Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω τι εχει αλλάξει γι αυτο ρωτησα αν την πέρασε κάποιος. Μια της Πειραιώς που είχα, τωρα δεν τη δέχεται

Δημοσ.

Κάνε αναζήτηση στο νήμα με τις λέξεις "ημερήσιο όριο".

Έκανα αναζήτηση πριν ποστάρω , ξανάκανα τώρα , αλλά δεν βλέπω κάτι.

Είμαι verified και στο support της revolut διαβάζω :  there are no limits to topping up your Revolut account.

Εκανα ερώτηση και στο support μέσω της εφαρμογής.

edit : top up κάνω από ξένη debit card .

Δημοσ.

Προφανώς, φορτώνεις τη revolut από κάποια ελληνική κάρτα.

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις ξεπεράσει το ημερήσιο όριο της ελληνικής κάρτας.

Δημοσ.

Υπάρχει ημερήσιο όριο για το top up από κάρτα?

Μου έβγαλε μήνυμα : ''Exceeded daily top up limit'' .

Ποσα χρήματα έβαλες όταν σου έβγαλε μήνυμα ότι έφτασες το όριο;

Δημοσ.

Από skrill mastercard φορτώνω , που έχει όριο 1000 και είχα ανεβάσει σήμερα 600.

Τελικά μου λείπουν άλλα 200 για μια μεταφορά που θέλω να κάνω.

EDIT : Με το τσιγκέλι τα βγάζω από το support της Revolut  :mad:

Υπάρχει ημερήσιο όριο για τους νέους χρήστες ,  μέχρι να φτιάξεις ένα καλό ιστορικό.

Δεν μου έλεγαν το όριο , μέχρι που ρώτησα αν είναι 600 .

Η απάντηση ήταν ναι , σε νέες κάρτες που προσθέτεις για το top-up, ασχετα αν τις έχεις κάνει verified ή είσαι και εσύ verified.

Έχει κάνει κάποιος μεταφορά από το υπόλοιπο του στην revolut  σε αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό , να μου πει πόσες εργάσιμες κάνουν να φτάσουν τα λεφτά στον παραλήπτη? 

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος μεταφορά από το υπόλοιπο του στην revolut  σε αγγλικό τραπεζικό λογαριασμό , να μου πει πόσες εργάσιμες κάνουν να φτάσουν τα λεφτά στον παραλήπτη? 

Σαφως... εγώ! Απο Ρεβολουτ σε HSBC πήρε 2 εργάσιμες για να φανούνε. Τα μετετρεψα πρώτα επι τοπου σε λιρες στην εφαρμογη και μετά τα έστειλα στον λογαριασμό. Φυσικά καμια αλλη χρεωση απο μέρους της τράπεζας.

Δημοσ.

Αυτο μπορει να συμβει παντου αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο που μας λες αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Αυτο μπορει να συμβει παντου αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο που μας λες αυτη τη στιγμη.

Για να δουμε πώς θα το αντιμετωπίσει η revolut .... 

Δημοσ.

Ναι ειναι ενα καλο δοκιμαστικο,

καλο θα ηταν να ποσταρεις και τις απαντησεις εδω στο φορουμ φιλε ChrisN.S.

Αφηνε μας ενημερους.

• Like 1
Δημοσ.

Παιζει η revolut να κλεβει αυτα τα μικροποσα ωστε να μην γινονται αντιληπτα απτον πελατη?Τι κερδος εχει η revolut. απο ολο αυτο γιατι δεν βρηκα κατι που να λεει σχετικα με αυτο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...