geov92 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Η λύση είναι από τις ρυθμίσεις του PayPal, να απενεργοποιήσουμε ΜΟΝΙΜΑ την αυτόματη μετατροπή συναλλάγματος που κάνει το PayPal στις αγορές που γίνονται με την κάρτα της Revolut. 1. Κάνουμε login στο paypal.com 2. Μετά το login, επισκεπτόμαστε αυτό το link (copy-paste στην address bar του browser): https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub 3. Κάνουμε κλικ στο "Conversion options" δίπλα από την καταχώρηση που αντιστοιχεί στην κάρτα της Revolut Καλησπέρα και μπράβο για τον πλήρη οδηγό αλλά έχω μια απορία. Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα αφού κάνουμε κλικ στο "Conversion options" από το μενού που εμφανίζεται μετά ποια από τις δύο επιλογές κλικάρουμε; Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Bill me in the currency listed on the seller's invoice. Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου! Σπεύδω να το εφαρμόσω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οταν λέω οτι η λειτουργία της κάρτας είναι "προβληματική" και οτι η εφαρμογή τους εχει ενα σωρό bugs διαβάστε τι συνέβη πριν λίγο... Κάνω update την εφαρμογή μεσω google playstore (που να μην την έκανα) και χωρίς λόγο μου διαγράφει την κάρτα της leupay που είχα συνδέσει για να την φορτίζω . Δοκιμάζω να την ξαναδηλώσω χειροκίνητα και ενω δέχεται τα στοιχεία στο τέλος βγάζει ενα μύνημα οτι ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσω τον 3D Secure Code για confirmation ??? και .... δεν σώζει απολύτως τίποτα !!! Δοκιμάζω να την προσθέσω αυτόματα με το "scanning τους " και φυσικά ενω εστιάζει μέσα στο πλαίσιο ... δεν σώζει τίποτα και δεν βγάζει κανένα μύνημα. Ελέγχω τις κινήσεις μου στον λογαριασμό leupay και βλεπω 3 προσπάθειες σύνδεσης με revolut με χρέωση ενος ευρώ κάθε φορά απο τα οποία επιστράφηκαν τα 2 και το ενα ... αγνοείται. Εστειλα μύνημα στο support και αναμένω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Οταν λέω οτι η λειτουργία της κάρτας είναι "προβληματική" και οτι η εφαρμογή τους εχει ενα σωρό bugs Γιατί τη χρησιμοποιείς ακόμη και ταλαιπωρείσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Γιατί τη χρησιμοποιείς ακόμη και ταλαιπωρείσαι? Την είχα σε αχρηστία...εξυπηρέτηση σε ενα φίλο που έφτιαξε revolut ήθελα να κάνω (άμεση μεταφορά απο leupay σε δικιά μου revolut και μετά μεταφορά σε revolut γνωστού) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 χρηματα απο Πειραιως πάλι 1η Ιουνιου?βλεπω μερικοι πως παρολο που εχει τελειωσει το οροιο της Πειραιως εχουν κανει εμβασμα και εχει γίνει με επιτυχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 βλεπω μερικοι πως παρολο που εχει τελειωσει το οροιο της Πειραιως εχουν κανει εμβασμα και εχει γίνει με επιτυχια. Για τους καλούς πελάτες έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 "Κάνω update την εφαρμογή μεσω google playstore (που να μην την έκανα) και χωρίς λόγο μου διαγράφει την κάρτα της leupay που είχα συνδέσει για να την φορτίζω . " Eυτυχώς έπεσα σε ξύπνιο στο support (Andreas), μου πρότεινε να κάνω log out απο την εφαρμογή (όχι απλά να την κλείσω) και να κάνω log in (ζητάει αριθμό κινητού και ενα εξτρα 6 ψηφιο αριθμό ασφαλείας που στέλνει με sms) και το θέμα λύθηκε Η καρτούλα μου της leupay ξανασυνδέθηκε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Για τους καλούς πελάτες έχει. τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geov92 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 τι εννοεις?Σε πειράζει. Απλά όσοι πρόλαβαν και έκαναν έμβασμα ήταν πρίν φτάσει στο όριο η τράπεζα γι' αυτό και πέρασε. Τώρα πλέον από 1η Ιουνίου ξανά από Πειραιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karlito13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ geov! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ,Σήμερα πάω να βγάλω λεφτά κ λέω κάτσε να δω κ την ρεβολουτ κ ενώ έχω 39.23 μου γράφει διαθέσιμο υπόλοιπο 51.22!!!!έχει συμβεί σε κανέναν??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 ,Σήμερα πάω να βγάλω λεφτά κ λέω κάτσε να δω κ την ρεβολουτ κ ενώ έχω 39.23 μου γράφει διαθέσιμο υπόλοιπο 51.22!!!!έχει συμβεί σε κανέναν??? Σε όλους. Και το έχουμε γράψει πάνω από 50 φορές ως τώρα... Είναι bug. Δεν λειτουργεί σωστά η ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ και έχουμε το ποσό που λέει η εφαρμογή και όχι το ΑΤΜ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Και εκει εμβασμα δεν θελει? Τελος παντων, ευχαριστω! Οχι, μπορεις να φορτισεις εκεινη την καρτα με καποια ελληνικη (eurobank mastercard debit σιγουρα που χρησιμοποιω) και μετα να φορτισεις την revolut. Απο την μια καρτα στην αλλη η συναλλαγη γινεται αμεσα και με εξοδα μονο 0,5 ευρω (αντι για 1 ευρω που κοστιζει το εμβασμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maverickj13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Και τωρα που θεωρητικα η πειραιως εχει πιασει το οριο, όσοι εχουν φυσικη καρτα μπορουν να το αποφυγουν κανοντας απλα καταθεση, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις