stamo Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χαχα..Ωραια και πως βγαζει τοκερδος της ομως.Καποιος φιλος ειπε σε προηγουμενα post οτι λεει μεσα στο FAQ πως βγαζει κερδος με ολο αυτο αλλα δεν βρηκα κατι Παραθέτω από τα F.A.Q. της Revolut το κομμάτι που δεν βρήκες. We earn a nominal fee paid to us by merchants every time you spend on your Revolut Card. Revolut was launched to offer a fair and transparent service. It has been designed to offer the best value and the best user experience. Οπως όλες οι κάρτες δηλαδή. Φιλε Γιαννη Το όφελος ειναι τα κεφάλαια συν βέβαια και την προμήθεια του συναλλάγματος (μικρη μεν αλλα είναι έσοδο), βαλε μου εμένα μερικά εκατομμύρια στον λογαριασμό μου και ας μην ειναι δικα μου, θα βρω τρόπο να τα εκμεταλλευτώ http://www.cnbc.com/2016/02/04/revolut-raises-48-million-takes-aim-at-paypal.html Ολα αυτά τα εκατομμύρια που μάζεψε ειναι από funding. Τα χρήματα των πελατών δεν αγγίζονται. Δηλαδή χρηματοοικονομικοί κολοσσοί (venture capitals) που επενδύουν σε νέες εταιρείες τις οργανώνουν και μόλις παν καλά εισαγωγή στο χρηματιστήριο και πώληση. A start-up that lets vacationers spend money abroad at market foreign exchange rates has raised $4.8 million in funding. Balderton Capital, Seedcamp, Point Nine, Venrex and Index Ventures have invested in London-based Revolut. Between them, these venture capital firms have backed companies from Facebook to Citymapper. 1
arxaggelos Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδιά προσοχή μεγάλη, προφανώς έχουν διαρρεύσει αρκετοί κωδικοί πιστωτικών καρτών της Revolut, μόλις είχα χρέωση που δεν έκανα ποτέ σε κάποια Algonquin μικροποσό ($8,10) αλλά έτσι δουλεύουν οι απατεώνες για να μην τους παίρνεις πρέφα. Δεν αμφιβάλω ότι είχες περίεργη χρέωση αλλά από πού προκύπτει ότι διέρρευσαν αρκετοί κωδικοί;
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ..................... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από ChrisN.S.
geov92 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μετά απο αυτά που λέγονται εδώ, εχω κλειδώσει όλες τις συναλλαγές και τις ξεκλειδώνω μόνο ένα δευτερόλεπτο προτού κάνω την παραγγελία και ξανά κλείδωμα.Κσι εγώ μία από τα ίδια και έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Bambis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μπορούμε δηλαδή να κλειδώνουμε και να ξεκλειδώνουμε την κάρτα ... έτσι απλά χωρίς κάποια διαδικασία? Εννοώ, ότι αφού την κλειδώσουμε (απ τη σχετική επιλογή της εφαρμογής) δεν ζητούν πχ κάποια στοιχεία προκειμένου να την ξεκλειδώσουν? Απλά με ένα κλίκ? 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) προσπαθώ να περάσω την κάρτα στο paypal και δεν μου τη δέχεται, μήπως ξέρετε τι συμβαίνει; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2016 από Demetra_
stamo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μπορούμε δηλαδή να κλειδώνουμε και να ξεκλειδώνουμε την κάρτα ... έτσι απλά χωρίς κάποια διαδικασία? Εννοώ, ότι αφού την κλειδώσουμε (απ τη σχετική επιλογή της εφαρμογής) δεν ζητούν πχ κάποια στοιχεία προκειμένου να την ξεκλειδώσουν? Απλά με ένα κλίκ? Ναι, πας στο Mycard-->Security και κλειδώνεις ή ξεκλειδώνεις ασφαλιστικές δικλείδες. Τόσο απλά.
giannisgr41 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 καλημερα παιδια..ειχα και εγω 2 υποπτες χρεωσεις των 6-7€.εχω ποσταρει πιο πριν για αυτο.πιστευω οτι εχει πεσει χακαρισμα καποιων καρτων sthn revolut,γιατι εχω κανει αγορες μονο στο aliexpress και μονο μεσω alipay,δεν εχω δωσει αριθμο καρτας και cvc εδω και μηνες.κλειδωσα αμεσως την καρτα και ελπιζω σε μεριεκς μερες να ακυρωθει η συνλλαγη και να επιστραφουν τα χρηματα ,αφου ειναι ακομα ''pending''.εαν δεν επιστραφουν εχασα 15€ ,δε θα σκασω κιολας αλλα απο εδω και περα η καρτα (η νεα που θα βγαλω) θα ειναι διαρκως κλειδωμενη και θα ανοιγει μονο πριν την αγορα. 1
eatmydust Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ναι, πας στο Mycard-->Security και κλειδώνεις ή ξεκλειδώνεις ασφαλιστικές δικλείδες. Τόσο απλά. Οταν λες security εννοεις block και unblock αντιστοιχα?
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Οταν λες security εννοεις block και unblock αντιστοιχα? Αν ανοίξεις την εφαρμογή και πας εκεί που σου λέει, θα λυθεί η απορία σου αμέσως.
stamo Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Οταν λες security εννοεις block και unblock αντιστοιχα? Οχι στο block. Κατω από το block εκει που λέει Security. Εάν εχεις πιο παλιά εκδοση του application κατέβασε την τελευταία. Στις παλιές δεν υπήρχε το Security.
donstefano Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχει κανει κανεις Top up απο καρτα ελληνικη στο Revolut? Μπορω πχ απο την καρτα αναληψεων να στειλω στο Revolut Και να μην το κανω με εμβασμα?Και αν ναι ποσο χρεωνει?
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχει κανει κανεις Top up απο καρτα ελληνικη στο Revolut? Μπορω πχ απο την καρτα αναληψεων να στειλω στο Revolut Και να μην το κανω με εμβασμα?Και αν ναι ποσο χρεωνει? Δεν γινεται λογω capital control 1
Demetra_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 τα χρήματα συνήθως σας εμφανίζονται άμεσα ... προ 3ωρών έκανα top up με έμβασμα και τίποτα ακόμα στον λογαριασμό.έχω αλλάξει και γω το security, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα από αυτό
alfeios Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 τα χρήματα συνήθως σας εμφανίζονται άμεσα ... προ 3ωρών έκανα top up με έμβασμα και τίποτα ακόμα στον λογαριασμό. έχω αλλάξει και γω το security, ελπίζω να μην έχει πρόβλημα από αυτό Εννοεις οτι πριν 3 ωρες εστειλες το εμβασμα απο την τραπεζα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις