alfeios Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Παιζει η revolut να κλεβει αυτα τα μικροποσα ωστε να μην γινονται αντιληπτα απτον πελατη? Ε, δεν νομιζω. Μεγαλη φαντασια εχεις ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Χαχα..Ωραια και πως βγαζει τοκερδος της ομως.Καποιος φιλος ειπε σε προηγουμενα post οτι λεει μεσα στο FAQ πως βγαζει κερδος με ολο αυτο αλλα δεν βρηκα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Να μην βαζετε την κάρτα οπου βρείτε, αυτο ειναι το μυστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Να μην βαζετε την κάρτα οπου βρείτε, αυτο ειναι το μυστικό Εννοεις να μην την βαζουμε σε οποιοδηποτε σελιδα που προκειται να κανουμε αγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Οταν ενας πωλητής χρησιμοποιει καρτες για πώληση των προιοντων του δινει προμηθεια στην visa/mastercard ή όποια αλλη υπηρεσια εχει για αυτην την εξηπηρτηση. Ετσι νομιζω ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εννοεις να μην την βαζουμε σε οποιοδηποτε σελιδα που προκειται να κανουμε αγορα; Ε τι άλλο δηλαδή? Οταν ενας πωλητής χρησιμοποιει καρτες για πώληση των προιοντων του δινει προμηθεια στην visa/mastercard ή όποια αλλη υπηρεσια εχει για αυτην την εξηπηρτηση. Ετσι νομιζω ισχυει. Του παίρνει προμήθεια θέλεις να πεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ε τι άλλο δηλαδή? Του παίρνει προμήθεια θέλεις να πεις Ε τιποτα βρε ..μην βαρας .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Παιζει η revolut να κλεβει αυτα τα μικροποσα ωστε να μην γινονται αντιληπτα απτον πελατη? Μα πώς να μη γίνουν αντιληπτά? Αφού κάθε χρέωση χτυπάει ειδοποίηση στην εφαρμογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogkroj Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ακριβως ετσι βγαζει και πολλα λεφτα το paypal . Απο τις προμηθειες απο τις πωλησεις προπαντων και απο τις υπηρεσιες που προσφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ε μπορει λεω με καποιο τροπο να την παρακαμπτουν αυτοι την ειδοποιηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εμεις οι ελληνες νομίζουμε οτι ολοι μας κλέβουν, το να εχουμε κανει μλκια δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamo Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μετά απο αυτά που λέγονται εδώ, εχω κλειδώσει όλες τις συναλλαγές και τις ξεκλειδώνω μόνο ένα δευτερόλεπτο προτού κάνω την παραγγελία και ξανά κλείδωμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μετά απο αυτά που λέγονται εδώ, εχω κλειδώσει όλες τις συναλλαγές και τις ξεκλειδώνω μόνο ένα δευτερόλεπτο προτού κάνω την παραγγελία και ξανά κλείδωμα.Δεν ειναι κακη ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Εμεις οι ελληνες νομίζουμε οτι ολοι μας κλέβουν, το να εχουμε κανει μλκια δεν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ Φιλε NikosKallithea εγω απλα λεω οτι αν υπαρχει και εστω μια πιθανοτητα στις 1000 να γινεται αυτο.Η revolut δεν μας δειχνει αμμεσα απο τι οφελος εχει απο ολο αυτο οποτε δεν νομιζω να ειναι κακο να ειμαι καχυποπτος ειδικα οταν λενε καποια παιδια εδω μεσα οτι βλεπουν περιεργες χρεωσεις στον λογαριασμο τους.Ειλικρινα αυτην την καραμελα "εμεις οι ελληνες"εχει γινει κουραστικη.Φιλικα παντα μιλαω χωρις καποια επιθετικοτητα στην ομιλια μου.Δεν εχω εμπειρια σε συναλλαγες μεσω καρτων αλλα οταν διαβαζω σχετικα με τις περιεργες χρεωσεις λογικο ειναι να υποπτευομαι τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Φιλε Γιαννη Το όφελος ειναι τα κεφάλαια συν βέβαια και την προμήθεια του συναλλάγματος (μικρη μεν αλλα είναι έσοδο), βαλε μου εμένα μερικά εκατομμύρια στον λογαριασμό μου και ας μην ειναι δικα μου, θα βρω τρόπο να τα εκμεταλλευτώ http://www.cnbc.com/2016/02/04/revolut-raises-48-million-takes-aim-at-paypal.html ...και η καραμέλα "εμεις οι ελληνες" δεν ειναι καραμέλα ειναι η πραγματικότητα, για ολα φταίνε οι άλλοι, παίρναμε κάποτε δανειο 100,000 και ειχαμε μισθο 1000 ευρω (που πας ρε καραμητρο) βέβαια δεν φταίγαμε εμείς έφταιγαν οι τράπεζες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις