harrynaxiotis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 γειά σας ενώ έχω κάνει δύο επιτυχή εμβάσματα τώρα στο τρίτο το έκανα ακριβώς ιδια διαδικασία από 9/5/16 και ακόμα δεν βλέπω τα χρήματα και η τράπεζα εδώ σε επικοινωνία που είχα σήμερα έχει προβεί στην αποστολή κανονικά περιμένω ακόμα? υπάρχει τρόπ[ος να επικοινωνήσω με την revolut?email? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 delete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε παιδια ειμαι στην πειραιως και θελω να κανω ενα εμβασμα και χρειαζομαι τα πραγματα απι εξωτερικο αμεσα. Υπαρχει καποιος τροπος για εμβασμα ή φορτιση της revolut με πειραιως? Δεν εχω ξανακανει εμβασμα αλλα γιατι να μην μπορω αφου εγω ο ιδιος δεν εχω εξαντλησει τιποτα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε παιδια ειμαι στην πειραιως και θελω να κανω ενα εμβασμα και χρειαζομαι τα πραγματα απι εξωτερικο αμεσα. Υπαρχει καποιος τροπος για εμβασμα ή φορτιση της revolut με πειραιως? Δεν εχω ξανακανει εμβασμα αλλα γιατι να μην μπορω αφου εγω ο ιδιος δεν εχω εξαντλησει τιποτα? Διάβασε το δεύτερο μήνυμα από επάνω σου! ( #5630 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αρα δεν φταιω εγω, φταει η κολ@τραπεζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αρα δεν φταιω εγω, φταει η κολ@τραπεζα? Πες καλύτερα το κράτος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Το παθαίνει κάθε μήνα η Πειραιώς, στερεύει νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αρα δεν φταιω εγω, φταει η κολ@τραπεζα? Αν θες άμεση λύση δες και το θέμα της leupay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Και εκει εμβασμα δεν θελει? Τελος παντων, ευχαριστω! Και εκει εμβασμα δεν θελει? Τελος παντων, ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsigpan Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παιδες βοήθεια. Εκανα βλακεία. Εστειλα εμβασμα στην revolut απο τον τραπεζικό λογαριασμο της γυναίκας μου χωρις να ειμαι συνδικαιουχος ενω η καρτα revolut ειναι στο ονομα μου. Τι κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Ρε παιδια ειμαι στην πειραιως και θελω να κανω ενα εμβασμα και χρειαζομαι τα πραγματα απι εξωτερικο αμεσα. Υπαρχει καποιος τροπος για εμβασμα ή φορτιση της revolut με πειραιως? Δεν εχω ξανακανει εμβασμα αλλα γιατι να μην μπορω αφου εγω ο ιδιος δεν εχω εξαντλησει τιποτα? Βρες κάποιον που να μπορεί να στείλει από άλλη τράπεζα στην δική του Revolut, στειλε του τα λεφτά στην τράπεζα του και αυτός μπορεί να στα στείλει μέσω Revolut, αμέσως μόλις μπουν. Άλλη λύση μέχρι τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βρες κάποιον που να μπορεί να στείλει από άλλη τράπεζα στην δική του Revolut, στειλε του τα λεφτά στην τράπεζα του και αυτός μπορεί να στα στείλει μέσω Revolut, αμέσως μόλις μπουν. Άλλη λύση μέχρι τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει. Αν ομως κανω μια leupost και την φορτισω με προπληρωμενη mastercard πειραιως? Γρηγορα δεν θα γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Παιδες βοήθεια. Εκανα βλακεία. Εστειλα εμβασμα στην revolut απο τον τραπεζικό λογαριασμο της γυναίκας μου χωρις να ειμαι συνδικαιουχος ενω η καρτα revolut ειναι στο ονομα μου. Τι κανω; Φιλέ μου αυτήν την μαμακια έκανα και εγώ στις 29/4/2016 και ενώ μου εστειλαν μήνυμα ότι στην πέμπτη (μετά από 8-9 ημέρες ) θα επιστρέψουν τα λεφτά πίσω στον αποστολέα ακομα τίποτα δεν έχω δει.Μάλιστα έκανα και ακύρωση Το εμβάσμα από την τράπεζα. Αααα ποια ώρα γα γαμιδια είναι μέσα ώστε να κάνουμε συνομιλία δεν το έχω καταλάβει. Έχω μπει όλες της ώρες αλλά κλειστο το κατάστημα... Αν βρεις άκρη πες το να κάνω και εγώ τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terryman Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αν ομως κανω μια leupost και την φορτισω με προπληρωμενη mastercard πειραιως? Γρηγορα δεν θα γινει? Δεν έχω ασχοληθεί με άλλες κάρτες, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Επίσης νομίζω ότι θα έχεις και επιπλέον έξοδα για την προπληρωμένη. Ας απαντήσουν αυτοί που χρησιμοποιούν και τις δύο και θα δεις τι σε συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 5€ για εκδοση + 2€ η επαναφορτιση. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις