Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια 2 ερωτησεις.

1η, το verification πως γινεται? Ειναι ασφαλες να βγαλω φωτο και να στειλω ετσι απλα τα στοιχεια μου φατσα φορα (φωτογραφιες, υπογραφες και τα σχετικα)?

2η, εχει κανει κανεις αγορα απο το banggood με τη revolut να μου πει εντυπωσεις?

1) Θεωρητικά, το να βγάζεις προσωπικά δεδομένα στον αέρα ενέχει κάποιον κίνδυνο. Όμως δεν έχεις δυνατότητα επιλογής. Σταθμίζεις τον κίνδυνο και αποφασίζεις αν θα χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία.

2) Μια χαρά λειτουργεί κανονικά και αναμενόμενα.

Από πού έχει κέρδη η Revolut; Εμβάσματα δεν χρεώνει, μετατροπές δεν χρεώνει, και από ό,τι καταλαβαίνω ούτε διαφημίσεις έχει.

Τα γράφει αυτά στα F.A.Q της.
  • Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

8 παταω να στειλω.

Απο τον οδηγο στην αρχη εχεις πηδηξει πολλα, ξαναδιαβασε μη κανεις και καμια αλλη καλη

Δημοσ.

καλησπερα,σημερα ειδα καποιες περιεργες χρεωσεις στην revolut.ευτυχως δεν ειχα μεσα πολλα χρηματα..ουτε εχω κανει τετοιες αγορες,ουτε ξερω τιποτα τετοια σιτε.προφανως υποκλαπηκαν τα στοιχεια της καρτας.την μπλοκαρα και θα ανοιξω αλλη

Δημοσ.

Και άλλη μια πληροφορία για το πώς χρησιμοποιούνται από κάποια σαίνια στην Ελλάδα οι κάρτες τύπου Revolut

http://www.capital.gr/oikonomia/3125446/mauri-trupa-se-esoda-kai-aep-meso-boulgarikon-pos

Η κάρτα Revolut (και οποιαδήποτε κάρτα) δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι γιατί πολύ απλά δεν είναι μέσα εισπράξεων, αλλά μέσα πληρωμών.

Στο MyPOS αναφέρεται το άρθρο (της κακιάς ώρας). Ανακαλύπτουν τον τροχό οι δημοσιοκάφροι για μια ακόμα φορά και βαφτίζουν "φοροδιαφυγή" ό,τι δεν συμφέρει τους εργοδότες τους...

• Like 1
Δημοσ.

Με το live chat μεσα απο την εφαρμογη δεν βγαζεις ακρη;

Τι ώρες είναι ανοιχτό,γιατί από 7:30 τους γράφω ,και με γράφουν και αυτοί :)

Περιμένω μία επιστροφή χρημάτων από την πέμπτη από λάθος μεταφορά χρημάτων και ούτε φωνή ούτε....

Σήμερα μετα απο 8 ημέρες περίπου έκανα ακύρωση το εμβασμα (εθνική )..

Δημοσ.

Νομιζω μεχρι τις 10 ωρα ελλαδας ειναι online.Ετυχε εχθες λογω προβληματος με το identity verify της κοπελας μου να εχω υεμα και μιλησα μαζι τους και μου απαντουσαν αμεσως οπου και λυθηκε το προβλημα.Επισης αν μπεις κατα τος 12 στο chat θα σου λεει οτι ειναι offline και ποιες ωρες λειτουργει

Δημοσ.

Με το live chat μεσα απο την εφαρμογη δεν βγαζεις ακρη;

Εστειλε συγγενης μου εμβασμα αλλα λογω του οτι αλλαξε το site της Πειραιως μπερδευτηκε και ξεχασε να βαλει το reference code. Τα λεφτα πηγαν revolut αλλα πρεπει τωρα να επικοινωνησει να μπουν στον λογαριασμο του και δεν ξερει σχεδον τιποτα απο αγγλικα. Του εγραψα ενα κειμενο και σταλθηκε στο [email protected] αλλα απο οσο καταλαβε του εδωσαν ενα τηλεφωνο να μιλησει μαζι τους και εναν αριθμο αναφορας. Αστα να πανε δηλαδη. Μενει η λυση ποτε θα τον δω απο κοντα να προσπαθησουμε μεσω τσατ αλλα και παλι πρεπει να τυχει να ειναι και αυτοι μεσα στο support τους εκεινη την ωρα

Δημοσ.

Εσυ στειλε τους στο chat και θα το δουν αυτοι.Μπορει να σου ζητησουν να κανεις και verify identity αν δεν εχεις κανει...

• Like 1
Δημοσ.

2η, εχει κανει κανεις αγορα απο το banggood με τη revolut να μου πει εντυπωσεις?

3 αγορές μέχρι τώρα από banggood με revolut μέσω paypal όμως, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...