theopan Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 το ότι μπορείς και κάνεις αγορές με την mastercard της εθνικής πως το συνδύασες και πίστεψες ότι θα μπορέσεις να την συνδέσεις και στην revolut ; αν μπει τότε δεν την θέλουμε καν την revolut για τις πληρωμές Αν ο σκοπός είναι η σύνδεση της χρεωστικής ΕΤΕ στη Revolut (γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει ο φίλος παρά τα τόσα posts που έχει κάνει) για να τροφοδοτήσει τη 2η από την 1η, τότε θα πρέπει να σου πω ότι δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτος. Υπάρχουν κάρτες που το πετυχαίνουν παρά το ότι φαίνεται "παράδοξο". Καλησπέρα, ήθελα να μεταφέρω μερικά χρήματα απο τη κάρτα Revolut στο λαγαριασμό μου στο Paypal, γνωρίζετε ποία είναι η διαδικασία?Ευχαριστω Δεν γίνεται κάτι τέτοιο άμεσα. Ο μόνος τρόπος είναι να τραβήξεις τα χρήματα από τη Revolut σε κάποιον λογαριασμό ή με ανάληψη από το ΑΤΜ και να τα ξανακαταθέσεις με έμβασμα στο Paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ήθελα να μεταφέρω μερικά χρήματα απο τη κάρτα Revolut στο λαγαριασμό μου στο Paypal, γνωρίζετε ποία είναι η διαδικασία?Ευχαριστω Ο λογος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ο λογος? Θέλω να πληρώσω για τη Σελίδα της επιχείρησης τη διαφήμηση στο Fb. Εάν δέν γίνεται, θα επικοινωνήσω με την υποστήριξη ώστε να μου ακυρώσουν τη συνδρομή και να μήν γίνει ανανέωση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Θέλω να πληρώσω για τη Σελίδα της επιχείρησης τη διαφήμηση στο Fb. Εάν δέν γίνεται, θα επικοινωνήσω με την υποστήριξη ώστε να μου ακυρώσουν τη συνδρομή και να μήν γίνει ανανέωση της. σύνδεσε την καρτα στο ππ και πλήρωσε, δεν χρειαζεται να μεταφέρεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Με συγχωρείς για την παρέμβαση, αν και δεν ξέρω αν γράφεις με πληκτρολόγιο κινητού που προτείνει λέξεις, αλλά "οι φυσικοί κάρτα" με κάνει να ξεχάσω και τα ελληνικά που έμαθα στο σχολείο. Ενεργοποίησε ένα ορθογράφο, ώστε να σου κοκκινίζει αμέσως τις λέξεις που, ενδεχομένως, σου ξεφεύγουν, κατά λάθος. Ελπίζω (και εύχομαι) να μην παρεξηγήσεις αυτό το post. ,Το ειδα Κι εγω το λαθος τωρα και εφριξα. Απλα δεν το εια εκεινη τη στιγμη. Ναι, απο κινητο το εχω γραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καμιά ιδέα γιατί δεν περνάει το έμβασμα μέσω Πειραιώς παιδιά; Συνέβη σε κανέναν άλλο χτες-προχτές να προσπάθησε να στείλει λεφτά και να μην πέρασαν; Έτσι που βγαίνει το μήνυμα ακούγεται σαν να ισχύει γενικά αυτό το πράγμα αλλά όπου και να κοίταξα δεν είδα κάποιον να αναφέρει κόλλημα τις τελευταίες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καμιά ιδέα γιατί δεν περνάει το έμβασμα μέσω Πειραιώς παιδιά; Συνέβη σε κανέναν άλλο χτες-προχτές να προσπάθησε να στείλει λεφτά και να μην πέρασαν; Έτσι που βγαίνει το μήνυμα ακούγεται σαν να ισχύει γενικά αυτό το πράγμα αλλά όπου και να κοίταξα δεν είδα κάποιον να αναφέρει κόλλημα τις τελευταίες μέρες. Αφού βλέπεις το μήνυμα στην winbank...Δεν λένε ψέματα απο την τράπεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καμιά ιδέα γιατί δεν περνάει το έμβασμα μέσω Πειραιώς παιδιά; Συνέβη σε κανέναν άλλο χτες-προχτές να προσπάθησε να στείλει λεφτά και να μην πέρασαν; Έτσι που βγαίνει το μήνυμα ακούγεται σαν να ισχύει γενικά αυτό το πράγμα αλλά όπου και να κοίταξα δεν είδα κάποιον να αναφέρει κόλλημα τις τελευταίες μέρες. http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54862791 http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-οδηγός-επιβίωσης-διαβάστε-τα-3-πρώτα-posts-πριν-ρωτ/?p=54862827 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει,αρκετες σελίδες. Αν στείλω λεφτά στο revolut απο λογαριασμό της αδερφή μου θα το δεχτούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 οχι γιατι πρεπει ο λογαριασμος να ειναι στο ονομα σου,αλλωστε το αναφερουν κιολας στις οδηγιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
open Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Επειδή έχω χάσει,αρκετες σελίδες. Αν στείλω λεφτά στο revolut απο λογαριασμό της αδερφή μου θα το δεχτούν; Δεν εχεις χασει καμια σελιδα , απλα μαλλον βαριεσαι να διαβασεις τα 3 πρωτα posts, Δεν ειναι κακο αυτο ετσι κι αλλιως το 90% των χρηστων δεν διαβαζει ουτε καν τον τιτλο του θεματος ο οποιος λεει : Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε...Προσωπικα για εμενα θα πρεπει να κλειδωσει το Topic αυτο... αλλα τεσπα.... Για το ερωτημα σου τωρα...Κοιτα πιο αναλυτικα το Q8 αποκλειεται να μην καταλαβεις τι λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ναι το ξέρω. Αλλά κάτι είδα ότι άλλαξαν πολλούς όρους. Τέσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αν ο σκοπός είναι η σύνδεση της χρεωστικής ΕΤΕ στη Revolut (γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει ο φίλος παρά τα τόσα posts που έχει κάνει) για να τροφοδοτήσει τη 2η από την 1η, τότε θα πρέπει να σου πω ότι δεν πρέπει να είσαι τόσο απόλυτος. Υπάρχουν κάρτες που το πετυχαίνουν παρά το ότι φαίνεται "παράδοξο". το ξέρω ότι κάποιες ίσως και να μπουν , αλλά όχι όλες (θαρρώ η mastercard της εθνικής και η visa της Πειραιώς αφορούν περισσότερους χρήστες από μια amex ή κάποια άλλη) επίσης σε ΚΑΠΟΙΕΣ ίσως και να παίζουν όλες οι αγορές από ebay , αλλά προφανώς όχι στις περισσότερες και σίγουρα όχι στην πλειοψηφία των (γνωστότερων) καρτών και για αυτό είμαστε σε ένα topic που αφορά μια "ξένη" κάρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δεν εχεις χασει καμια σελιδα , απλα μαλλον βαριεσαι να διαβασεις τα 3 πρωτα posts, Δεν ειναι κακο αυτο ετσι κι αλλιως το 90% των χρηστων δεν διαβαζει ουτε καν τον τιτλο του θεματος ο οποιος λεει : Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε...Προσωπικα για εμενα θα πρεπει να κλειδωσει το Topic αυτο... αλλα τεσπα.... Για το ερωτημα σου τωρα...Κοιτα πιο αναλυτικα το Q8 αποκλειεται να μην καταλαβεις τι λεει... Μάλλον εσύ έχεις χάσει σελίδες. Έχω βοηθήσει αρκετά παιδιά στο θέμα που βρισκόμαστε και πότε δε μίλησα έτσι. Και ξέρω πολύ καλά τι αναφέρουν τα τρία πρώτα ποστ. Αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω διακόσιες σελίδες. Και απαιτώ επιτέλους να σέβεστε τον άλλον. Αν δεν γουστάρετε να απαντήσετε μην απαντάτε. Αλλά απ ότι φαίνεται εσύ έχεις χάσει σελίδες, γιατί αν δεν είχες χάσει θα έβλεπες το όνομα μου σε αρκετά ποστ. Καλό βράδυ και φτιάξε λίγο τον τρόπο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μάλλον εσύ έχεις χάσει σελίδες. Έχω βοηθήσει αρκετά παιδιά στο θέμα που βρισκόμαστε και πότε δε μίλησα έτσι. Και ξέρω πολύ καλά τι αναφέρουν τα τρία πρώτα ποστ. Αλλά είναι αδύνατον να διαβάσω διακόσιες σελίδες. Και απαιτώ επιτέλους να σέβεστε τον άλλον. Αν δεν γουστάρετε να απαντήσετε μην απαντάτε. Αλλά απ ότι φαίνεται εσύ έχεις χάσει σελίδες, γιατί αν δεν είχες χάσει θα έβλεπες το όνομα μου σε αρκετά ποστ. Καλό βράδυ και φτιάξε λίγο τον τρόπο σου. Φίλε μου αυτό που ρωτάς είναι στα SOS θέματα.... Μαρτυρά όντως ότι δεν έχεις διαβάσει τα βασικά στη 1η σελίδα... Επίσης αν ανοίξεις την εφαρμογή της revolut και πατήσεις στο top up, σου πετά ενα μήνυμα ''να'', που σε πληροφορεί για αυτο που ρωτάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις