Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλέ μου αυτήν την μαμακια έκανα και εγώ στις 29/4/2016 και ενώ μου εστειλαν μήνυμα ότι στην πέμπτη (μετά από 8-9 ημέρες ) θα επιστρέψουν τα λεφτά πίσω στον αποστολέα ακομα τίποτα δεν έχω δει.Μάλιστα έκανα και ακύρωση Το εμβάσμα από την τράπεζα.

Αααα ποια ώρα γα γαμιδια είναι μέσα ώστε να κάνουμε συνομιλία δεν το έχω καταλάβει.

Έχω μπει όλες της ώρες αλλά κλειστο το κατάστημα...

Αν βρεις άκρη πες το να κάνω και εγώ τίποτα

Ακύρωση εμβασματος πως έκανες;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αααα ποια ώρα γα γαμιδια είναι μέσα ώστε να κάνουμε συνομιλία δεν το έχω καταλάβει.

Έχω μπει όλες της ώρες αλλά κλειστο το κατάστημα...

Αν εννοεις το live chat μεσα απο την εφαρμογη, εγω εστειλα μυνημα πριν μια ωρα και μου απαντησαν πριν λιγο..

τελικά  έχω  κάνει  λάθος  στην  κατάθεση

•  
  • Πληροφορίες Δικαιούχου:
  • Κωδικός Ταυτοποίησης συναλλαγής:

ξέχασα  ένα  νούμερο  στον  κωδικό   ταυτοποίησης  συναλλαγής

πληροφορίες  δικαιούχου  είναι  σωστά

λογικά   θα μου  επιστραφούν  ελπίζω

•  

τους  εστειλα  μέσω  chat  

ελπίζω  να  απαντήσουν

Ακύρωση εμβασματος πως έκανες;

Την κατάθεση την έκανα από internet Εθνικής τραπεζα.Πήγα στην καρτέλα από το εμβασμα και κάπου δεξιά επάνω (νομίζω) έχει ένα εικονίδιο για την ακύρωση.

Άλλωστε σε επικοινωνία με την τράπεζα αν κάνεις το ίδιο πράγμα θα σου πουν.

Για τον φίλο που αναφέρει ότι τον απάντησαν σε μία ώρα σε live chat έχω γράψει τριάντα φορές (αφού είναι κλειστό) το θέμα μου με απαντανε πως μπορώ να σε βοηθήσω.

Δεν μπορώ να καταλάβω ένα email δεν έχουν.....

Παιδες βοήθεια. Εκανα βλακεία. Εστειλα εμβασμα στην revolut απο τον τραπεζικό λογαριασμο της γυναίκας μου χωρις να ειμαι συνδικαιουχος ενω η καρτα revolut ειναι στο ονομα μου. Τι κανω;

Φτιάχνεις λογαριασμό Revolut με τα στοιχεία της γυναίκας σου και τους στέλνεις στο support να τους εξηγήσεις το λάθος σου. Λογικά τα χρήματα θα πιστωθούν στον καινούριο λογαριασμό όταν επιβεβαιώσουν ότι έγινε σωστά το έμβασμα. Διαφορετικά θα γυρίσουν πίσω σε 10-15 μέρες.

Τελικά μετά από 14 ημέρες περίπου μπήκαν τα λεφτά στην κάρτα μου.

Μόλις τώρα μιλούσαμε με κάποιον andreas (Λογικά Έλληνας) και με φωτο από τον λογαριασμός μου που φαίνονται και εγώ μέσα.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα με την ακύρωση που έκανα στο εμβασμα. Πιστεύω να σταματηση......

Το κακό είναι ότι την αγορά που ήθελα την έκανα με άλλον τρόπο και έμεινα με 100 ευρώ μέσα στην κάρτα...

Τελικά μετά από 14 ημέρες περίπου μπήκαν τα λεφτά στην κάρτα μου.

Μόλις τώρα μιλούσαμε με κάποιον andreas (Λογικά Έλληνας) και με φωτο από τον λογαριασμός μου που φαίνονται και εγώ μέσα.

Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα με την ακύρωση που έκανα στο εμβασμα. Πιστεύω να σταματηση......

Το κακό είναι ότι την αγορά που ήθελα την έκανα με άλλον τρόπο και έμεινα με 100 ευρώ μέσα στην κάρτα...

Και εγω με αυτον μιλησα χαχα : p

Παιδιά έκανα λάθος στη διεύθυνση (αντί για square, έγραψα sqaure) πιστεύετε να έχω πρόβλημα; Πάντα το βράδυ της δεύτερης εργάσιμης μου μπαίναν τα λεφτά, και τώρα πάμε για 3ο και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Τράπεζα Εθνική, Ref code, IBAN κλπ όλα σωστά.
Και είναι και η πρώτη φορά που τα βιάζομαι τα λεφτά...

Παιδιά έκανα μία χαζομάρα έστειλα εμβάσματα 15/5 και αντί να στείλω σε € έστειλα σε £ τι γίνεται τώρα. Επίσης να ρωτήσω το reference είναι πάντα το ίδιο?

Επισκέπτης

Παιδια σημερα μπηκε το εμβασμα 50euros που εστηλα και συνδεσα την καρτα με το paypal ειμαι τοσο χαζοχαρουμενος. Σας ευχαρηστο για το support και την βοηθεια αλλα ειδηκα την mairh που εκανε αυτο τον αδηγο!!!

Παιδιά έκανα μία χαζομάρα έστειλα εμβάσματα 15/5 και αντί να στείλω σε € έστειλα σε £ τι γίνεται τώρα. Επίσης να ρωτήσω το reference είναι πάντα το ίδιο?

Τί να γίνει? Απλά θα λάβεις (θα εμφανιστούν στο app) λίρες.

Το reference είναι μοναδικό για τον καθένα και πάντα ίδιο.

Ed​it

Αναβάθμιση της εφαρμογής (2.4.3) επιτρέπει την εξαγωγή σε pdf των κινήσεων της κάρτας.

Χρήσιμο (αν και λίγο δύσχρηστο μου φάνηκε).

Παιδια σημερα μπηκε το εμβασμα 50euros που εστηλα και συνδεσα την καρτα με το paypal ειμαι τοσο χαζοχαρουμενος. Σας ευχαρηστο για το support και την βοηθεια αλλα ειδηκα την mairh που εκανε αυτο τον αδηγο!!!

Πότε έστειλες το έμβασμα;;;

Εγώ έστειλα ένα από Πειραιώς 13 μηνός, φαίνεται στο winbank ότι εστάλη αλλά ακόμα δεν φάνηκε. Διάβασα ότι θέλει 5 μέρες αλλά είναι η πρώτη μου φορά και δεν ξέρω αν έκανα τα βήματα σωστά.

Παίδες καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάτι με χρεώσεις για την έκδοση??εγώ έχω κάρτα κ θέλω να βγάλω κ της γυναίκας.συνεχίζει δωρεάν τα πάντα εκτός του ευρώ του εμβασματος??

Παίδες καλησπέρα. Έχει αλλάξει κάτι με χρεώσεις για την έκδοση??εγώ έχω κάρτα κ θέλω να βγάλω κ της γυναίκας.συνεχίζει δωρεάν τα πάντα εκτός του ευρώ του εμβασματος??

Ναί. Δωρεάν όλα πρός το παρόν.

Επισκέπτης

Πότε έστειλες το έμβασμα;;;

Εγώ έστειλα ένα από Πειραιώς 13 μηνός, φαίνεται στο winbank ότι εστάλη αλλά ακόμα δεν φάνηκε. Διάβασα ότι θέλει 5 μέρες αλλά είναι η πρώτη μου φορά και δεν ξέρω αν έκανα τα βήματα σωστά.

. Το θεμα ειναι το ονομα που εχεις στην revolution να ειναι ιδιο με αυτο στο τραπεζικο σου λογαριασμο .. Οκ? Μετα το εμβασμα θα μπει απο 1-4 εργασιμες (εγω καθε φορα που στελνω ειναι μεσα σε δυο εργασιμες ...μια χαρα) . Εαν εχεις ακομα το προβλημα μπορεις να επικινωνισεις με το live support της revolut . Αλλα μακαρι να ειναι ολα οκ γιατι θα σε φας ταλεπορια...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...