρομη και θημηθικα οτι εχω κανει block την καρτα παω την ξεμπλοκάρω παλι η διαδικασία ,και βλεπω οτι το PayPal μου αφερεσε την καρτουλα μου !. Πως εγινε αυτο? . τεσπα παο να υην συνδεσω παλι με το PayPal και δεν μου την δεχοταν ουτε καν να την προσθέσει με 50€ υπολιπο τιν να κανω βοηθεια!

βαρέθηκα να διαβάσω τα τελευταία μηνύματα , αλλά ρε παιδιά λίγο μια σκέψη παραπάνω 

μπορείς να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό της κάρτας σου (ή στην κάρτα σου στην δικιά μας περίπτωση) μέσω του ΔΙΑΣ ; 

δηλαδή πας στην εθνική (ατμ) με την κάρτα της alpha και μπορείς να κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου της alpha; 

αν ξες ήδη την απάντηση Ε ΤΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  ;;;;;

εκτός αν είμαστε όλοι %$#$@#% και θέλουμε να κάνουμε εμβάσματα αντί για καταθέσεις μέσω ατμ :) 

Παιδια εγω σημερα πηγα βα παρω το πληκτρολογιο το moto speed ck inflictor 104 πηγα να κανω την αγορα.. Φτανω στο τελευτέο σταδιο και παταω πληρωμη ,ξαφνηκα δεν μου δεκτηκε την πληρομη και θημηθικα οτι εχω κανει block την καρτα παω την ξεμπλοκάρω παλι η διαδικασία ,και βλεπω οτι το PayPal μου αφερεσε την καρτουλα μου !. Πως εγινε αυτο? . τεσπα παο να υην συνδεσω παλι με το PayPal και δεν μου την δεχοταν ουτε καν να την προσθέσει με 50€ υπολιπο τιν να κανω βοηθεια!

Χμμμμ. Μάλλον το paypal βαρεσε alert λόγω προσπάθειας αγοράς με μπλοκαρισμένη κάρτα. Εγώ κόβω το σεκιουριτυ και όχι το μπλογκ και 2-3 φορες ξεχάστηκα αλλά δε με πέταξε εξω το πευπαλ. Πιθανή λύση θα πρότεινα αλλαγή κάρτας στη revolut με νεο νουμερο κάρτας και σύνδεση της νέας στο πευπαλ. Χωρίς σίγουρη επιτυχία όμως έτσι; πιθανως λεω γιατί αντίστοιχο παράδειγμα δεν εχω.

Χμμμμ. Μάλλον το paypal βαρεσε alert λόγω προσπάθειας αγοράς με μπλοκαρισμένη κάρτα. Εγώ κόβω το σεκιουριτυ και όχι το μπλογκ και 2-3 φορες ξεχάστηκα αλλά δε με πέταξε εξω το πευπαλ. Πιθανή λύση θα πρότεινα αλλαγή κάρτας στη revolut με νεο νουμερο κάρτας και σύνδεση της νέας στο πευπαλ. Χωρίς σίγουρη επιτυχία όμως έτσι; πιθανως λεω γιατί αντίστοιχο παράδειγμα δεν εχω.

Εμένα (είχα κοψει από security την κάρτα) με πέταξε το paypal έξω για περίπου για 10 λεπτά. Δεν εδειχνε δηλαδή καθόλου την Revolut. Μετά επανήλθε από μόνο του. Επίσης την στιγμή της ανεπιτυχούς αγοράς ήρθε μήνυμα στο κινητό απο Revolut αλλά πάντα με την εφαρμογή Revolut  ενεργοποιημένη. Το μήνυμα έλεγε ότι προσπαθήθηκε να γίνει αγορά από την κάρτα ενω εχουν απαγορευτεί οι αγορές απο e-shops.

Μια απορια ,τι ποσοστο επιτυχιας δινετε στην καρτα revolut δηλωμενη στο paypal για αγορες στο εξωτερικο;

Καποιοι είχαν προβλήματα. Εγώ προσωπικά κανένα. Την χρησιμοποιώ ακόμη και σε ελληνικά eshop που δέχονται paypal για να είμαι εξασφαλισμένος.

• Like 1

Καποιοι είχαν προβλήματα. Εγώ προσωπικά κανένα. Την χρησιμοποιώ ακόμη και σε ελληνικά eshop που δέχονται paypal για να είμαι εξασφαλισμένος.

τα προβληματα με τι εχουν να κανουν; που οφειλονται; 

Μέσα στο forum μερικοί εχουν αναφέρει οτι δεν μπορούν να συνδέσουν την Revolut στο paypal. Επισήμως η Revolut (λένε πάλι στο forum) εχει ανακοινώσει  οτι δεν υποστηρίζεται απο το paypal. Εγώ επειδη δεν είχα πρόβλημα δεν το έψαξα.

To Πρώτο σου ποστ σχετικά με την ρεβολυτ το εντόπισα "Δημοσίευση 12 Οκτώβριος 2015 - 11:58 μμ"

Εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54344986

Απο τοτε οχι μόνο παρακολουθεις το θεμα αλλα δίνεις και συμβουλές

Εδω

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54417716

Στις "Δημοσίευση 16 Νοέμβριος 2015 - 01:36 πμ" απαντάς πρώτη φορά σε αυτό εδώ το θέμα ποστ #343

...και έρχεσαι σήμερα μετά απο ~6 μήνες και ρωτάς τι?

scripta manet

To Πρώτο σου ποστ σχετικά με την ρεβολυτ το εντόπισα "Δημοσίευση 12 Οκτώβριος 2015 - 11:58 μμ"

Εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54344986

Απο τοτε οχι μόνο παρακολουθεις το θεμα αλλα δίνεις και συμβουλές

Εδω

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/?p=54417716

Στις "Δημοσίευση 16 Νοέμβριος 2015 - 01:36 πμ" απαντάς πρώτη φορά σε αυτό εδώ το θέμα ποστ #343

...και έρχεσαι σήμερα μετά απο ~6 μήνες και ρωτάς τι?

scripta manet

Είναι κακό να ρωτάω τι ποσοστό επιτυχίας έχει μετά από τόσο καιρό η κάρτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...