antnatal Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τώρα παρατηρώ στο winbank. Ημερομηνία εκτέλεσης 13 μηνός ημέρ. αξίας 16 μηνός. Ας περιμένω λίγο.
asdfnikos Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τώρα παρατηρώ στο winbank. Ημερομηνία εκτέλεσης 13 μηνός ημέρ. αξίας 16 μηνός. Ας περιμένω λίγο. Ονομα τραπεζικου λογαριασμου ιδιο με revolut?Εβαλες το Reference number?
meletis_m Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Εμφανίστηκε το έμβασμα απο την ETE στήν κάρτα Revolut(3 εργάσιμες ημέρες έκανε) Συνολικά για τη σύνδεση στο λογαριασμό Paypal με χρέωσε.2 ευρω(μαζί με την επιβεβαίωση της κάρτας).Επιτέλους ψώνισα απο το ebay μετά απο τόσο καιρό.Ευχαρίστούμε για τον αναλυτικό οδηγό.
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Πότε έστειλες το έμβασμα;;; Εγώ έστειλα ένα από Πειραιώς 13 μηνός, φαίνεται στο winbank ότι εστάλη αλλά ακόμα δεν φάνηκε. Διάβασα ότι θέλει 5 μέρες αλλά είναι η πρώτη μου φορά και δεν ξέρω αν έκανα τα βήματα σωστά. 13 Μαίου ήταν Παρασκευή και αφού οι τράπεζες είναι κλειστές το έμβασμα στάλθηκε τη ΔΕ. Επομένως, ο χρόνος μετράει από ΔΕ και όχι από την ΠΑ που εσύ το έστειλες. ΥΓ Και μάλλον ήσουν από τους τελευταίους που πρόλαβες πριν η Πειραιώς φτάσει στο μηνιαίο όριο.
tarnanas Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλημέρα παιδιά γιατί έχω συνδέσει την κάρτα στην leupay την κάρτα που έχω αλλά σήμερα πήγα να κάνω verify μου έβγαλε η revolut αυτό το μήνυμα από χθες το απόγευμα και δεν γιατί έγινε αυτό?
tsigpan Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Φιλέ μου αυτήν την μαμακια έκανα και εγώ στις 29/4/2016 και ενώ μου εστειλαν μήνυμα ότι στην πέμπτη (μετά από 8-9 ημέρες ) θα επιστρέψουν τα λεφτά πίσω στον αποστολέα ακομα τίποτα δεν έχω δει.Μάλιστα έκανα και ακύρωση Το εμβάσμα από την τράπεζα. Αααα ποια ώρα γα γαμιδια είναι μέσα ώστε να κάνουμε συνομιλία δεν το έχω καταλάβει. Έχω μπει όλες της ώρες αλλά κλειστο το κατάστημα... Αν βρεις άκρη πες το να κάνω και εγώ τίποτα Τελικα φιλε φθηνα την γλυτωσα. Εκανα την ιδια ημερα αιτηση ακυρωσης εμβασματος μεσα απο το ibank της Εθνικης, σημερα το πρωι πηγα σε καταστημα Εθνικης, τους εδειξα την κατασταση εμβασματος με την αιτηση ακυρωσης και πριν λιγο ειδα ως εισερχομενο το εμβασμα που ειχα στειλει στην revolut. Λογικα εντος της ημερας θα φανουν και τα χρηματα. Ισως το προλαβα νωρις.
alfeios Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Τελικα φιλε φθηνα την γλυτωσα. Εκανα την ιδια ημερα αιτηση ακυρωσης εμβασματος μεσα απο το ibank της Εθνικης, σημερα το πρωι πηγα σε καταστημα Εθνικης, τους εδειξα την κατασταση εμβασματος με την αιτηση ακυρωσης και πριν λιγο ειδα ως εισερχομενο το εμβασμα που ειχα στειλει στην revolut. Λογικα εντος της ημερας θα φανουν και τα χρηματα. Ισως το προλαβα νωρις. ποιο ειναι το κοστος της ακυρωσης ? Η χρεωση της Εθνικης .....
gkarabid Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Κόστος ακυρώσεις δεν υπάρχει φιλέ μου.Τουλάχιστον σε εμένα που το έκανα μέσω internet.Το μόνο που χάνεις είναι η προμήθεια 1ευρω.Μία ερώτηση έχωΕμένα τελικά τα λεφτά μπήκαν στην κάρτα μετά από αρκετές ημέρες και αφού έκανα την αγορά που ήθελα.Μπορώ την πλαστική κάρτα revolut που έχω να βγω στην αγορά για ψώνια (βλέπε γιορτή Κωνσταντινος ). Δεν έχω κάνει με την κάρτα κάποια επεξεργασία ( αν χρειάζεται ) και δεν ξέρω το Pin.Ξέρω ότκ πάει αέρας τόσοι φασαρία να μπουν τα λεφτά στην revolut αλλά τα χρειάζομαι για ψώνια τώρα ... φοτο απο την εφαρμογη μου
antnatal Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 στη φώτο που έβαλες, αν πατήσεις show pin στο δείχνει 1
gkarabid Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 στη φώτο που έβαλες, αν πατήσεις show pin στο δείχνει Αυτό το βρήκα φιλέ και ευχαριστώ Άρα Λογικά μπορώ να κάνω τα ψώνια μου σε κατάστημα ?
antnatal Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Ονομα τραπεζικου λογαριασμου ιδιο με revolut?Εβαλες το Reference number? με προβλημάτισες, μάλλον έχω κάνει λάθος το reference. μπερδεύτηκα με το παράδειγμα του πρώτου post και στο δικό μου reference έβαλα το πρόθεμα 413-ΧΧΧΧΧΧΧ. τώρα τι κάνω???
rotting Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 να ρωτησω το εξης αν κ εχει αναφερθει αλλα δν το βρισκω... σε καποια αγορα απο το aliexpress ο πωλητης μου ζητησε paypal για να μου κανει refund..ετσι εφτιαξα ενα στα γρηγορα κ συνδεσα τη revolut (δν εκανα confirm,μονο το 1 ευρω που τραβαει για επιβεβαιωση εκεινη τη στιγμη κ το επιστρεφει στο καπακι εγινε) μου εστειλε οντως τα λεφτα στο paypal εκανα αποδοχη κ για να μην μενουν στο balance εκανα νεα αγορα με αυτο τον τροπο! τα υπολοιπα δν πρεπει καποια στιγμη να φανουν στην καρτα μου?χρειαζεται να κανω κατι?να συμπληρωσω οτι ολα αυτα γιναν την παρασκευη πριν 3-4 εργασιμες δλδ!
alfeios Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αυτό το βρήκα φιλέ και ευχαριστώ Άρα Λογικά μπορώ να κάνω τα ψώνια μου σε κατάστημα ? θεωρητικα ναι Εχουν αναφερθει και λιγες δυσκολιες απο μερικους Πρωτα κανε ενα τεκ σε ενα ΑΤΜ , μερικοι λενε οτι ετσι ενεργοποιειται οι φυσικοι καρτα Αλλοι λενε οτι δεν χρειαζεται Εχουν αναφερθει περιπτωσεις που δεν αναγμωριζει το πιν σε καταστημα και με επιισκεψη σε ΑΤΜ λυνεται το προβλημα να ρωτησω το εξης αν κ εχει αναφερθει αλλα δν το βρισκω... σε καποια αγορα απο το aliexpress ο πωλητης μου ζητησε paypal για να μου κανει refund..ετσι εφτιαξα ενα στα γρηγορα κ συνδεσα τη revolut (δν εκανα confirm,μονο το 1 ευρω που τραβαει για επιβεβαιωση εκεινη τη στιγμη κ το επιστρεφει στο καπακι εγινε) μου εστειλε οντως τα λεφτα στο paypal εκανα αποδοχη κ για να μην μενουν στο balance εκανα νεα αγορα με αυτο τον τροπο! τα υπολοιπα δν πρεπει καποια στιγμη να φανουν στην καρτα μου?χρειαζεται να κανω κατι?να συμπληρωσω οτι ολα αυτα γιναν την παρασκευη πριν 3-4 εργασιμες δλδ! Αφου ειναι στο balance ΔΕΝ θα φανουν στην καρτα σου.Εκει μπηκαν .... 1
rotting Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ααα οκ τοτε,το ποσο ειναι μικρο οποτε κλαιν!ευχαριστω για την απαντηση! απευθειας refund στην καρτα γινεται κανονικα?γτ περιμενω κ απο αλλου!
makfil Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ετσι ενεργοποιειται οι φυσικοι καρτα Με συγχωρείς για την παρέμβαση, αν και δεν ξέρω αν γράφεις με πληκτρολόγιο κινητού που προτείνει λέξεις, αλλά "οι φυσικοί κάρτα" με κάνει να ξεχάσω και τα ελληνικά που έμαθα στο σχολείο. Ενεργοποίησε ένα ορθογράφο, ώστε να σου κοκκινίζει αμέσως τις λέξεις που, ενδεχομένως, σου ξεφεύγουν, κατά λάθος. Ελπίζω (και εύχομαι) να μην παρεξηγήσεις αυτό το post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις