philefs Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να προσθέσω την κάρτα της Εθνικής ανάληψης (mastercard) αλλά για κάποιο λόγω μετά το security by mastercard και αφού βάζω σίγουρα τον σωστό password μου βγάζει code:3024, Your request has been declined because the request type is not permitted on the card (αυτό είναι μάλλον από την τράπεζα). Ταυτόχρονα μου λέει ότι: η κάρτα σου δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Παρακαλώ έλεγξε τη διεύθυνση σου.(στα αγγλικά-αυτό είναι μάλλον από την εφαρμογή). Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει? μιας και πλέον μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό. Εγώ να φανταστείτε μπορώ και πληρώνω όπου δέχονται mastercard εδώ στην Ολλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σωστά τη διαδικασία Κάνουμε εγγραφή στο Secure masreCard και δεν χρησιμοποιούμε τους κωδικούς που έχουμε για την κάρτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιους σχετικούς αλλά με τους ίδιους δεν θα κάνεις τη δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eatmydust Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Με φυσική κάρτα Revolut, αν κάνω ανάληψη από ελληνικό ΑΤΜ, πχ 20€, τι εξτρα χρεώσεις υπάρχουν? Καμιά χρέωση λόγω ΔΙΑΣ ας πούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 τελικά το πρόβλημα μου ήταν στο reference. λύθηκε άμεσα με μήνυμα online από το support της εφαρμογής. Το φίλο μας τον Αντρέα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Με φυσική κάρτα Revolut, αν κάνω ανάληψη από ελληνικό ΑΤΜ, πχ 20€, τι εξτρα χρεώσεις υπάρχουν? Καμιά χρέωση λόγω ΔΙΑΣ ας πούμε? Καμία χρέωση μέχρι 650€/μήνα. Ο "ΔΙΑΣ" είναι εφεύρημα του Ελληνικού τραπεζικού καρτέλ. Δεν του χρωστάει τίποτα η Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harrynaxiotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 τελικά έχω κάνει λάθος στην κατάθεση Πληροφορίες Δικαιούχου: Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής: ξέχασα ένα νούμερο στον κωδικό ταυτοποίησης συναλλαγής πληροφορίες δικαιούχου είναι σωστά λογικά θα μου επιστραφούν ελπίζω τους εστειλα μέσω chat ελπίζω να απαντήσουν τελικά εχτές το βράδι μεσα από συνομιλία μέσω support τους έστειλα εικόνα με το έμβασμα με την ελληνική τράπεζα και αμέσως πίστωσαν τα λεφτά στην κάρτα όπως τους δήλωσα κιόλας είμαι από τους ικανοποιημένους πελάτες τους μιλάμε για άμεση επικοινωνία και υποστήριξη(δεν τους τόχα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philefs Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει σωστά τη διαδικασία Κάνουμε εγγραφή στο Secure masreCard και δεν χρησιμοποιούμε τους κωδικούς που έχουμε για την κάρτα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιους σχετικούς αλλά με τους ίδιους δεν θα κάνεις τη δουλειά σου. Βασικά δεν βάζω τον ίδιο, δημιούργησα με εγγραφή απο την αρχή καινούριο κωδικό.. Το θέμα είναι αν το έχει καταφέρει κάποιος ή δεν μας αφήνει λόγω capital controls. Αυτά μου βγάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βασικά δεν βάζω τον ίδιο, δημιούργησα με εγγραφή απο την αρχή καινούριο κωδικό.. Το θέμα είναι αν το έχει καταφέρει κάποιος ή δεν μας αφήνει λόγω capital controls. Αυτά μου βγάζει.. Κατάθεση στην revolut μέσω ελληνικής κάρτας δεν γίνετε λογο CC!!!Αν γινόταν δεν θα κάναμε με τα εμβάσματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philefs Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κατάθεση στην revolut μέσω ελληνικής κάρτας δεν γίνετε λογο CC!!!Αν γινόταν δεν θα κάναμε με τα εμβάσματα! Α οκ σε ευχαριστώ πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ποιο ειναι το κοστος της ακυρωσης ? Η χρεωση της Εθνικης ..... Φίλε μου ολο το ποσό επιστράφηκε. Εχασα μονο το 1€ της προμήθειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambrosbouk Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ πολύ τη Mary και όλους όσοι έγραψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kodorevi8ulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να προσθέσω την κάρτα της Εθνικής ανάληψης (mastercard) αλλά για κάποιο λόγω μετά το security by mastercard και αφού βάζω σίγουρα τον σωστό password μου βγάζει code:3024, Your request has been declined because the request type is not permitted on the card (αυτό είναι μάλλον από την τράπεζα). Ταυτόχρονα μου λέει ότι: η κάρτα σου δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Παρακαλώ έλεγξε τη διεύθυνση σου.(στα αγγλικά-αυτό είναι μάλλον από την εφαρμογή). Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει? μιας και πλέον μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές με εξωτερικό. Εγώ να φανταστείτε μπορώ και πληρώνω όπου δέχονται mastercard εδώ στην Ολλανδία. το ότι μπορείς και κάνεις αγορές με την mastercard της εθνικής πως το συνδύασες και πίστεψες ότι θα μπορέσεις να την συνδέσεις και στην revolut ; αν μπει τότε δεν την θέλουμε καν την revolut για τις πληρωμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, ήθελα να μεταφέρω μερικά χρήματα απο τη κάρτα Revolut στο λαγαριασμό μου στο Paypal, γνωρίζετε ποία είναι η διαδικασία?Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rotting Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 refund μετα απο αγορα στο ali με την καρτα της revolut γινεται κανονικα?κ αν ναι..σε ποσες μερες θα φανουν τα χρηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 refund μετα απο αγορα στο ali με την καρτα της revolut γινεται κανονικα?κ αν ναι..σε ποσες μερες θα φανουν τα χρηματα? Ναι κανονικά. Θέλει κάποιες μέρες. Τόσες όσες χρειάζονται και στις υπόλοιπες κάρτες. Το ποσό είναι ακριβώς το ίδιο με το αρχικό χωρίς αλλαγη λόγω ισοτιμίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις