NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το support απάντησε όπως στην φώτο. Για να μην παιδεύεσαι αδικα, χωρις reference τα χρήματα γυρίζουν πισω σε 10-15 μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Σταματησε σε καποιον αλλο να λειτουργει η καρτα; Καθε φορα που βαζω τον κωδικο μου γραφει "We're sorry, something has gone wrong.Please try again". Προσπαθησα να πληρωσω μεσω paypal και επειτα απευθειας μεσω καρτας αλλα δεν το επετρεψε η τραπεζα.Δεν ειναι μπλοκαρισμενη η καρτα.
gogkroj Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μολις εβαλα την καρτα στο paypal μετα απο λιγο ειδα και την χρεωση στη revolut. Χωρις ομως να βλεπω και καποιο σχετικο κωδικο μαζι για το Paypal. Μετα απο λιγα λεπτα η χρεωση εξαφανιστηκε και εκτοτε στο Paypal οτι και να κανω στην κατηγορια των καρτων παιρνω το εξης σφαλμα.Εστειλα και μηνυμα στο support του Paypal , θα κοιταξω και με την revolut μολις ανοιξουν και αυτοι. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από gogkroj
giannisgr41 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Για να μην παιδεύεσαι αδικα, χωρις reference τα χρήματα γυρίζουν πισω σε 10-15 μερες Το σκέφτηκα αυτό,λογικά θα γίνει.βέβαια θα ανοιξω νέα κάρτα,απλά πρέπει πάλι να κάνω την επανασύνδεση alipay ,paypal.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παντος εγω εχω κανει αγορες μεσω revolut στο aliexpress ειμαι 16 χρονον , αλλα δεν μπορεσα να βαλω την καρτα στο PayPal εκανα εκαθαριση του cache της εφαρμογης αλλα τιποτα , μηλησα με το support της revolut και μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με την PayPal , εχω απογοητευτει μπορει καποιος να μου πει τι να κάνω
tom222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καλημέρα παιδια το όριο τον 1000€ εμβασμα το μήνα ισχύει συνολικά ή για κάθε τράπεζα?δηλ αν έχω δυο λογαριασμους σε διαφορετικές τράπεζες μπορώ να κάνω εμβασμα 1000+1000?
makfil Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν έχεις λογαριασμούς σε διαφορετικές τράπεζες, μπορείς να στέλνεις μέχρι 1000€/μήνα από ένα λογαριασμό κάθε τράπεζας.
turbat0s Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το support απάντησε όπως στην φώτο. Έχω την αίσθηση ότι το support δεν απάντησε διότι δεν έλαβε την ερώτησή σου. Βλέπω ένα κόκκινο θαυμαστικό πάνω δεξιά στο ερώτημά σου, δε ξέρω τί μπορεί να σημαίνει, ίσως έλλειψη σύνδεσης. 1
gogkroj Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καπου ειχα διαβασει οτι η καρτα της revolut εμπαινε κανονικα στο paypal. Εγω βεβαια δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε να την βγαλω.
giannis22k Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παντος εγω εχω κανει αγορες μεσω revolut στο aliexpress ειμαι 16 χρονον , αλλα δεν μπορεσα να βαλω την καρτα στο PayPal εκανα εκαθαριση του cache της εφαρμογης αλλα τιποτα , μηλησα με το support της revolut και μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με την PayPal , εχω απογοητευτει μπορει καποιος να μου πει τι να κάνω Μα αφου στα πρωτα post δειχνει πως να συνδεσουμε την revolut με το paypal .Οποτε γιατι να υπαρχει καποιο προβλημα.Βεβαια εγω δεν την εχω συνδεσει ακομα γιατι περιμενω να σταλουν τα χρηματα απο την στιγμη που εστειλα το εμβασμα..
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα ποστ, ότι συμβαίνει κάποιες κάρτες της revolut να μην μπορούν να συνδεθούν στο paypal.
giannis22k Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ομολογω οτι δεν διαβασα ολα τα ποστ.Και τι γινεται μετα σε αυτην την περιπτωση?
KoAthEksa Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Χαιρετώ όλους, από χθες το βράδυ δεν μπορώ να αγοράσω με τη κάρτα ούτε από Aliexpres ούτε από Gearbest, ξέρει κανείς τι συμβαίνει;
theopan Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παντος εγω εχω κανει αγορες μεσω revolut στο aliexpress ειμαι 16 χρονον , αλλα δεν μπορεσα να βαλω την καρτα στο PayPal εκανα εκαθαριση του cache της εφαρμογης αλλα τιποτα , μηλησα με το support της revolut και μου ειπαν οτι δεν συνεργαζονται με την PayPal , εχω απογοητευτει μπορει καποιος να μου πει τι να κάνω Αν είσαι 16 χρονών, σαν ανήλικος δεν επιτρέπεται να έχεις ούτε Paypal, ούτε Revolut. Πρόσεξε λοιπόν μη τυχόν με τις προσπάθειες να συνδέσεις τη Revolut, κλειδωθεί η Revolut (ή και το Paypal account σου). Θα σου ζητήσουν ταυτοποίηση μετά και αφού αντιληφθούν ότι είσαι ανήλικος θα σε μπλοκάρουν οριστικά.
gogkroj Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μολις περασα δοκιμαστικα μια αγορα στο iHerb,η χρεωση εγινε κανονικα.Μου εστειλαν email και οι δυο πλευρες paypal/iherb . Να τονισω οτι ακομα δεν εχει γινει verified η καρτα με τον 4ψηφιο κωδικο του paypal. Ειναι ακομα pending ομως η συναλλαγη ,ασχετα εαν τα λεφτα εχουν δεσμευτει. Σε 2η αγορα απο ebay.com η αγορα εγινε επισης κανονικα και το status ειναι completed. Στην αγορα του iherb ειναι ακομα pending ,εδω και μια ωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις