Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοπέλια.

Αν στον λογαριασμό της κάρτας υπάρχει υποθετικά ένα μικρό ή μεγάλο υπόλοιπο, τι γίνεται αν η κάρτα λήξει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα κοπέλια.

Αν στον λογαριασμό της κάρτας υπάρχει υποθετικά ένα μικρό ή μεγάλο υπόλοιπο, τι γίνεται αν η κάρτα λήξει;

Ό,τι γίνεται και με όλες τις άλλες κάρτες.

Δημοσ.

Καλησπέρα κοπέλια.

Οτι γίνεται παγκοσμίως σε όλες τις Mastercard, Visa, κλπ. Σου στέλνουν καινούργια κάρτα. Στην πραγματικότητα σου ανανεώνουν την υπάρχουσα.

Είχα μια κάρτα νομίζω της Citibank. Οταν απεχώρησε απο την Ελλάδα τις ανέλαβε η AlphaBank. Γιατί να χαθούν πελάτες? Εκλεισε η Κρήτης την πήρε η Πειραιώς. Κλείνει η Revolut την παίρνει πχ η Barclays ή κάποια άλλη εταιρεία με κάρτες.

Εφυγε η Shell πήρε τα πρατήριά της (διατηρώντας το σημα Shell ) η Motor Oil.

Εφυγε η BP πήρε τα πρατήριά της (διατηρώντας το σημα BP ) η ΕΚΟ (ΕΛΠΕ) κοκ.

Δημοσ.

Ό,τι γίνεται και με όλες τις άλλες κάρτες.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται με όλες τις άλλες κάρτες.

Οτι γίνεται παγκοσμίως σε όλες τις Mastercard, Visa, κλπ. Σου στέλνουν καινούργια κάρτα. Στην πραγματικότητα σου ανανεώνουν την υπάρχουσα.

Είχα μια κάρτα νομίζω της Citibank. Οταν απεχώρησε απο την Ελλάδα τις ανέλαβε η AlphaBank. Γιατί να χαθούν πελάτες? Εκλεισε η Κρήτης την πήρε η Πειραιώς. Κλείνει η Revolut την παίρνει πχ η Barclays ή κάποια άλλη εταιρεία με κάρτες.

Εφυγε η Shell πήρε τα πρατήριά της (διατηρώντας το σημα Shell ) η Motor Oil.

Εφυγε η BP πήρε τα πρατήριά της (διατηρώντας το σημα BP ) η ΕΚΟ (ΕΛΠΕ) κοκ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό που με φοβίζει είναι το γεγονός ότι εδώ πας σε μία τράπεζα και ο υπάλληλος θα σε διαφωτίσει πλήρως. Αν στην περίπτωσή μας εγκλωβιστούν κάποια χρήματα δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη. Μπορεί να έχεις και δίκιο, σε τελική ανάλυση να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Αν έχεις διαθέσιμο υπόλοιπο, ποιο είναι το μέγιστο ημερήσιο όριο ... χρέωσης της κάρτας;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αυτό που με φοβίζει είναι το γεγονός ότι εδώ πας σε μία τράπεζα και ο υπάλληλος θα σε διαφωτίσει πλήρως. Αν στην περίπτωσή μας εγκλωβιστούν κάποια χρήματα δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεις άκρη. Μπορεί να έχεις και δίκιο, σε τελική ανάλυση να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας. 

Μπορείς να ανησυχείς πολύ με τα λεφτά που εχεις στις ελληνικές τράπεζες και με ολα αυτα που μας επιβάλλουν κάθε μέρα εδω στην ελλαδα

Για αυτο που δεν πρεπει να ανησυχείς καθολου ειναι η ρεβολυτ

• Like 1
Δημοσ.

οποτε δε χρειαζεται να κανω οποιαδηποτε μετατροπη στα χρηματα που εχω ηδη μεσα . Τωρα οσον αφορα τα δολλαρια το σκεφτηκα επειδη στο Λιβανο το εχουν σαν διπλο νομισμα , εχουν fix rate 1USD = 1500LBP και γενικα δεχονται παντου δολλαρια . Οποτε σε περιπτωση που βγαζουν τα ατμ δολλαρια δεν ειναι καλυτερο να τα εχω μετατρεψει σε USD και να τα σηκωσω απο εκει για να εχω μετρητα στο χερι ? Το λεω γιατι η revolut δεν εχει  την λιρα λιβανου στα currency που συναλασεται οποτε δε θα ξερω και το Rate που μετατρεπει τα ευρω σε LBP

σχετικα με ατο που ρωτησα εχει καποιος καποια ιδεα τι γινεται στο εξωτερικο ?

Δημοσ.

Η μετατροπή στην ρεβολυτ γίνετε μεσα απο την εφαρμογή με δυο κλικ και εχει την καλύτερη ισοτιμία απο οτιδήποτε αλλο, τωρα εσυ πας και στον λιβανο που δεν ειναι και το καλύτερο μερος, πας εκει λοιπον και βλέπεις

Δημοσ.

Μπορείς να ανησυχείς πολύ με τα λεφτά που εχεις στις ελληνικές τράπεζες και με ολα αυτα που μας επιβάλλουν κάθε μέρα εδω στην ελλαδα

Για αυτο που δεν πρεπει να ανησυχείς καθολου ειναι η ρεβολυτ

Σε ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ειχα λευτα στην καρτα μου, και πηγα να την συνδεσω στο PayPal αλλα μου λεει οτι υπηρξε ενα προβλημα και δεν μπορεσε να την βαλει , τελος παντον εβγαλα μια αλλη καρτα και πηγα να δω εαν μπορω να την βαλω στο PayPal (χωρις χρηματα) και η revolut μου εστελνε message οτι δεν ειχε χρηματα ενω στην προηγουμενη ειχα και δεν εμπενε (σορρυ για τα λαθη) τι να κανω να συνεχισω με την αλλη που μπορει να δουλευει ?

Δημοσ.

Οποτε σε περιπτωση που βγαζουν τα ατμ δολλαρια δεν ειναι καλυτερο να τα εχω μετατρεψει σε USD και να τα σηκωσω απο εκει για να εχω μετρητα στο χερι ?

Το βλέπω μάλλον απίθανο να βγάζουν τα Λιβανέζικα ΑΤΜ (εκτός από ελάχιστα ειδικά για αυτή τη δουλειά) Δολλάρια. Το εθνικό τους νόμισμα θα βγάζουν. Από εκεί και πέρα κάνε αυτό που σου είπαν: άφηνε τη revolut να κάνει τις μετατροπές.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ειχα λευτα στην καρτα μου, και πηγα να την συνδεσω στο PayPal αλλα μου λεει οτι υπηρξε ενα προβλημα και δεν μπορεσε να την βαλει , τελος παντον εβγαλα μια αλλη καρτα και πηγα να δω εαν μπορω να την βαλω στο PayPal (χωρις χρηματα) και η revolut μου εστελνε message οτι δεν ειχε χρηματα ενω στην προηγουμενη ειχα και δεν εμπενε (σορρυ για τα λαθη) τι να κανω να συνεχισω με την αλλη που μπορει να δουλευει ?

Κάρτα που δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να συνδεθεί στο paypal.

Δημοσ.

για οσους ειχαν προβλημα με την revolut τις τελευταιες ωρες ,υπηρχε ανακοινωση στο twitter.

Tι πρωτότυπο...."η υπηρεσία είχε πρόβλημα..."  Απο την ίδρυσή της η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει πρόβλημα με το λογισμικό της (και για αυτό και την θεωρώ αναξιόπιστη), ας το φτιάξουν επιτέλους, ή ας το κλείσουν το ρημάδι  :mad:

Δημοσ.

Εντάξει όλες οι startups του είδους αντιμετωπίζουν, όντως, κάποια προβλήματα.

Και για τη leupay γράφονται δυσλειτουργίες που διορθώνονται, ενώ η n26 τη μπουμπούνισε τελείως.

Εντελώς απροβλημάτιστη λύση δε φαίνεται να υπάρχει.

Δημοσ.

Tι πρωτότυπο...."η υπηρεσία είχε πρόβλημα..."  Απο την ίδρυσή της η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει πρόβλημα με το λογισμικό της (και για αυτό και την θεωρώ αναξιόπιστη), ας το φτιάξουν επιτέλους, ή ας το κλείσουν το ρημάδι  :mad:

Στην αρχή σκέφτηκα,υπερβολικός όπως πάντα molot12 που μπαίνει revolut μόνο για να κράξει.Αλλά μετά κατάλαβα ότι παρεξήγησα,γιατί κατάλαβα ότι πόσταρες σε λάθος θέμα,οπότε συγνώμη.Πήρα και την πρωτοβουλία να το μεταφερω εκεί που προφανώς προοριζόταν,μιας και δεν είδα να έχεις γράψει εκεί.

http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-leupost/page-112?do=findComment&comment=54857153

fixed

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...