alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 http://prnt.sc/b4ph4mΙσως επειδη δεν εχεις τη φυσικη κατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ε αυτό δε λέω βρε παιδιά τόση ώρα? "Μάλλον" αυτό πρέπει να υπάρχει μόνο σε όσους έχουν φυσική κάρτα. (Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια να με βοηθήσεις αλλά μάλλον δε θέλει η εφαρμογή) Πράγμα το οποίο είναι βέβαια κουτό, διότι με την ίδια ευκολία που υποκλέπτεις τα νούμερα της φυσικής, υποκλέπτεις και τα νούμερα της άϋλης... Αμα ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω από εμάς ας το γράψει παρακαλώ... Επίσης.... Αμα κάνω block και unblock, "παίζει" ή θα μπλέξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Αν υποθέσουμε ότι πράγματι έχουν κλαπεί στοιχεία, τί στοιχεία έχει η revolut για τον κάθε λογαριασμό; Ουσιαστικά δεν είναι μόνο ο αριθμός της άυλης ή πλαστικής κάρτας και το τηλέφωνο του χρήστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Ε αυτό δε λέω βρε παιδιά τόση ώρα? "Μάλλον" αυτό πρέπει να υπάρχει μόνο σε όσους έχουν φυσική κάρτα. (Ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια να με βοηθήσεις αλλά μάλλον δε θέλει η εφαρμογή) Πράγμα το οποίο είναι βέβαια κουτό, διότι με την ίδια ευκολία που υποκλέπτεις τα νούμερα της φυσικής, υποκλέπτεις και τα νούμερα της άϋλης... Αμα ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω από εμάς ας το γράψει παρακαλώ... Επίσης.... Αμα κάνω block και unblock, "παίζει" ή θα μπλέξω? Εμφανίζονται οι επιπλέον επιλογές "Security" μόνο σε όσους έχουμε φυσική κάρτα. Και αυτό που γράφεις λύνει και την απορία που ίσως υπάρχει για το τι ακριβώς κάνουν οι επιλογές αυτές: βοηθάνε στην ασφάλεια μόνο σε περίπτωση απώλειας και κακόβουλης χρήσης της φυσικής κάρτας. Δεν λύνουν προβλήματα που αφορούν την απομακρυσμένη χρήση αυτής. Για αυτό μόνο το block υπάρχει. Και όχι δεν "μπλέκεις" καθόλου. Κάντην block και unblock όποτε θες. (Το έχω κάνει 2-3 φορές για δοκιμή χωρίς κανένα πρόβλημα). Αν υποθέσουμε ότι πράγματι έχουν κλαπεί στοιχεία, τί στοιχεία έχει η revolut για τον κάθε λογαριασμό; Ουσιαστικά δεν είναι μόνο ο αριθμός της άυλης ή πλαστικής κάρτας και το τηλέφωνο του χρήστη; Δεν έχει -ίσως- το ονοματεπώνυμο ο κλέφτης. Άρα οι δυνατότητες χρήσης των στοιχείων είναι περιορισμένες. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από theopan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πιστεύω οτι οι κλοπές αν εχουν συμβεί, γίνονται απο αναξιόπιστα eshops, οπότε ο κλέφτης εχει στην διάθεση του τα πάντα, αρ κάρτα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πιστεύω οτι οι κλοπές αν εχουν συμβεί, γίνονται απο αναξιόπιστα eshops, οπότε ο κλέφτης εχει στην διάθεση του τα πάντα, αρ κάρτα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπΝαι, αλλα κινδυνος υπαρχει να σε χρεωσουν μεχρι το ποσο που εχεις μεσα. Δεν ειναι πιστωτικη καρτα για να χρεωθεις πολλα και δεν ειναι και καρτα λογαριασμου (χρεωστικη) για να εχεις πολλα μεσα. Εχουμε πει οτι η revolut ειναι καρτα διευκολινσης και οχι για αποταμιευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Πιστεύω οτι οι κλοπές αν εχουν συμβεί, γίνονται απο αναξιόπιστα eshops, οπότε ο κλέφτης εχει στην διάθεση του τα πάντα, αρ κάρτα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ Συζητάμε για το ενδεχόμενο μαζικής κλοπής στοιχείων καρτών όμως τώρα και όχι από μεμονωμένα eshops. Που κι εγώ θεωρώ ότι δεν συνέβη γιατί θα είχαν ακυρώσει τις κάρτες μας επίσης μαζικά. Το block και unblock μόνο πριν την κάθε χρήση, είναι μια καλή επιλογή για όσους φοβούνται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Κάντην block και unblock όποτε θες. (Το έχω κάνει 2-3 φορές για δοκιμή χωρίς κανένα πρόβλημα). Σε ευχαριστώ για την πληροφορία... Πιστεύω οτι οι κλοπές αν εχουν συμβεί, γίνονται απο αναξιόπιστα eshops, οπότε ο κλέφτης εχει στην διάθεση του τα πάντα, αρ κάρτα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κλπ Θα συμφωνήσω... Ναι, αλλα κινδυνος υπαρχει να σε χρεωσουν μεχρι το ποσο που εχεις μεσα. Δεν ειναι πιστωτικη καρτα για να χρεωθεις πολλα και δεν ειναι και καρτα λογαριασμου (χρεωστικη) για να εχεις πολλα μεσα. Εχουμε πει οτι η revolut ειναι καρτα διευκολινσης και οχι για αποταμιευση Επίσης θα συμφωνήσω... Καλό είναι να έχουμε μέσα τόσα...όσα... Μέχρι στιγμής έχω κάνει με επιτυχία 2 εμβάσματα και ΠΟΛΛΕΣ μικροαγορές από ebay και ali Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ μέσα που μοιράζονται τη γνώση και τις γνώμες τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι γιατί τι πιο φυσιολογικό από μια νεοσύστατη εταιρία στον χώρο της τεχνολογίας και του banking να βγει και να πει πως μας χάκαραν και έχουν διαρρεύσει χιλιάδες πληροφορίες πελατών μας ξέρω γω . Η απάντηση από το support ήταν να κάνω block και έκδοση νέας κάρτας. Αν δεν συνέβη κάτι τέτοιο πως περιμένεις να βγει και να το πει; Γιατί έχετε την τάση μερικοί να ανάγετε σώνει και καλά σε γενικό το ατομικό σας πρόβλημα; 2-3 μόνο έχετε αναφέρει "περίεργες" χρεώσεις τον τελευταίο καιρό -οι οποίες δεν είναι και σίγουρο για το κατά πόσο είναι "περίεργες"-, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε κανένα θέμα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και το γνώριζαν (που θα το γνώριζαν πριν το αντιληφθείς εσύ να είσαι σίγουρος), θα είχε μπλοκάρει τις κάρτες η ίδια η Mastercard ούτε καν η Revolut. Δεν περιορίζονται σε "ανακοινώσεις" σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τα λόγια δεν έχουν και νόημα. Δρουν άμεσα. Έχει συμβεί πάνω από μια φορά μόνο τα χρόνια που εγώ έχω κάρτες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τι ακριβώς μπλοκάρετε εκεί στο security, to ecommerce ή και τα τρία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καλά τώρα που το σκέφτομαι, βάζω και στοίχημα ότι πολλοί από όσους διαμαρτύρονται κάθε τόσο ότι δεν τους περνάνε πληρωμές, κάτι έχουν κλείσει εκεί στα security settings και δεν το σκέφτονται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Προσπαθω να βαλω απο revolut στο paypal και μου βγαζει "card declined by issuer"ενω εχω 7 ευρω μεσα στην revolut και μου πεταει notification το revolut "paument of 1$ (€0.89)at paypal Την εβαλα τελικα .Μπηκα απο το pc αυτη την φορα και οχι απο την εφαρμογη του paypal.Γιατι ομως δεν με αφησε να το κανω απο την εφαρμογη λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mairaki8 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδια καλησπερα, σημερα μου μπηκε το εμβασμα στη revolut, τη συνεδεσα με το paypal και μαλιστα μπορεσα και ψωνισα για πρωτη φορα στη ζωη μου επιτελους απο το ebay. Ομως στο τελικο ποσο πληρωμης εγραφε το ποσο σε δολαριο και οχι ευρω...ωστοσο εγω πατησα confirm και εκεινη την ωρα μου ηρθε ειδοποιηση απο τη revolut οτι το paypal μου κρατησε 0.58 λεπτα του ευρω(να σημειωσω οτι αυτο που πηρα εκανε 1 δολαριο, στη revolut αρχικα εβαλα λιγα λεφτα και ψωνισα κατι ευτελους αξιας τελειως δοκιμαστικα) αυτο που μου κρατησε τι ειναι;;; Αυτο που πληρωσα για να παρω το προϊον ή καποια αλλη χρεωση του paypal?? επισης γνωριζει κανεις αν ακομα κι οταν λεει free shiping υπαρχουν χρεωσεις απο το τελωνειο οταν στα φερνουν;; Εμενα ειναι κινεζικο αυτο που παρηγγειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Τι ακριβώς μπλοκάρετε εκεί στο security, to ecommerce ή και τα τρία? Εγώ τα μπλοκάρω όλα. επισης γνωριζει κανεις αν ακομα κι οταν λεει free shiping υπαρχουν χρεωσεις απο το τελωνειο οταν στα φερνουν;; Εμενα ειναι κινεζικο αυτο που παρηγγειλα. Γενικά επειδή έρχονται ταχυδρομικά δεν υπάρχει χρέωση διότι οι κινέζοι γράφουν στο δέμα κόστος 1$ ή ότι είναι δείγμα και άλλα κουφά. Πήραν χαμπάρι πως δουλεύει το σύστημα και το εκμεταλεύονται. Να αποφεύγεις σαν τον διάολο τις μεταφορικές DHL και UPS. Σου χρεώνουν πχ 80 Ευρώ μόνο για να δούν το πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις