Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω στειλει πανω απο 500 ευρω στον revolut λογαριασμο, ηξερα εξ αρχης οτι δεν εγγυαται η αποστολη χρηματων απο διαφορετικο ονομα λογαριασμου (ασχετως αν μερικοι το δοκιμασαν και δεν ειχαν προβλημα). 

Ειχα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη απο αρχες Μαρτη. Και επειδη εκανα μια ερωτηση γινεται ολος αυτος ο χαμος; 

Και ναι εψαξα αν θες ξερεις. Και ξερεις τι βρηκα; Τον κυριο open να απαντα με τον τροπο που απαντησε σε μενα! 

Δεν ποσταρα ουτε να διαφημισω αλλη καρτα οπως εκαναν μερικοι αλλοι, ουτε τιποτα, μια ερωτηση εκανα κι ουτε η ερωτηση εγινε με καποιο υφακι. 

Αλλα αν μερικοι θελουν να μαζευουν ποστ, ας πανε σε καποιο αλλο θεμα. Η τελος παντων να απαντανε στην ερωτηση χωρις υφακι! 

Οπως απαντω θελω να μου απαντανε. Και το απαιτω, γιατι δεν ξερω κανεναν σας προσωπικα ουτε με ξερετε προσωπικα! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ηξερα εξ αρχης οτι δεν εγγυαται η αποστολη χρηματων απο διαφορετικο ονομα λογαριασμου (ασχετως αν μερικοι το δοκιμασαν και δεν ειχαν προβλημα). 

Μπορείς να μου δείξεις έναν που έκανε κάτι τέτοιο και πέρασε?

Γιατί το μόνο που που έχει πέσει στην αντίληψη μου, είναι η αποστολή χρημάτων απο λογαριασμο όπου είμαστε συνδικαιούχοι.....  

Όχι τίποτα άλλο γιατι θα πλακώσουν νέοι προβληματισμοί τύπου: γιατί δεν πέρασε το δικό μου έμβασμα  που έστειλα στο μπαντζανάκι μου .... Μα γιατί αφου το διάβασα ότι κάποιοι το εχουν κάνει.. ?? 

Είπα ότι δεν εγγυάται κανείς την αποστολή χρημάτων από διαφορετικό λογαριασμο και διευκρίνισα ότι μερικοί το κατάφεραν όχι όλοι όσοι το δοκίμασαν.

Και να ξέρετε ότι και γω είμαι τις γνώμης να κλειδώσει το τοπικ όχι μόνο τώρα. Όταν ακόμα είχε ήδη 80-90 σελίδες. Τώρα ειναι δώρον αδωρο να κλειδώσει.

Φίλε blood τα παιδιά έχουν δίκιο πόσοι επιτέλους πρέπει να στο πούμε για να δεχτείς ότι έχεις αδικο? πες ένα "συγνωμη" δε χάθηκε ο κόσμος... Οι 3 πρώτες σελίδες είναι για να βοηθούν κάποιους όπως εσύ να μη γράφουν συνεχεια ρωτώντας το προφανές. ..

Είπα ότι δεν εγγυάται κανείς την αποστολή χρημάτων από διαφορετικό λογαριασμο και διευκρίνισα ότι μερικοί το κατάφεραν όχι όλοι όσοι το δοκίμασαν.

Και να ξέρετε ότι και γω είμαι τις γνώμης να κλειδώσει το τοπικ όχι μόνο τώρα. Όταν ακόμα είχε ήδη 80-90 σελίδες. Τώρα ειναι δώρον αδωρο να κλειδώσει.

Μπορείς να μου δείξεις έναν ? όχι μερικούς.. έναν 

Οχι να κλειδώσει το θεμα επειδη μερικοι ρωτανε 30 φορες κατι που περιγράφετε σαφως στην πρωτη σελιδα και ειναι ορος της ρεβολυτ, μπορει κάποιοι αλλοι να αντιμετωπίζουν σοβαρο πρόβλημα και να ενημερώσουν και εμας τους υπόλοιπους

Φτάνει λοιπον μην το πατε μέχρι το πρωι

• Like 2

@leros2004 δεν μπορω να ψαξω 400 σελιδες. Σιγουρα εχει αναφερθει αυτο που σου λεω. Δεν θυμαμαι αν ηταν συνδικαιουχος στο λογαριασμο

Και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54462620 

για καποιους που νομιζουν οτι δεν εχω διαβασει την πρωτη σελιδα. Και που βοηθουσα αρκετα παιδια.

Αλλα οτι ειναι να λετε ακομα και παρατηρηση να κανετε να την κανετε με ωραιο τροπο. 

Απλα μια ερωτηση εκανα. Γραψτε την στα παπουτσια σας και μην απαντατε καθολου στη τελικη. Καλο βραδυ.

@leros2004 δεν μπορω να ψαξω 400 σελιδες. Σιγουρα εχει αναφερθει αυτο που σου λεω. Δεν θυμαμαι αν ηταν συνδικαιουχος στο λογαριασμο

Και αυτο http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54462620 

για καποιους που νομιζουν οτι δεν εχω διαβασει την πρωτη σελιδα. Και που βοηθουσα αρκετα παιδια.

Αλλα οτι ειναι να λετε ακομα και παρατηρηση να κανετε να την κανετε με ωραιο τροπο. 

Απλα μια ερωτηση εκανα. Γραψτε την στα παπουτσια σας και μην απαντατε καθολου στη τελικη. Καλο βραδυ.

Οπότε αν δεν θυμάσαι, καλό είναι να το γράφεις αλλιώς.... Είναι έυκολο να την πατήσουν πολλοί... βασιζόμενοι στη δική σού πρόταση  που μέχρι να αποδειχθεί, δεν ευσταθεί πουθενά .... 

BloodDonor89 : Κοιτα , οταν γραφεις, δυσκολα μπορεις να καταλαβεις το υφος του αλλου στα γραφομμενα του

Συνεπως δεν σε προσεβαλα με αυτο που εγραψα και αν διαβασεις καλα εγραψα : Δεν ειναι κακο αυτο ετσι κι αλλιως το 90% των χρηστων δεν διαβαζει ουτε καν τον τιτλο του θεματος ο οποιος λεει : Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε

Δηλαδη εσυ που παρεξηγηθηκες στο οτι ειπα οτι βαριεσε να διαβασεις τα 3 πρωτα posts ? Δεν νομιζω οτι αυτο ειναι υβρης αλλα διαπιστωση (και αποψη μου)

Χρησιμοποιεις ενα application το οποιο αφορα μεταφορα χρηματων κτλ κτλ και ρωτας κατι το οποιο εκτος το οτι υπαρχει στον οδηγο αυτου του θεματος , υπαρχει και επισημως στο FAQ της revolut

Can a friend make a transfer to my Revolut account?

You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees.

If someone else wishes to transfer money to your Revolut account, they can open their own account and then top it up via debit card. They can then transfer this to you instantly via the 'Send' function.

Αρα ειναι σαν να χρησιμοποιεις ενα χρηματοπιστωτικο προιον για το οποιο δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα, αλλα και δεν μπαινεις στην διαδικασια να διαβασεις για αυτο και πως λειτουργει! Συγνωμη αλλα εγω αυτο καταλαβα...

Αρα μπορει να μην σου αρεσε η απαντηση μου , μπορει να μην καταλαβες το υφος της απαντησης μου, αλλα τουλαχιστον ετσι ισως μπεις στην διαδικασια να μαθεις τους ορους που εχει η revolut και το πως να χρησιμοποιεις το app αυτο χωρις προβλημα...

Συνεπως , δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρπαχτηκες και αρχισες το στυλ εχω βοηθησει και εχω κανει , και δεν μιλησα σωστα κτλ κτλ κτλ...

Anyway....

Αυτα απο εμενα

Καλο βραδυ να εχεις ;)

• Like 1

το ξέρω ότι κάποιες ίσως και να μπουν , αλλά όχι όλες (θαρρώ η mastercard της εθνικής και η visa της Πειραιώς αφορούν περισσότερους χρήστες από μια amex ή κάποια άλλη)

επίσης σε ΚΑΠΟΙΕΣ ίσως και να παίζουν όλες οι αγορές από ebay , αλλά προφανώς όχι στις περισσότερες και σίγουρα όχι στην πλειοψηφία των (γνωστότερων) καρτών και για αυτό είμαστε σε ένα topic που αφορά μια "ξένη" κάρτα 

Δεν αναφερόμουν στη Revolut όταν το έγραψα αυτό. Εννοούσα σε άλλες παρόμοιες κάρτες αποδέκτες top up. Στη Revolut δεν γίνεται top up με καμία απολύτως Ελληνική κάρτα. Θεώρησες απολύτως αδύνατο δηλαδή (ως παράλογο) να γίνεται κάτι που αλλού είναι εφικτότατο.

Και απαιτώ επιτέλους να σέβεστε τον άλλον. Αν δεν γουστάρετε να απαντήσετε μην απαντάτε.

.

Ο σεβασμός κερδίζεται φίλε. Δεν απαιτείται. Και να με συγχωρέσεις αλλά είναι κουταμάρες αυτά που γράφεις. Μπαίνουμε πολλοί για να διαβάσουμε τυχόν νέα στο topic. Με τόση σαβούρα όμως που μαζεύεται ρωτώντας κάποιοι είτε απαντημένα χιλιάδες φορές ερωτήματα είτε ανοησίες είναι αδύνατο να εντοπιστούν τα νέα ουσίας.

Βλέπει ο άλλος σε σαφέστατα και πεντακάθαρα Ελληνικά τι μήνυμα του βγάζει η τράπεζά του όταν προσπαθεί να στείλει έμβασμα και απορρίπτεται (ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΟΡΙΟ) και μπαίνει εδώ μέσα να ρωτήσει "τι παίζει με την Πειραιώς". Ε έλεος επιτέλους!

Και σε ανάρτηση από μέρους μου μηνύματος με 48άρια fonts (μπας και το δουν και οι τυφλοί) που προειδοποιεί ότι τα εμβάσματα από την Πειραιώς τελείωσαν για αυτό το μήνα (ναι, σαφέστατα έχει και δόση ειρωνίας αλλά τουλάχιστον φρενάρει μερικούς από το να ρωτάνε ξανά και ξανά), ο μοντεράτορας "billdanos" το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει ήταν να μου κάνει edit το μήνυμα για να μειώσει το font size. Αυτό τον πείραξε! Όχι ότι έχει γίνει το topic κεραμιδαριό. Ε αν δεν είστε σε θέση τουλάχιστον να κάνετε moderating της προκοπής σβήνοντας τη σαβούρα, κλειδώστε το να τελειώνουμε...

• Like 3

Δεν αναφερόμουν στη Revolut όταν το έγραψα αυτό. Εννοούσα σε άλλες παρόμοιες κάρτες αποδέκτες top up. Στη Revolut δεν γίνεται top up με καμία απολύτως Ελληνική κάρτα. Θεώρησες απολύτως αδύνατο δηλαδή (ως παράλογο) να γίνεται κάτι που αλλού είναι εφικτότατο.

αααα ακριβώς μιλάμε για την revolut που τόσο καιρό το έχουμε σαν δεδομένο ότι δεν γίνεται 

δεν μιλάμε για την Leupay που παίζανε κάποιες κάρτες (σίγουρα όχι η Mastercard της εθνικής και η visa της πειραιώς εκτός αν άλλαξε κάτι) 

οπότε ξαναλέω , το ότι είναι εφικτό στην leupay με κάποια κάρτα δεν έχει καμία σημασία , γιατί είναι του ίδιου στυλ πήρα κάτι από ebay Και πέρασε η πληρωμή άραα περνάνε όλες , άρα τι καθόμαστε και λέμε τα ίδια και τα ίδια εδώ 

καλημερα παιδια.

αγορασα κατι απο το ebay που εχει 22.99 δολλαρια.απο κατω λεει οτι σε ευρω ειναι 20.38 ευρο.

και σε ενα μετατροπεα νομισματων που βρηκα στο ιντερνετ τοσο κανει.

απο την revolut oμως αφαιρεθηκαν 21.35 ευρο.γιατι;;;;ειναι φυσιολογικο;;;;
μηπως οι ισοτιμιες δεν ειναι στανταρ και αλλαζουν καθε μερα;;;και αν ειναι ετσι γιατι δεν τις ανανεωνουν σε σελιδες οπως το ebay;;;;

Επισκέπτης

καλημερα παιδια.

αγορασα κατι απο το ebay που εχει 22.99 δολλαρια.απο κατω λεει οτι σε ευρω ειναι 20.38 ευρο.

και σε ενα μετατροπεα νομισματων που βρηκα στο ιντερνετ τοσο κανει.

απο την revolut oμως αφαιρεθηκαν 21.35 ευρο.γιατι;;;;ειναι φυσιολογικο;;;;

μηπως οι ισοτιμιες δεν ειναι στανταρ και αλλαζουν καθε μερα;;;και αν ειναι ετσι γιατι δεν τις ανανεωνουν σε σελιδες οπως το ebay;;;;

Οι ισοτιμίες όχι απλώς αλλάζουν κάθε μέρα, αλλά συνεχώς μέχρι να κλείσει το χρηματιστήριο.

Το ebay ένα estimate δείχνει και τίποτα άλλο, το λέει κιόλας.

Εχω στειλει πανω απο 500 ευρω στον revolut λογαριασμο, ηξερα εξ αρχης οτι δεν εγγυαται η αποστολη χρηματων απο διαφορετικο ονομα λογαριασμου (ασχετως αν μερικοι το δοκιμασαν και δεν ειχαν προβλημα). 

Ειχα να χρησιμοποιησω την εφαρμογη απο αρχες Μαρτη. Και επειδη εκανα μια ερωτηση γινεται ολος αυτος ο χαμος; 

Και ναι εψαξα αν θες ξερεις. Και ξερεις τι βρηκα; Τον κυριο open να απαντα με τον τροπο που απαντησε σε μενα! 

Δεν ποσταρα ουτε να διαφημισω αλλη καρτα οπως εκαναν μερικοι αλλοι, ουτε τιποτα, μια ερωτηση εκανα κι ουτε η ερωτηση εγινε με καποιο υφακι. 

Αλλα αν μερικοι θελουν να μαζευουν ποστ, ας πανε σε καποιο αλλο θεμα. Η τελος παντων να απαντανε στην ερωτηση χωρις υφακι! 

Οπως απαντω θελω να μου απαντανε. Και το απαιτω, γιατι δεν ξερω κανεναν σας προσωπικα ουτε με ξερετε προσωπικα! 

Και στην επομενη σελιδα θα βρεθει ενας που θα ρωτησει το ιδιο με σενα, και ενας αλλος που θα ρωτησει γιατι δεν περνανε τα εμβασματα της Πειραιως

Γι'αυτο ολος ο χαμος

Οπως λεει ο τιτλος

[Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...