gsina97 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Υπαρχει τροπος η revolut να σταματησει αυτο το αυτοματο μπλοκ που γινεται οταν εχω κανει πολλες συνναλαγες με τον ιδιο παραληπτη ? Ευχαριστω .
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Tι πρωτότυπο...."η υπηρεσία είχε πρόβλημα..." Απο την ίδρυσή της η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει πρόβλημα με το λογισμικό της (και για αυτό και την θεωρώ αναξιόπιστη), ας το φτιάξουν επιτέλους, ή ας το κλείσουν το ρημάδι Δεν συμφωνώ ουτε στο 1% και ειναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μας συμβει εδω στην ελλαδα με τα χάλια μας, προβλήματα εχουν ολες οι νεες υπηρεσίες, θα λυθουν
karlito13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εκανα εμβασμα απο Πειραιως 8 του μηνα 1000 euro euro.ποτε μηδενιζει ωστε να βαλω αλλα 1000?πρώτη Ιουνιου ή 8 Ιουνίου που ηταν το τελευταιο εμβασμα που έκανα?
karlito13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ακολουθεί τον ημερολογιακό μήνα. για κάντο πιο λιανά δλδ 8 του μήνα παλι?
meletis_m Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ευχαριστούμε για τον αναλυτικό οδηγο.Έγινε φόρτιση απο την εφαρμογή της ΕΤΕ, περιμένω την ειδοποίηση απο τη Revolut
eatmydust Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ερώτηση: Αν θέλω από revolut να στείλω πίσω στον ελληνικό λογαριασμό μου χρήματα, πώς γίνεται η δουλειά μας σε αυτή την περίπτωση;
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ερώτηση: Αν θέλω από revolut να στείλω πίσω στον ελληνικό λογαριασμό μου χρήματα, πώς γίνεται η δουλειά μας σε αυτή την περίπτωση; Μεσα στην εφαρμογη εχει επιλογη send .Δεν το εχω δοκιμασει αλλα προφανως αυτην την δουλεια κανει.
turbat0s Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ερώτηση: Αν θέλω από revolut να στείλω πίσω στον ελληνικό λογαριασμό μου χρήματα, πώς γίνεται η δουλειά μας σε αυτή την περίπτωση; Χρησιμοποιείς την επιλογή Bank (και όχι send)
eatmydust Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κι εγώ το είδα απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιος που το δοκιμασε με βήματα για επιπλέον σιγουριά.. Κι επίσης τι χρεώσεις υπάρχουν για να στείλεις ουσιαστικά εμβασμα πίσω (από revolut σε ελληνικό λογαριασμό)
giannis22k Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λαθος δικο μου .Η επιλογη send τελικα αλλη δουλεια κανει.Με μια γρηγορη ματια που εκανα πρεπει να ειναι η επιλογη "bank". Πιστευω θα σου απαντησουν σε αυτο που ρωτας.Προσωπικα δεν εχω κανει την διαδικασια .Ειμαι ακομα "καινουργιος" σε οτι αφορα την λειτουργεια της εφαρμογης
molot12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Στην αρχή σκέφτηκα,υπερβολικός όπως πάντα molot12 που μπαίνει revolut μόνο για να κράξει.Αλλά μετά κατάλαβα ότι παρεξήγησα,γιατί κατάλαβα ότι πόσταρες σε λάθος θέμα,οπότε συγνώμη.Πήρα και την πρωτοβουλία να το μεταφερω εκεί που προφανώς προοριζόταν,μιας και δεν είδα να έχεις γράψει εκεί. http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-leupost/page-112?do=findComment&comment=54857153 fixed Μυγιάγιχτος όπως πάντα με το θέμα.... Revolut Συγχωρεμένος, τώρα που έκλεισε προσωρινά και η Number 26 (για πιστοποίηση και άνοιγμα λογαριασμού απο Ελλάδα) χρειαζόμαστε ως backup και την revolut και ας ελπίσουμε να βελτιωθεί και να φτάσει στο επίπεδο εξυπηρέτησης της Leupay.
asdfnikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κι εγώ το είδα απλά ρώτησα αν υπάρχει κάποιος που το δοκιμασε με βήματα για επιπλέον σιγουριά.. Κι επίσης τι χρεώσεις υπάρχουν για να στείλεις ουσιαστικά εμβασμα πίσω (από revolut σε ελληνικό λογαριασμό) Απο την revolut τίποτα.Από την ελληνική τράπεζα 3-4 ευρώ χρέωση του εισερχόμενου εμβάσματος. Συμφέρει στο 100% ανάληψη από ΑΤΜ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις