mindnever Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χαιρετώ όλους, από χθες το βράδυ δεν μπορώ να αγοράσω με τη κάρτα ούτε από Aliexpress ούτε από Gearbest, ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Κι εγώ το ίδιο φίλε μου. Μόλις τώρα έκανα δύο προσπάθειες να αγοράσω από AliExpress και απέτυχαν και οι δύο! Reason "Your bank does not authorize this payment."
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οχι δεν καταλαβατε εχω βαλει ολα τα στοιχια της μανας μου και τα κανω ολα οποτε δεν υπαρχει προβλημα . το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω αυτη την καρτα με το PayPal και καταλαβενω οτι κανενας απο εδω δεν μπορει να λυσει αυτο το προβλημα . Η revolution δεν συνεργαζετε με την PayPal και μολυς βλεπει οτι μια καρτα ειναι απο την revolution την μπλοκαρει σωστα οποτε τι λετε εδω ???
gogkroj Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 εγω μολις εκανα αγορα μεσω paypal με την revolut ασχετε εαν δεν εχει γινει confirmed. Δες εδω τι μου συμβαινει εμενα,το ιδιο προβλημα εχεις και εσυ?
asdfnikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οχι δεν καταλαβατε εχω βαλει ολα τα στοιχια της μανας μου και τα κανω ολα οποτε δεν υπαρχει προβλημα . το μονο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω αυτη την καρτα με το PayPal και καταλαβενω οτι κανενας απο εδω δεν μπορει να λυσει αυτο το προβλημα . Η revolution δεν συνεργαζετε με την PayPal και μολυς βλεπει οτι μια καρτα ειναι απο την revolution την μπλοκαρει σωστα οποτε τι λετε εδω ??? Εχει χρηματα μεσα η καρτα ωστε να τραβιξει τουλάχιστον το 1 ευρω ?
Demetra_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καταρχήν, συγχαρητήρια στη Mary για το εξαιρετικό guideέχω μια απορία...Σε περίπτωση που θέλω να πάρω ΠΙΣΩ τα χρήματα του revolut, γίνεται;;;;;; Μολις περασα δοκιμαστικα μια αγορα στο iHerb,η χρεωση εγινε κανονικα.Μου εστειλαν email και οι δυο πλευρες paypal/iherb . Να τονισω οτι ακομα δεν εχει γινει verified η καρτα με τον 4ψηφιο κωδικο του paypal. Ειναι ακομα pending ομως η συναλλαγη ,ασχετα εαν τα λεφτα εχουν δεσμευτει. Σε 2η αγορα απο ebay.com η αγορα εγινε επισης κανονικα και το status ειναι completed. Στην αγορα του iherb ειναι ακομα pending ,εδω και μια ωρα. για iherb.com η ελληνική μου κάρτα mastercard-ETE περνάει κανονικά. Στη πρώτη αγορά είχα βάλει πληρωμή σε USD και πέρασε και στη δεύτερη πληρωμή σε EURO και πέρασε...ενδιαφέρομαι για ebay με paybal, αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την ελληνική της ΕΤΕ-master Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από Demetra_
theopan Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Κι εγώ το ίδιο φίλε μου. Μόλις τώρα έκανα δύο προσπάθειες να αγοράσω από AliExpress και απέτυχαν και οι δύο! Reason "Your bank does not authorize this payment." Μόλις αγόρασα από Aliexpress με Revolut. Ουδέν πρόβλημα για μια ακόμα φορά. Επίσης πάψτε να ασχολείστε με τα status που δείχνει η revolut και με το αν κάποιες πληρωμές μένουν σε pending για καιρό. Δεν έχει καμία σημασία και δεν μας αφορά πότε παίρνει οριστικά τα λεφτά ο έμπορος. Οι συναλλαγές γίνονται κανονικά.
snapy13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπερα . Εχω βγαλει την revolut πριν 15 μερες και μολις σημερα ειπα να την χρησιμοποιησω δοκιμαστικα για μια πολυ μικρη αγορα . Την καρτα την ειχα κανει confirm στο paypal , μου ειχαν αφαιρεσει μια λιρα και μετα την επιβεβαιωση του 4ψηφιου κωδικου την ξαναεβαλαν . Αρα ειχα δηλαδη στην καρτα ολοκληρο το ποσο που ειχα στειλει εμβασμα ( 90€ ) Σημερα μετα την αγορα που εκανα , εκτος απο το ποσο της αγορας , μου αφαιρεσαν παλι την μια λιρα . Γιατι ; Η αγορα εγινε στο αλιεξπρες .
siatjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπερα ! εχω 2 αποριες . Εχω στη revolut 275 euro και κοιτωντας το υπολοιπο απο atm μου εβγαλε οτι εχω 350 ευρω ..... Καμια ιδεα ? και 2ον κατι πιο συνθετο ..... προκειται να ταξιδεψω στο Λιβανο την αλλη εβδομαδα και απ οτι ειδα δεν εχει σαν επιλογη να κανω exchange λιρες λιβανου . Γινεται να χρησιμοποιησω εκει την καρτα για να σηκωσω λεφτα απο ΑΤΜ και αν ναι σε τι Rate θα μου δωσει λιρες ? Επισης στο Λιβανο δεχονται και δολλαρια , οποτε μπορω να μετατρεψω τα ευρω σε δολλαρια που δινει και πολυ καλο rate 1,14 περιπου και να πληρωνω με δολλαρια εκει . Αλλα και παλι το προβλημα των μετρητων πως θα το λυσω ? Αν πληρωνω με rev οπως την εχω τωρα με ευρω την μετατροπη του νομισματος ποιος θα την κανει ?
asdfnikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλησπερα ! εχω 2 αποριες . Εχω στη revolut 275 euro και κοιτωντας το υπολοιπο απο atm μου εβγαλε οτι εχω 350 ευρω ..... Καμια ιδεα ? και 2ον κατι πιο συνθετο ..... προκειται να ταξιδεψω στο Λιβανο την αλλη εβδομαδα και απ οτι ειδα δεν εχει σαν επιλογη να κανω exchange λιρες λιβανου . Γινεται να χρησιμοποιησω εκει την καρτα για να σηκωσω λεφτα απο ΑΤΜ και αν ναι σε τι Rate θα μου δωσει λιρες ? Επισης στο Λιβανο δεχονται και δολλαρια , οποτε μπορω να μετατρεψω τα ευρω σε δολλαρια που δινει και πολυ καλο rate 1,14 περιπου και να πληρωνω με δολλαρια εκει . Αλλα και παλι το προβλημα των μετρητων πως θα το λυσω ? Αν πληρωνω με rev οπως την εχω τωρα με ευρω την μετατροπη του νομισματος ποιος θα την κανει ? 1. Ειναι bug της revolut. 2. Θα πας στο ATM και θα κάνεις ανάληψη άλλα αμα σε ρωτήσει το ΑΤΜ αν θέλεις να χρεωθείς σε GBP η στο τοπικό νόμισμα θα επιλέξεις τοπικό νόμισμα ωστε να κανει την μετατροπή η revolut χωρίς χρέωση!Αν πληρώσεις με την κάρτα σε κατάστημα θα χρεωθείς στο τοπικό νόμισμα και την μετατροπή θα την κάνει η revolut. 1
siatjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 1. Ειναι bug της revolut. 2. Θα πας στο ATM και θα κάνεις ανάληψη άλλα αμα σε ρωτήσει το ΑΤΜ αν θέλεις να χρεωθείς σε GBP η στο τοπικό νόμισμα θα επιλέξεις τοπικό νόμισμα ωστε να κανει την μετατροπή η revolut χωρίς χρέωση!Αν πληρώσεις με την κάρτα σε κατάστημα θα χρεωθείς στο τοπικό νόμισμα και την μετατροπή θα την κάνει η revolut. οποτε δε χρειαζεται να κανω οποιαδηποτε μετατροπη στα χρηματα που εχω ηδη μεσα . Τωρα οσον αφορα τα δολλαρια το σκεφτηκα επειδη στο Λιβανο το εχουν σαν διπλο νομισμα , εχουν fix rate 1USD = 1500LBP και γενικα δεχονται παντου δολλαρια . Οποτε σε περιπτωση που βγαζουν τα ατμ δολλαρια δεν ειναι καλυτερο να τα εχω μετατρεψει σε USD και να τα σηκωσω απο εκει για να εχω μετρητα στο χερι ? Το λεω γιατι η revolut δεν εχει την λιρα λιβανου στα currency που συναλασεται οποτε δε θα ξερω και το Rate που μετατρεπει τα ευρω σε LBP 1
snapy13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πιο ευκολα συννενοουμαι με τους Κινεζους παρα με αυτους στο Support της Revolut... Αστειοι
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πιο ευκολα συννενοουμαι με τους Κινεζους παρα με αυτους στο Support της Revolut... Αστειοι Και γιατί δεν σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία?
snapy13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και γιατί δεν σταματάς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία? Μολις χρησιμοποιησω τα λεφτα που κατεθεσα εννοειται οτι θα το κανω .
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Σήκωσε τα κατευθείαν σε ένα ΑΤΜ να ξεμπερδεύεις άμεσα. 1
siatjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και για μια λιρα που σου χρεωσαν , που μαλλον καποιο λαθος εχεις κανει αφου συνηθως χρεωνει usd και δεν εχει καμια σχεση με την rev αλλα το paypal , θα διακοψεις την υπηρεσια η οποια για την πλειοψηφια ειναι ομαλη και μας εχει λυσει τα χερια και στο εσωτερικο και στο εξωτερικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις