Προς το περιεχόμενο

Revolut: Οδηγός επιβίωσης [Διαβάστε τα 3 πρώτα posts πριν ρωτήσετε]

mary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γειά  σας

ενώ  έχω  κάνει  δύο  επιτυχή  εμβάσματα   τώρα  στο  τρίτο   το  έκανα  ακριβώς  ιδια  διαδικασία   από  9/5/16   και  ακόμα  δεν  βλέπω  τα  χρήματα  και  η  τράπεζα  εδώ  σε  επικοινωνία  που  είχα  σήμερα  έχει  προβεί  στην  αποστολή  κανονικά

περιμένω  ακόμα?

υπάρχει  τρόπ[ος  να  επικοινωνήσω  με  την  revolut?email? :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια ειμαι στην πειραιως και θελω να κανω ενα εμβασμα και χρειαζομαι τα πραγματα απι εξωτερικο αμεσα. Υπαρχει καποιος τροπος για εμβασμα ή φορτιση της revolut με πειραιως? Δεν εχω ξανακανει εμβασμα αλλα γιατι να μην μπορω αφου εγω ο ιδιος δεν εχω εξαντλησει τιποτα?

• Like 1

Ρε παιδια ειμαι στην πειραιως και θελω να κανω ενα εμβασμα και χρειαζομαι τα πραγματα απι εξωτερικο αμεσα. Υπαρχει καποιος τροπος για εμβασμα ή φορτιση της revolut με πειραιως? Δεν εχω ξανακανει εμβασμα αλλα γιατι να μην μπορω αφου εγω ο ιδιος δεν εχω εξαντλησει τιποτα?

Διάβασε το δεύτερο μήνυμα από επάνω σου! :) ( #5630 ) 

Παιδες βοήθεια. Εκανα βλακεία. Εστειλα εμβασμα στην revolut απο τον τραπεζικό λογαριασμο της γυναίκας μου χωρις να ειμαι συνδικαιουχος ενω η καρτα revolut ειναι στο ονομα μου. Τι κανω;

Βρες κάποιον που να μπορεί να στείλει από άλλη τράπεζα στην δική του Revolut, στειλε του τα λεφτά στην τράπεζα του και αυτός μπορεί να στα στείλει μέσω Revolut, αμέσως μόλις μπουν. Άλλη λύση μέχρι τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει.

• Like 1

Βρες κάποιον που να μπορεί να στείλει από άλλη τράπεζα στην δική του Revolut, στειλε του τα λεφτά στην τράπεζα του και αυτός μπορεί να στα στείλει μέσω Revolut, αμέσως μόλις μπουν. Άλλη λύση μέχρι τέλος του μήνα, δεν νομίζω να υπάρχει.

Αν ομως κανω μια leupost και την φορτισω με προπληρωμενη mastercard πειραιως? Γρηγορα δεν θα γινει?

Παιδες βοήθεια. Εκανα βλακεία. Εστειλα εμβασμα στην revolut απο τον τραπεζικό λογαριασμο της γυναίκας μου χωρις να ειμαι συνδικαιουχος ενω η καρτα revolut ειναι στο ονομα μου. Τι κανω;

Φιλέ μου αυτήν την μαμακια έκανα και εγώ στις 29/4/2016 και ενώ μου εστειλαν μήνυμα ότι στην πέμπτη (μετά από 8-9 ημέρες ) θα επιστρέψουν τα λεφτά πίσω στον αποστολέα ακομα τίποτα δεν έχω δει.Μάλιστα έκανα και ακύρωση Το εμβάσμα από την τράπεζα.

Αααα ποια ώρα γα γαμιδια είναι μέσα ώστε να κάνουμε συνομιλία δεν το έχω καταλάβει.

Έχω μπει όλες της ώρες αλλά κλειστο το κατάστημα...

Αν βρεις άκρη πες το να κάνω και εγώ τίποτα

Αν ομως κανω μια leupost και την φορτισω με προπληρωμενη mastercard πειραιως? Γρηγορα δεν θα γινει?

Δεν έχω ασχοληθεί με άλλες κάρτες, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Επίσης νομίζω ότι θα έχεις και επιπλέον έξοδα για την προπληρωμένη. Ας απαντήσουν αυτοί που χρησιμοποιούν και τις δύο και θα δεις τι σε συμφέρει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...