anzac1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 :blink: :blink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εννοεις οτι πριν 3 ωρες εστειλες το εμβασμα απο την τραπεζα ; ναι ναι και λογαριασμό εννοώ τις revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 :blink: :blink: αυτο το μηνυμα τωρα τι σκοπο εξυπηρετει ; Και σε πια γλωσσα ειναι γραμμενο ; ναι ναι και λογαριασμό εννοώ τις revolut Αν το εστειλες εντος του ωραριου των τραπεζων, πριν τις δυο δηλαδη, το πιο πιθανον ειναι να εμφανιστει στη revolut αυριο το βραδυ. Διαφορετικα μεθαυριο βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αυτο το μηνυμα τωρα τι σκοπο εξυπηρετει ; Και σε πια γλωσσα ειναι γραμμενο ; Αν το εστειλες εντος του ωραριου των τραπεζων, πριν τις δυο δηλαδη, το πιο πιθανον ειναι να εμφανιστει στη revolut αυριο το βραδυ. Διαφορετικα μεθαυριο βραδυ σε ευχαριστώ πολύ, ήταν η πρώτη μου φορά και δεν ήξερα μέσα σε πόσο χρονικό περιθώριο ενημερώνεται η αγγλική τράπεζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galiatsosgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα μου έγινε κάποιο refund από το ebay και τα λεφτά μπήκαν σε λίρες Αγγλίας και φαίνονται διαφορετικά από τα ευρώ που έχω. Δηλαδή δεν φαίνεται το σύνολο αλλά φαίνεται πόσα ευρώ και πόσες λίρες ξεχωριστά. Πως γίνεται να φαίνεται το σύνολο σε ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδιά καλησπέρα, σήμερα μου έγινε κάποιο refund από το ebay και τα λεφτά μπήκαν σε λίρες Αγγλίας και φαίνονται διαφορετικά από τα ευρώ που έχω. Δηλαδή δεν φαίνεται το σύνολο αλλά φαίνεται πόσα ευρώ και πόσες λίρες ξεχωριστά. Πως γίνεται να φαίνεται το σύνολο σε ευρώ; κανε εσυ μετατροπη τις λιρες σε ευρω μεσω της εφαρμογης του τηλεφωνου σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galiatsosgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν έχει έξοδα; Στο επάνω μέρος είναι το νόμισμα που θέλω και στο κάτω μέρος, το νόμισμα που θα μετατραπεί; Σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν έχει έξοδα; Στο επάνω μέρος είναι το νόμισμα που θέλω και στο κάτω μέρος, το νόμισμα που θα μετατραπεί; Σε ευχαριστώ Δεν εχει εξοδα. Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galiatsosgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το έκανα, ευχαριστώ και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχω την τελευταία έκδοση (2.4.2) αλλά επιλογή security δεν υπάρχει. Μόνο block. Μήπως εμφανίζεται μόνο σε όσους έχουν φυσική κάρτα (ή κατι τέτοιο; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 αυτο το μηνυμα τωρα τι σκοπο εξυπηρετει ; Και σε πια γλωσσα ειναι γραμμενο ; Το μήνυμα υπονοεί ότι να ένας ακόμα που, όχι μόνο δεν διάβασε τον οδηγό της Μαίρης, αλλά ούτε έδωσε σημασία στην ίδια την εφαρμογή που στην οθόνη "Topup with EUR" αναφέρει κάτω κάτω: The bank will process your transfer within 1 to 5 days. Εχω την τελευταία έκδοση (2.4.2) αλλά επιλογή security δεν υπάρχει. Μόνο block. Μήπως εμφανίζεται μόνο σε όσους έχουν φυσική κάρτα (ή κατι τέτοιο; ) Προσπάθησες να σύρεις την οθόνη λίγο κάτω από το Block? Δεν βάζεις και ένα screenshot? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχω την τελευταία έκδοση (2.4.2) αλλά επιλογή security δεν υπάρχει. Μόνο block. Μήπως εμφανίζεται μόνο σε όσους έχουν φυσική κάρτα (ή κατι τέτοιο; ) Mycard Block κατω απο αυτο .... Seciurity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχω την έκδοση 2.4.2 και δεν υπάρχει βρε παιδιά επιλογή security, ούτε και "σέρνεται" η οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το ξαναγραφω. Mycard Block κατω απο αυτο .... Seciurity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Καταλαβαίνω τι λες αλλά ΔΕΝ υπάρχει... Δες και ένα printscreen http://prnt.sc/b4ph4m 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις